Apple Watch Series 1 - Tekniset tiedot

Series 1

• Apple Watch

• Alumiinikuori ja urheiluranneke

Mitat

• 38 mm

• Korkeus: 38,6 mm

• Leveys: 33,3 mm

• Syvyys: 10,5 mm

• Kuoren paino: 25 g

• 42 mm

• Korkeus: 42,5 mm

• Leveys: 36,4 mm

• Syvyys: 10,5 mm

• Kuoren paino: 30 g

Siru

• 2‑ytiminen prosessori

Ominaisuudet

• Roisketiivis1

• Sykemittari

• Kiihtyvyys­anturi

• Gyroskooppi

• Ympäristön valoisuuden tunnistin

• 8 Gt tallennustilaa

• Komposiittitausta

Yhteydet

• Wi‑Fi (802.11b/g/n 2,4 GHz)

• Bluetooth 4.2

Näyttö

• OLED-Retina-näyttö, jossa on Force Touch (450 nitiä)

• Ion-X-lasi

• 272 x 340 pikselit (38 mm)

• 312 x 390 pikselit (42 mm)

Virta

• Sisäänrakennettu ladattava litium­ioniakku

• Jopa 18 tuntia2

• Magneettinen latauskaapeli

Kielet

• Kielituki

• englanti (Australia, Kanada, Iso-Britannia, Yhdysvallat), kiina (yksinkertaistettu, perinteinen, perinteinen Hongkongin kiina), ranska (Kanada, Ranska), saksa, italia, japani, korea, espanja (latinalainen Amerikka, Meksiko, Espanja), arabia, katalaani, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, suomi, kreikka, heprea, hindi, unkari, indonesia, malaiji, norja, puola, portugali (Brasilia, Portugali), romania, venäjä, slovakki, ruotsi, thai, turkki, ukraina, vietnam

• Siri-kielet

• englanti (Australia, Kanada, Intia, Irlanti, Uusi-Seelanti, Singapore, Etelä-Afrikka, Iso-Britannia, Yhdysvallat), espanja (Chile, Meksiko, Espanja, Yhdysvallat), ranska (Belgia, Kanada, Ranska, Sveitsi), saksa (Itävalta, Saksa, Sveitsi), italia (Italia, Sveitsi), japani, korea, mandariinikiina (Manner-Kiina, Taiwan), kantoninkiina (Manner-Kiina, Hongkong), arabia (Saudi-Arabia, Yhdistyneet arabiemiiri­kunnat), tanska (Tanska), hollanti (Belgia, Alankomaat), suomi (Suomi), heprea (Israel), malaiji (Malesia), norja (Norja), venäjä (Venäjä), ruotsi (Ruotsi), turkki (Turkki), thai (Thaimaa), portugali (Brasilia)

• Sanelukielet

• englanti (Australia, Kanada, Intia, Irlanti, Malesia, Uusi-Seelanti, Filippiinit, Saudi-Arabia, Singapore, Etelä-Afrikka, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Iso-Britannia, Yhdysvallat), espanja (Chile, Kolumbia, Meksiko, Espanja, Yhdysvallat), ranska (Belgia, Kanada, Ranska, Luxemburg, Sveitsi), saksa (Itävalta, Saksa, Sveitsi), italia (Italia, Sveitsi), japani, korea, mandariinikiina (Manner-Kiina, Taiwan), kantoninkiina (Hongkong), arabia (Kuwait, Saudi-Arabia, Qatar, Yhdistyneet arabiemiiri­kunnat), katalaani, kroatia, tšekki, tanska, hollanti (Belgia, Luxemburg, Alankomaat), suomi, kreikka, heprea, unkari, indonesia, malaiji, norja, puola, portugali (Brasilia, Portugali), romania, venäjä, slovakki, ruotsi, turkki, thai, ukraina, vietnam

1. Apple Watch Series 1:n vedenpitävyys­luokitus on IPX7 (IEC-standardi 60529). Apple Watch Series 1 on roiske- ja vesitiivis, mutta Apple Watch Series 1:n upottamista veteen ei suositella.

2. Apple suoritti Apple Watchin akun testauksen elokuussa 2016 käyttäen Apple Watch Series 1:n ennakkoversioita, joista on muodostettu pari iPhonen kanssa. Kaikki laitteet testattiin ohjelmistojen ennakkoversioilla. Akunkesto vaihtelee käytön, kokoonpanon ja monien muiden tekijöiden mukaan, todelliset tulokset vaihtelevat. Lisätietoja osoitteissa www.apple.com/fi/batteries ja www.apple.com/fi/watch/battery.html

Apple Watch Series 1 vaatii iPhone 5s:n tai uudemman, jossa on iOS 11 tai uudempi.

Jotkin ominaisuudet eivät ehkä ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Tästä näet koko luettelon.

Kaikissa malleissa on erilaisia kuori- ja ranneke­yhdistelmiä. Urheilurannekkeet, punotut nailonrannekkeet, ruostumattomat teräsrannekkeet ja nahkarannekkeet ovat kaikki yhteensopivia kaikkien Apple Watchien kanssa.