Apple Watch Series 2 - Teknisk information

Series 2

Den tål vatten ner till 50 meter1 och har inbyggd gps och Glonass, dubbelkärnig processor, dubbelt så ljusstark skärm och watchOS 3.

• Apple Watch

• Aluminiumboett med sportband eller vävt nylonarmband

• Boett i rostfritt stål med sportband, armband i rostfritt stål eller läderarmband

• Apple Watch Nike+

• Aluminiumboett med Nike-sportband

• Apple Watch Hermès

• Boett i rostfritt stål med Hermès-läderarmband

• Ett sportband ingår

• Apple Watch Edition

• Keramikboett med sportband

• Magnetisk laddningsdocka ingår

Mått

• Aluminum - 38 mm

• Höjd: 38,6 mm

• Bredd: 33,3 mm

• Djup: 11,4 mm

• Boettens vikt: 28,2 g

• Aluminum - 42 mm

• Höjd: 42,5 mm

• Bredd: 36,4 mm

• Djup: 11,4 mm

• Boettens vikt: 34,2 g

• Rostfritt stål - 38 mm

• Höjd: 38,6 mm

• Bredd: 33,3 mm

• Djup: 11,4 mm

• Boettens vikt: 41,9 g

• Rostfritt stål - 42 mm

• Höjd: 42,5 mm

• Bredd: 36,4 mm

• Djup: 11,4 mm

• Boettens vikt: 52,4 g

• Keramik - 38 mm

• Höjd: 39,2 mm

• Bredd: 34,0 mm

• Djup: 11,8 mm

• Boettens vikt: 39,6 g

• Keramik - 42 mm

• Höjd: 42,6 mm

• Bredd: 36,5 mm

• Djup: 11,4 mm

• Boettens vikt: 45,6 g

Chip

• Dubbelkärnig processor

• Inbyggd gps och Glonass

Funktioner

• Inbyggd gps och Glonass

• Vattentålig ner till 50 meter1

• Wi‑Fi (802.11b/g/n 2,4 GHz)

• Bluetooth 4.0

• Pulsmätare

• Accelerometer

• Gyroskop

• Sensor för omgivande ljus

Skärm

• Andra generationens Retina oled-skärm med Force Touch, 2× ljusstarkare (1000 cd/m2)

• Safirglas (boetter i rostfritt stål eller keramik)

• Ion-X-glas (aluminiumboetter)

• 272 × 340 pixlar (38 mm)

• 312 × 390 pixlar (42 mm)

Ström och batteri

• Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri

• Upp till 18 timmar2

• Magnetisk laddningskabel

• Usb-strömadapter

Språk

• Språkstöd

• Arabiska, danska, engelska (Australien, Kanada, Storbritannien, USA), finska, franska (Kanada, Frankrike), grekiska, hebreiska, hindi, indonesiska, italienska, japanska, katalanska, kinesiska (förenklad, traditionell, traditionell från Hongkong), koreanska, kroatiska, malajiska, nederländska, norska, polska, portugisiska (Brasilien, Portugal), rumänska, ryska, slovakiska, spanska (Latinamerika, Mexiko, Spanien), svenska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska, vietnamesiska

• Siri-språk

• Arabiska (Förenade Arabemiraten, Saudiarabien), danska (Danmark), engelska (Australien, Indien, Irland, Kanada, Nya Zeeland, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finska (Finland), franska (Belgien, Frankrike, Kanada, Schweiz), hebreiska (Israel), italienska (Italien, Schweiz), japanska, kantonesiska (Kina – fastlandet, Hongkong), koreanska, malajiska (Malaysia), mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), nederländska (Belgien, Nederländerna), norska (Norge), portugisiska (Brasilien), ryska (Ryssland), spanska (Chile, Mexiko, Spanien, USA), svenska (Sverige), thailändska (Thailand), turkiska (Turkiet), tyska (Schweiz, Tyskland, Österrike)

• Dikteringsspråk

• Arabiska (Förenade Arabemiraten, Kuwait, Saudiarabien, Qatar), danska, engelska (Australien, Filippinerna, Förenade Arabemiraten, Indien, Irland, Kanada, Malaysia, Nya Zeeland, Saudiarabien, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finska, franska (Belgien, Frankrike, Kanada, Luxemburg, Schweiz), grekiska, hebreiska, indonesiska, italienska (Italien, Schweiz), japanska, kantonesiska (Hongkong), katalanska, koreanska, kroatiska, malajiska, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), nederländska (Belgien, Nederländerna), norska, polska, portugisiska (Brasilien, Portugal), rumänska, ryska, slovakiska, spanska (Chile, Colombia, Mexiko, Spanien, USA), svenska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska (Luxemburg, Tyskland, Schweiz, Österrike), ukrainska, ungerska, vietnamesiska

1. Apple Watch Series 2 är klassificerad som vattentålig ner till 50 meter enligt ISO-standard 22810:2010. Det betyder att den kan användas vid aktiviteter i grunt vatten, som simning i simbassänger, sjöar eller hav. Man kan också ha den på sig när man duschar eller badar i bubbelpool. Däremot bör Apple Watch Series 2 inte användas vid dykning, vattenskidåkning eller andra vattenaktiviteter som involverar höga hastigheter eller större djup.

2. Testerna av Apple Watch-batterier genomfördes av Apple i augusti 2016 med förhandsversioner av Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2 och Apple Watch Edition. Alla enheter var parkopplade med en iPhone och testades med en förhandsversion av mjukvaran. Batteritiden varierar beroende på inställningar, användning och många andra faktorer. De faktiska resultaten varierar. Mer information finns på www.apple.com/se/batteries och www.apple.com/se/watch/battery.html.

Vissa funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk. Kräver iPhone 5 eller senare.

Klicka här om du vill läsa mer om att bära Apple Watch, passform, känslig hud samt skötsel och underhåll.

Alla modeller finns i vissa kombinationer av boetter och armband. Sportband, vävda nylonarmband, läderarmband och armband i rostfritt stål passar till alla Apple Watch-modeller.