Apple Watch Sport (1. sukupolvi) - Tekniset tiedot

Apple Watch Sport

Värit

38 mm (A1553)

• Hopeanvärinen alumiini

• Tähtiharmaa alumiini

• Ruusukullan värinen alumiini

• Kullanvärinen alumiini

42 mm (A1554)

• Hopeanvärinen alumiini

• Tähtiharmaa alumiini

• Ruusukullan värinen alumiini

• Kullanvärinen alumiini

Mitat

38 mm (A1553)

• Korkeus: 38,6 mm

• Leveys: 33,3 mm

• Syvyys: 10,5 mm

• Kuori: 25 g

42 mm (A1554)

• Korkeus: 42,0 mm

• Leveys: 35,9 mm

• Syvyys: 10,5 mm

• Kuori: 30 g

Apple Watch Sportin ominaisuudet

• Hopean, tähtiharmaan, kullan tai ruusukullan värinen eloksoitu alumiinikuori

• Ion-X-lasi

• Retina-näyttö Force Touch -ominaisuudella

• Komposiittitausta

• Digital Crown

• Sykemittari, kiihtyvyysanturi ja gyroskooppi

• Ympäristön valoisuuden tunnistin

• Kaiuttimet ja mikrofoni

• Wi-Fi (802.11b/g/n 2,4 GHz)

• Bluetooth 4.0

• Jopa 18 tunnin akun kesto1

• Vedenkestävä2

• watchOS 2

Pakkauksen sisältö

• Apple Watch

• Magneettinen latauskaapeli (2 m)

• USB-virtalähde (5 W)

• Ranneke (Sport-ranneke voidaan muokata joko S/M- tai M/L-kokoiseksi)

• Pikaopas

Kielet

• Kielituki

• englanti (Australia, Iso-Britannia, Yhdysvallat), kiina (yksinkertaistettu, perinteinen, perinteinen Hongkongin kiina), ranska (Kanada, Ranska), saksa, italia, japani, korea, espanja (latinalainen Amerikka, Meksiko, Espanja), arabia, katalaani, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, suomi, kreikka, heprea, unkari, indonesia, malaiji, norja, puola, portugali (Brasilia, Portugali), romania, venäjä, slovakki, ruotsi, thai, turkki, ukraina, vietnam

• Sanelukielet

• englanti (Australia, Kanada, Intia, Irlanti, Uusi-Seelanti, Filippiinit, Singapore, Etelä-Afrikka, Iso-Britannia, Yhdysvallat), espanja (Chile, Kolumbia, Meksiko, Espanja, Yhdysvallat), ranska (Belgia, Kanada, Ranska, Sveitsi), saksa (Itävalta, Saksa, Sveitsi), italia (Italia, Sveitsi), japani, korea, mandariinikiina (Manner-Kiina, Taiwan), kantoninkiina (Hongkong), arabia (Saudi-Arabia, Yhdistyneet arabiemiirikunnat), katalaani, kroatia, tšekki, tanska (Tanska), hollanti (Belgia, Alankomaat), suomi, kreikka, heprea (Israel), unkari, indonesia, malaiji, norja (Norja), puola, portugali (Brasilia, Portugali), romania, venäjä (Venäjä), slovakki, ruotsi (Ruotsi), turkki (Turkki), thai (Thaimaa), ukraina, vietnam

• Siri-kielet

• englanti (Australia, Kanada, Intia, Uusi-Seelanti, Singapore, Iso-Britannia, Yhdysvallat), espanja (Meksiko, Espanja, Yhdysvallat), ranska (Belgia, Kanada, Ranska, Sveitsi), saksa (Itävalta, Saksa, Sveitsi), italia (Italia, Sveitsi), japani, korea, mandariinikiina (Manner-Kiina, Taiwan), kantoninkiina (Hongkong), arabia (Saudi-Arabia, Yhdistyneet arabiemiirikunnat), tanska (Tanska), hollanti (Belgia, Alankomaat), suomi (Suomi), heprea (Israel), malaiji (Malesia), norja (Norja), venäjä (Venäjä), ruotsi (Ruotsi), turkki (Turkki), thai (Thaimaa), portugali (Brasilia)

1. Akunkesto vaihtelee käytön ja kokoonpanon mukaan. Todelliset tulokset vaihtelevat. Lisätietoja löytyy osoitteista www.apple.com/fi/batteries ja www.apple.com/fi/watch/battery.html.

2. Apple Watch kestää roiskeita ja vettä, mutta ei ole vedenpitävä. Voit käyttää Apple Watchia esimerkiksi kuntoillessasi, sateessa ja käsiä pestessä, mutta Apple Watchin upottamista veteen ei suositella. Apple Watchin IEC-standardin 60529 mukainen vedenpitävyysluokitus on IPX7. Nahkarannekkeet eivät ole vedenkestäviä.

Ominaisuudet saattavat muuttua, eivätkä ole välttämättä saatavilla kaikilla alueilla tai kaikilla kielillä. Vaatii iPhone 5:n tai uudemman.

Jos haluat lisätietoja Apple Watchin käyttämisestä, oikean koon löytämisestä, mahdollisesta ihon yliherkkyydestä sekä sopivasta hoidosta ja puhdistuksesta, klikkaa tähän.