Apple Watch Edition (første generasjon) - Tekniske spesifikasjoner

Apple Watch Edition

38 mm (A1553)

18-karat rosegull, hvit topp

18-karat rosegull, svart topp

18-karat gult gull, rød topp

18-karat gult gull, svart topp

Høyde: 38,6 mm - Bredde: 33,3 mm - Dybde: 10,5 mm - Urkasse (gult gull): 55 g - Urkasse (rosegull): 54 g

42 mm (A1554)

18-karat rosegull, hvit topp

18-karat rosegull, blå topp

18-karat gult gull, svart topp

18-karat gult gull, blå topp

Høyde: 42,0 mm - Bredde: 35,9 mm - Dybde: 10,5 mm - Urkasse (gult gull): 69 g - Urkasse (rosegull): 67 g

Funksjoner på Apple Watch Edition

• Urkasse av 18 karat gult gull eller rosegull
  • Safirglass
  • Retina-skjerm med Force Touch
  • Keramisk bakside
  • Digital Crown
  • Pulsmåler, akselerasjonsmåler og gyroskop
  • Sensor for omgivelseslys
  • Høyttaler og mikrofon
  • Wi-Fi (802.11b/g/n a 2.4GHz)
  • Bluetooth 4.0
  • Opptil 18 timers batteritid1
  • Vannavstøtende2
  • watchOS 2

I esken

• Apple Watch
  • Magnetisk ladeetui
  • Magnetisk ladekabel (2 m)
  • Lightning-til-USB-kabel
  • USB-lader (5 W)
  • Rem (Sport Band passer både størrelse S/M og M/L)
  • Hurtigveiledning

Språk

• Språkstøtte
    Norsk, engelsk (Australia, Storbritannia, USA), fransk (Canada, Frankrike), tysk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, tradisjonell, tradisjonell Hongkong), koreansk, spansk (Latin-Amerika, Mexico, Spania), arabisk, katalansk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, gresk, hebraisk, ungarsk, indonesisk, malayisk, polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rumensk, russisk, slovakisk, svensk, thai, tyrkisk, ukrainsk, vietnamesisk
  • Språk for diktering
    Norsk (Norge), engelsk (Australia, Canada, India, Irland, New Zealand, Filippinene, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), italiensk (Italia, Sveits), mandarin (Fastlands-Kina, Taiwan), spansk (Chile, Columbia, Mexico, Spania, USA), tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike), arabisk (Saudi-Arabia, De forente arabiske emirater), dansk (Danmark), finsk, gresk, hebraisk (Israel), indonesisk, japansk, kantonesisk (Hongkong), katalansk, koreansk, kroatisk, malayisk, nederlandsk (Belgia, Nederland), polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rumensk, russisk (Russland), slovakisk, svensk (Sverige), tyrkisk (Tyrkia), thai (Thailand), tsjekkisk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk
  • Siri-språk
    Norsk (Norge), engelsk (Australia, Canada, India, New Zealand, Singapore, Storbritannia, USA), fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), italiensk (Italia, Sveits), mandarin (Fastlands-Kina, Taiwan), tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike), spansk (Mexico, Spania, USA), arabisk (Saudi-Arabia, De forente arabiske emirater), dansk (Danmark), finsk (Finland), hebraisk (Israel), japansk, kantonesisk (Hongkong), koreansk, malay (Malaysia), nederlandsk (Belgia, Nederland), portugisisk (Brasil), russisk (Russland), svensk (Sverige), thai (Thailand), tyrkisk (Tyrkia)

1. Batteritiden varierer med konfigurasjon og bruk. Faktiske resultater varierer. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries og www.apple.com/no/watch/battery.html.
  2. Apple Watch er sprutsikker og vannbestandig, men ikke vanntett. Du kan for eksempel bruke Apple Watch når du trener i regnvær eller vasker hendene, men Apple Watch skal ikke senkes i vann. Apple Watch har en vannbestandighetsrangering på IPX7 i henhold til IEC-standard 60529. Skinnremmene er ikke vannavstøtende.

Funksjonene kan bli endret og er kanskje ikke tilgjengelige på alle språk eller i alle regioner. Krever iPhone 5 eller nyere.

Vil du ha mer informasjon om bruk av Apple Watch, passform, sensitiv hud og riktig rengjøring og vedlikehold, kan du klikke her.

Publiseringsdato: 11. apr. 2019