Apple Watch Series 1 - Teknisk information

Series 1

• Apple Watch

• Aluminiumboett med sportband

Mått

• 38 mm

• Höjd: 38,6 mm

• Bredd: 33,3 mm

• Djup: 10,5 mm

• Boettens vikt: 25 g

• 42 mm

• Höjd: 42,5 mm

• Bredd: 36,4 mm

• Djup: 10,5 mm

• Boettens vikt: 30 g

Chip

• Dubbelkärnig processor

Funktioner

• Stänktålig1

• Pulsmätare

• Accelerometer

• Gyroskop

• Sensor för omgivande ljus

• Kapacitet 8 GB

• Baksida i komposit

Anslutningar

• Wifi (802.11b/g/n 2,4 GHz)

• Bluetooth 4.2

Skärm

• Retina oled-skärm med Force Touch (450 cd/m2)

• Ion-X-glas

• 272 × 340 pixlar (38 mm)

• 312 × 390 pixlar (42 mm)

Ström

• Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri

• Upp till 18 timmar2

• Magnetisk laddningskabel

Språk

• Språkstöd

• Arabiska, danska, engelska (Australien, Kanada, Storbritannien, USA), finska, franska (Kanada, Frankrike), grekiska, hebreiska, hindi, indonesiska, italienska, japanska, katalanska, kinesiska (förenklad, traditionell, traditionell från Hongkong), koreanska, kroatiska, malajiska, nederländska, norska, polska, portugisiska (Brasilien, Portugal), rumänska, ryska, slovakiska, spanska (Latinamerika, Mexiko, Spanien), svenska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska, vietnamesiska

• Siri-språk

• Arabiska (Förenade Arabemiraten, Saudiarabien), danska (Danmark), engelska (Australien, Indien, Irland, Kanada, Nya Zeeland, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finska (Finland), franska (Belgien, Frankrike, Kanada, Schweiz), hebreiska (Israel), italienska (Italien, Schweiz), japanska, kantonesiska (Kina – fastlandet, Hongkong), koreanska, malajiska (Malaysia), mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), nederländska (Belgien, Nederländerna), norska (Norge), portugisiska (Brasilien), ryska (Ryssland), spanska (Chile, Mexiko, Spanien, USA), svenska (Sverige), thailändska (Thailand), turkiska (Turkiet), tyska (Schweiz, Tyskland, Österrike)

• Dikteringsspråk

• Arabiska (Förenade Arabemiraten, Kuwait, Saudiarabien, Qatar), danska, engelska (Australien, Filippinerna, Förenade Arabemiraten, Indien, Irland, Kanada, Malaysia, Nya Zeeland, Saudiarabien, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finska, franska (Belgien, Frankrike, Kanada, Luxemburg, Schweiz), grekiska, hebreiska, indonesiska, italienska (Italien, Schweiz), japanska, kantonesiska (Hongkong), katalanska, koreanska, kroatiska, malajiska, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), nederländska (Belgien, Luxemburg, Nederländerna), norska, polska, portugisiska (Brasilien, Portugal), rumänska, ryska, slovakiska, spanska (Chile, Colombia, Mexiko, Spanien, USA), svenska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska (Tyskland, Schweiz, Österrike), ukrainska, ungerska, vietnamesiska

1. Apple Watch Series 1 har ett skydd mot vatten i klass IPX7 i enlighet med IEC-standard 60529. Apple Watch Series 1 tål stänk och vattenspill, men bör inte användas under vatten.

2. Testerna av Apple Watch-batterier genomfördes av Apple i augusti 2016 med förhandsversioner av Apple Watch Series 1. Alla enheter var parkopplade med en iPhone och testades med en förhandsversion av mjukvaran. Batteritiden varierar beroende på inställningar, användning och många andra faktorer. De faktiska resultaten varierar. Mer information hittar du på www.apple.com/se/batteries och www.apple.com/se/watch/battery.html.

Apple Watch Series 1 kräver en iPhone 5s eller senare med iOS 11 eller senare.

Vissa funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller områden. Klicka här om du vill se hela listan.

Alla modeller finns i specifika kombinationer av boetter och armband. Sportband, vävda nylonarmband, läderarmband och armband i rostfritt stål passar till alla Apple Watch-modeller.