No alt supplied for Image

Apple Watch Series 1 - Technische specificaties

Series 1

• Apple Watch

• Kast van aluminium met sportbandje

Afmetingen

• 38 mm

• Hoogte: 38,6 mm

• Breedte: 33,3 mm

• Diepte: 10,5 mm

• Gewicht kast: 25 g

• 42 mm

• Hoogte: 42,5 mm

• Breedte: 36,4 mm

• Diepte: 10,5 mm

• Gewicht kast: 30 g

Chip

• Dual‑core­processor

Features

• Spatwaterbestendig1

• Hartslagsensor

• Versnellings­meter

• Gyroscoop

• Omgevings­licht­sensor

• Capaciteit van 8 GB

• Achterzijde van composiet

Connectiviteit

• Wifi (802.11b/g/n 2,4 GHz)

• Bluetooth 4.2

Display

• OLED Retina-display met Force Touch (450 nits)

• Ion‑X-glas

• 272 x 340 pixels (38 mm)

• 312 x 390 pixels (42 mm)

Voeding en batterij

• Inge­bouwde, oplaadbare lithium-ionbatterij

• Tot 18 uur2

• Magnetische oplaadkabel

Talen

• Taalondersteuning

• Nederlands, Arabisch, Catalaans, Chinees (traditioneel, traditioneel Hongkong, vereenvoudigd), Deens, Duits, Engels (Australië, Canada, VK, VS), Fins, Frans (Canada, Frankrijk), Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Kroatisch, Maleis, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees (Brazilië, Portugal), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans (Latijns-Amerika, Mexico, Spanje), Thai, Tsjechisch, Turks, Vietnamees, Zweeds

• Siri-talen

• Nederlands (België, Nederland), Arabisch (Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten), Deens (Denemarken), Duits (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland), Engels (Australië, Canada, Ierland, India, Nieuw-Zeeland, Singapore, VK, VS, Zuid-Afrika), Fins (Finland), Frans (België, Canada, Frankrijk, Zwitserland), Hebreeuws (Israël), Italiaans (Italië, Zwitserland), Japans, Kantonees (China - vasteland, Hongkong), Koreaans, Maleis (Maleisië), Mandarijn (China - vasteland, Taiwan), Noors (Noorwegen), Portugees (Brazilië), Russisch (Rusland), Spaans (Chili, Mexico, Spanje, VS), Thai (Thailand), Turks (Turkije), Zweeds (Zweden)

• Talen dicteerfunctie

• Nederlands (België, Luxemburg, Nederland), Arabisch (Koeweit, Saoedi-Arabië, VAE, Qatar), Catalaans, Deens, Duits (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland), Engels (Australië, Canada, Filipijnen, Ierland, India, Maleisië, Nieuw-Zeeland, Saoedi-Arabië, Singapore, VAE, VK, VS, Zuid-Afrika), Fins, Frans (België, Canada, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland), Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Indonesisch, Italiaans (Italië, Zwitserland), Japans, Kantonees (Hongkong), Koreaans, Kroatisch, Maleis, Mandarijn (China - vasteland, Taiwan), Noors, Oekraïens, Pools, Portugees (Brazilië, Portugal), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans (Chili, Colombia, Mexico, Spanje, VS), Thai, Tsjechisch, Turks, Vietnamees, Zweeds

1. Apple Watch Series 1 voldoet aan de waterbestendigheidsnorm IPX7 volgens IEC-norm 60529. Apple Watch Series 1 is spatwater- en waterbestendig, maar het wordt niet aanbevolen om Apple Watch Series 1 onder te dompelen.

2. Tests van Apple Watch-batterij zijn uitgevoerd door Apple in augustus 2016 met prototypen van Apple Watch Series 1 gekoppeld met een iPhone; alle devices zijn getest met een prereleaseversie van de software. Gebruiksduur van batterij is afhankelijk van configuratie, gebruik en vele andere factoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken. Zie www.apple.com/nl/batteries/ en www.apple.com/nl/watch/battery.html voor meer informatie.

Apple Watch Series 1 vereist iPhone 5s of nieuwer met iOS 11 of hoger.

Sommige features zijn mogelijk niet in alle landen of regio’s beschikbaar. Klik hier voor de volledige lijst.

Alle modellen zijn verkrijgbaar in specifieke combinaties van kast en bandje. De sportbandjes, bandjes van geweven nylon, roestvrijstalen bandjes en leren bandjes zijn allemaal compatibel met alle Apple Watch-modellen.