Apple Watch Edition (första generationen) - Teknisk information

Apple Watch Edition

38 mm (A1553)

18-karats rosa guld, vit knopp

18-karats rosa guld, svart knopp

18-karats gult guld, röd knopp

18-karats gult guld, svart knopp

Höjd: 38,6 mm - Bredd: 33,3 mm - Djup: 10,5 mm - Boett (gult guld): 55 g - Boett (rosa guld): 54 g

42 mm (A1554)

18-karats rosa guld, vit knopp

18-karats rosa guld, blå knopp

18-karats gult guld, svart knopp

18-karats gult guld, blå knopp

Höjd: 42,0 mm - Bredd: 35,9 mm - Djup: 10,5 mm - Boett (gult guld): 69 g - Boett (rosa guld): 67 g

Apple Watch Edition – funktioner

• Boett i 18 karat gult eller rosa guld
  • Safirglas
  • Retina-skärm med Force Touch
  • Keramisk baksida
  • Digital Crown
  • Pulsmätare, accelerometer och gyroskop
  • Sensor för omgivningsljus
  • Högtalare och mikrofon
  • Wi‑Fi (802.11b/g/n a 2.4GHz)
  • Bluetooth 4.0
  • Upp till 18 timmars batteritid1
  • Vattentålig2
  • watchOS 2

Detta ingår

• Apple Watch
  • Magnetiskt laddningsfodral
  • Magentisk laddningskabel (2 m)
  • Lightning-till-USB-kabel
  • USB-strömadapter (5 W)
  • Armband (Sportband innehåller armband som kan anpassas till antingen S/M eller M/L)
  • Snabbstartsguide

Språk

• Språkstöd
    Arabiska, danska, engelska (Australien, Storbritannien, USA), finska, franska (Kanada, Frankrike), grekiska, hebreiska, indonesiska, italienska, japanska, katalanska, kinesiska (förenklad, traditionell, traditionell från Hongkong), koreanska, kroatiska, malajiska, nederländska, norska, polska, portugisiska (Brasilien, Portugal), rumänska, ryska, slovakiska, spanska (Latinamerika, Mexiko, Spanien), svenska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska, vietnamesiska
  • Dikteringsspråk
    Arabiska (Förenade Arabemiraten, Saudiarabien), danska (Danmark), engelska (Australien, Filippinerna, Indien, Irland, Kanada, Nya Zeeland, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finska, franska (Belgien, Frankrike, Kanada, Schweiz), grekiska, hebreiska (Israel), indonesiska, italienska (Italien, Schweiz), japanska, kantonesiska (Hongkong), katalanska, koreanska, kroatiska, malajiska, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), nederländska (Belgien, Nederländerna), norska (Norge), polska, portugisiska (Brasilien, Portugal), rumänska, ryska (Ryssland), slovakiska, spanska (Chile, Colombia, Mexiko, Spanien, USA), svenska (Sverige), thailändska (Thailand), tjeckiska, turkiska (Turkiet), tyska (Tyskland, Schweiz, Österrike), ukrainska, ungerska, vietnamesiska
  • Siri-språk
    Arabiska (Förenade Arabemiraten, Saudiarabien), danska (Danmark), engelska (Australien, Indien, Kanada, Nya Zeeland, Singapore, Storbritannien, USA), finska (Finland), franska (Belgien, Frankrike, Kanada, Schweiz), hebreiska (Israel), italienska (Italien, Schweiz), japanska, koreanska, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), malajiska (Malaysia), nederländska (Belgien, Nederländerna), norska (Norge), kantonesiska (Hongkong), portugisiska (Brasilien), ryska (Ryssland), spanska (Mexiko, Spanien, USA), svenska (Sverige), thailändska (Thailand), turkiska (Turkiet), tyska (Schweiz, Tyskland, Österrike),

1. Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning. De faktiska resultaten varierar. Mer information finns på www.apple.com/se/batteries och www.apple.com/se/watch/battery.html.
  2. Apple Watch är stänk- och vattentålig, men inte vattentät. Du kan till exempel ha på dig och använda Apple Watch när du tränar, när det regnar eller när du tvättar händerna, men vi rekommenderar inte att du sänker ner Apple Watch i vatten. Apple Watch har ett skydd mot vatten i klass IPX7 i enlighet med IEC-standarden 60529. Läderarmbanden tål inte vatten.

Funktionerna kan ändras och finns kanske inte tillgängliga i alla regioner eller på alla språk. Kräver iPhone 5 eller senare.

Klicka här om du vill läsa mer om att bära Apple Watch, passform, överkänslighet i huden samt rätt skötsel och underhåll.

Publiceringsdatum: 11 apr. 2019