AirPods (1. generasjon) - Tekniske spesifikasjoner

AirPods

Oversikt

Vidunderlig trådløshet.

AirPods kommer til å forandre måten du bruker øretelefoner på. Når du tar AirPods ut av ladeetuiet, slår de seg på øyeblikkelig og kobler seg til din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.1 Lyden slår seg på automatisk så snart du har satt dem i ørene – og settes på pause når du tar dem ut. Du kan justere volumet, bytte sang, ringe, få lest opp veibeskrivelser og mer – bare dobbelttrykk for å aktivere Siri.

AirPods drives av en spesialutviklet W1-chip fra Apple og benytter optiske sensorer og et akselerometer for å registrere om de sitter i ørene. Uansett om du bruker én eller begge, sender W1-chipen lyden dit den skal, og aktiverer mikrofonen automatisk. Når du ringer til noen eller snakker med Siri, vil et ekstra akselerometer og stråleformende mikrofoner filtrere ut bakgrunnsstøy og fokusere på lyden av stemmen din. Med effektiv strømstyring og lavt strømforbruk sørger W1-chipen for at AirPods gir opptil fem timer lyttetid på én lading.2 De er dessuten laget for å holde tritt med deg, takket være ladeetuiet som kan lade dem opp flere ganger og gi mer enn 24 timers batteritid.3 Snart tom for strøm? Bare 15 minutter i etuiet gir deg 3 timer med lytting.4

Viktigste funksjoner

• Designet av Apple
  • Automatisk aktivering og tilkobling
  • Konfigureres for alle Apple-enhetene dine med ett trykk1
  • Enkel tilgang til Siri med et dobbelttrykk
  • Mer enn 24 timers batteritid med ladeetui2
  • Lades raskt i etuiet
  • Fyldig, høyoppløst lyd og tale
  • Sømløst bytte mellom enheter

I esken

• AirPods
  • Ladeetui
  • Lightning-til-USB-kabel

Tilgjengelighet

• Direktelytting8
  • Bryterkontroll for tilgjengelighet

Vekt

• AirPods (hver enkelt): 4 gram
  • Ladeetui: 38 gram

Størrelse

• AirPods (hver enkelt): 16,5 x 18 x 40,5 mm
  • Ladeetui: 44,3 x 21,3 x 53,5 mm

Tilkoblinger

• AirPods: Bluetooth
  • Ladeetui: Lightning-tilkobling

AirPods-sensorer (hver enkelt):

• Doble stråleformende mikrofoner
  • Doble optiske sensorer
  • Bevegelsesbasert akselerometer
  • Talebasert akselerometer

Strøm og batteri

• AirPods med ladeetui: mer enn 24 timer med lytting,3 opptil 11 timer med taletid6
  • AirPods (én enkelt lading): opptil 5 timer med lytting,2 opptil 2 timer med taletid5
  • 15 minutter i etuiet tilsvarer 3 timer med lytting4 eller mer enn 1 time taletid7

Systemkrav

• iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10 eller nyere
  • Apple Watch med watchOS 3 eller nyere
  • Mac med macOS Sierra eller nyere

Kompatibilitet

iPhone-modeller

• iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5

iPad-modeller

• 11-tommers iPad Pro
  • 12,9-tommers iPad Pro (3. gen.)
  • 10,5-tommers iPad Pro
  • iPad (6. generasjon)
  • iPad mini 4
  • 12,9-tommers iPad Pro (andre generasjon)
  • 12,9-tommers iPad Pro (første generasjon)
  • 9,7-tommers iPad Pro
  • iPad (5. generasjon)
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad Air 2
  • iPad Air

Mac-modeller

• 12-tommers MacBook
  • 13-tommers MacBook Air med Retina-skjerm
  • 13-tommers MacBook Air
  • 11-tommers MacBook Air
  • 13-tommers MacBook Pro – Thunderbolt 3 (USB-C)
  • 13-tommers MacBook Pro
  • 15-tommers MacBook Pro – Thunderbolt 3 (USB-C)
  • 15-tommers MacBook Pro
  • 21,5-tommers iMac – Thunderbolt 3 (USB-C)
  • 21,5-tommers iMac – Thunderbolt 2
  • 27-tommers iMac – Thunderbolt 3 (USB-C)
  • 27-tommers iMac – Thunderbolt 2
  • iMac Pro
  • Mac Pro
  • Mac mini – Thunderbolt 3 (USB-C)
  • Mac mini

Watch-modeller

• Series 4
  • Series 3
  • Series 2
  • Series 1
  • 1. gen.

Apple TV-modeller

• Apple TV 4K
  • Apple TV HD

iPod-modeller

• iPod touch (sjette generasjon)

1. Krever en iCloud-konto og macOS Sierra, iOS 10 eller watchOS 3.
  2. Testene ble utført av Apple i august 2016 med førproduksjonsenheter av AirPods med førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med førproduksjonsenheter av iPhone 7 med førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt i iTunes Store (AAC-koding ved 256 Kbps). Volumet var satt til 50 prosent. Under testene ble batteriet på AirPods tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, bruk og mange andre faktorer.
  3. Testene ble utført av Apple i august 2016 med førproduksjonsenheter av AirPods med førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med førproduksjonsenheter av iPhone 7 med førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 Kbps). Volumet var satt til 50 prosent. Under testene ble batteriet på AirPods tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. De tomme AirPods-øretelefonene ble så ladet i 30 minutter. Deretter fortsatte lydavspillingen inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Syklusen ble gjentatt inntil begge AirPods-øretelefonene og ladeetuiet var helt utladet. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, bruk og mange andre faktorer.
  4. Testene ble utført av Apple i august 2016 med førproduksjonsenheter av AirPods med førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med førproduksjonsenheter av iPhone 7 med førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 Kbps). Volumet var satt til 50 prosent. Testingen av 15-minutters lading ble utført ved at utladede AirPods ble ladet i 15 minutter. Deretter ble det spilt av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, bruk og mange andre faktorer.
  5. Testene ble utført av Apple i august 2016 med førproduksjonsenheter av AirPods med førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med førproduksjonsenheter av iPhone 7 med førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 prosent. Under testene ble AirPods-batteriet tømt fullstendig ved å ringe fra en mobiltelefon inntil en av AirPods-øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, bruk og mange andre faktorer.
  6. Testene ble utført av Apple i august 2016 med førproduksjonsenheter av AirPods med førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med førproduksjonsenheter av iPhone 7 med førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 prosent. Under testene ble AirPods-batteriet tømt fullstendig ved å ringe fra en mobiltelefon inntil en av AirPods-øretelefonene sluttet å virke. De tomme AirPods-øretelefonene ble så ladet i 30 minutter. Deretter fortsatte telefonsamtalen inntil en av AirPods-øretelefonene sluttet å virke. Syklusen ble gjentatt inntil begge AirPods-øretelefonene og ladeetuiet var helt utladet. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, bruk og mange andre faktorer.
  7. Testene ble utført av Apple i august 2016 med førproduksjonsenheter av AirPods med førlanseringsprogramvare, sammenkoblet med førproduksjonsenheter av iPhone 7 med førlanseringsprogramvare. Volumet var satt til 50 prosent. Testingen av 15-minutters lading ble utført ved at utladede AirPods ble ladet i 15 minutter. Deretter ble en telefonsamtale holdt inntil en av AirPods-øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, bruk og mange andre faktorer.
  8. Krever iOS 12 eller nyere.
Publiseringsdato: 30.apr.2019