No alt supplied for Image

Apple Watch Series 1 - Tekniske spesifikasjoner

Series 1

• Apple Watch

• Urkasse av aluminium og Sport Band

Størrelse

• 38 mm

• Høyde: 38,6 mm

• Bredde: 33,3 mm

• Dybde: 10,5 mm

• Urkassens vekt: 25 g

• 42 mm

• Høyde: 42,5 mm

• Bredde: 36,4 mm

• Dybde: 10,5 mm

• Urkassens vekt: 30 g

Chip

• Tokjerners prosessor

Funksjoner

• Sprutsikker1

• Pulsmåler

• Akselerometer

• Gyroskop

• Lyssensor

• Kapasitet: 8 GB

• Bakside i kompositt

Tilkobling

• Wi‑Fi (802.11b/g/n 2,4 GHz)

• Bluetooth 4.2

Skjerm

• OLED Retina-skjerm med Force Touch (450 nit)

• Ion-X-glass

• 272 x 340 piksler (38 mm)

• 312 x 390 piksler (42 mm)

Strøm og batteri

• Innebygd, oppladbart litiumionbatteri

• Opptil 18 timer2

• Magnetisk ladekabel

Språk

• Språkstøtte

• Norsk, engelsk (Australia, Canada, Storbritannia, USA), fransk (Canada, Frankrike), italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, tradisjonell, tradisjonell Hongkong), koreansk, spansk (Latin-Amerika, Mexico, Spania), tysk, arabisk, dansk, finsk, gresk, hebraisk, hindi, indonesisk, katalansk, kroatisk, malayisk, nederlandsk, polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rumensk, russisk, slovakisk, svensk, thai, tsjekkisk, tyrkisk, ungarsk, ukrainsk, vietnamesisk

• Siri-språk

• Norsk (Norge), arabisk (De forente arabiske emirater, Saudi-Arabia), dansk (Danmark), engelsk (Australia, Canada, India, Irland, New Zealand, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), finsk (Finland), fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), hebraisk (Israel), italiensk (Italia, Sveits), japansk, kantonesisk (Fastlands-Kina, Hongkong), koreansk, malayisk (Malaysia), mandarin (Fastlands-Kina, Taiwan), nederlandsk (Belgia, Nederland), portugisisk (Brasil), russisk (Russland), spansk (Chile, Mexico, Spania, USA), svensk (Sverige), thai (Thailand), tyrkisk (Tyrkia), tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike)

• Språk for diktering

• Norsk, arabisk (Kuwait, Saudi-Arabia, Qatar, De forente arabiske emirater), dansk, engelsk (Australia, Canada, De forente arabiske emirater, Filippinene, India, Irland, Malaysia, New Zealand, Saudi-Arabia, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), finsk, fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Luxembourg, Sveits), gresk, hebraisk, indonesisk, italiensk (Italia, Sveits), japansk, kantonesisk (Hongkong), katalansk, koreansk, kroatisk, malayisk, mandarin (Fastlands-Kina, Taiwan), nederlandsk (Belgia, Luxembourg, Nederland), polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rumensk, russisk, slovakisk, spansk (Chile, Colombia, Mexico, Spania, USA), svensk, thai, tsjekkisk, tyrkisk, tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike), ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

1. Apple Watch Series 1 har en vannbestandighets­rangering på IPX7 i henhold til IEC-standard 60529. Apple Watch Series 1 er vannavstøtende, men det anbefales ikke å holde Apple Watch Series 1 under vann.

2. Testene ble utført av Apple i august 2016 med førproduksjonsenheter av Apple Watch Series 1. Alle klokkene var koblet sammen med en iPhone, og alle enhetene ble testet med førlanseringsprogramvare. Batteritiden avhenger av bruk, konfigurasjon og flere andre faktorer. Faktiske resultater varierer. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries og www.apple.com/no/watch/battery.html.

Apple Watch Series 1 krever iPhone 5s eller nyere med iOS 11 eller nyere.

Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land og regioner. Klikk her for å se hele listen.

Alle modellene fås med urkasse og rem i moteriktige kombinasjoner. Sportsremmene, de vevde nylonremmene, remmene av rustfritt stål og skinnremmene er kompatible med alle Apple Watch-modellene.

Publiseringsdato: