Apple Watch (första generationen) - Teknisk information

Apple Watch

38 mm (A1553)

Rostfritt stål

Rymdsvart rostfritt stål

Höjd: 38,6 mm - Bredd: 33,3 mm - Djup: 10,5 mm - Boett: 40 g

42 mm (A1554)

Rostfritt stål

Rymdsvart rostfritt stål

Höjd: 42,0 mm - Bredd: 35,9 mm - Djup: 10,5 mm - Boett: 50 g

Apple Watch – Funktioner

• Boett i rostfritt stål eller rymdsvart rostfritt stål
  • Safirglas
  • Retina-skärm med Force Touch
  • Keramisk baksida
  • Digital Crown
  • Pulsmätare, accelerometer och gyroskop
  • Sensor för omgivningsljus
  • Högtalare och mikrofon
  • Wi-Fi (802.11b/g/n 2.4GHz)
  • Bluetooth 4.0
  • Upp till 18 timmars batteritid1
  • Vattentålig2
  • watchOS 2

Detta ingår

• Apple Watch
  • Magnetisk laddningskabel (2 m)
  • USB-strömadapter (5 W)
  • Armband (Sportband innehåller armband som kan anpassas till antingen S/M eller M/L)
  • Snabbstartsguide

Språk

• Språkstöd
    Arabiska, danska, engelska (Australien, Storbritannien, USA), finska, franska (Kanada, Frankrike), grekiska, hebreiska, indonesiska, italienska, japanska, katalanska, kinesiska (förenklad, traditionell, traditionell från Hongkong), koreanska, kroatiska, malajiska, nederländska, norska, polska, portugisiska (Brasilien, Portugal), rumänska, ryska, slovakiska, spanska (Latinamerika, Mexiko, Spanien), svenska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska, vietnamesiska
  • Dikteringsspråk
    Arabiska (Förenade Arabemiraten, Saudiarabien), danska (Danmark), engelska (Australien, Filippinerna, Indien, Irland, Kanada, Nya Zeeland, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finska, franska (Belgien, Frankrike, Kanada, Schweiz), grekiska, hebreiska (Israel), indonesiska, italienska (Italien, Schweiz), japanska, kantonesiska (Hongkong), katalanska, koreanska, kroatiska, malajiska, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), nederländska (Belgien, Nederländerna), norska (Norge), polska, portugisiska (Brasilien, Portugal), rumänska, ryska (Ryssland), slovakiska, spanska (Chile, Colombia, Mexiko, Spanien, USA), svenska (Sverige), thailändska (Thailand), tjeckiska, turkiska (Turkiet), tyska (Tyskland, Schweiz, Österrike), ukrainska, ungerska, vietnamesiska
  • Siri-språk
    Arabiska (Förenade Arabemiraten, Saudiarabien), danska (Danmark), engelska (Australien, Indien, Kanada, Nya Zeeland, Singapore, Storbritannien, USA), finska (Finland), franska (Belgien, Frankrike, Kanada, Schweiz), hebreiska (Israel), italienska (Italien, Schweiz), japanska, koreanska, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), malajiska (Malaysia), nederländska (Belgien, Nederländerna), norska (Norge), kantonesiska (Hongkong), portugisiska (Brasilien), ryska (Ryssland), spanska (Mexiko, Spanien, USA), svenska (Sverige), thailändska (Thailand), turkiska (Turkiet), tyska (Schweiz, Tyskland, Österrike),

1. Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning. De faktiska resultaten varierar. Mer information finns på www.apple.com/se/batteries och www.apple.com/se/watch/battery.html.
  2. Apple Watch är stänk- och vattentålig, men inte vattentät. Du kan till exempel ha på dig och använda Apple Watch när du tränar, när det regnar eller när du tvättar händerna, men vi rekommenderar inte att du sänker ner Apple Watch i vatten. Apple Watch har ett skydd mot vatten i klass IPX7 i enlighet med IEC-standarden 60529. Läderarmbanden tål inte vatten.

Funktionerna kan ändras och finns kanske inte tillgängliga i alla regioner eller på alla språk. Kräver iPhone 5 eller senare.

Klicka här om du vill läsa mer om att bära Apple Watch, passform, överkänslighet i huden samt rätt skötsel och underhåll.

Publiceringsdatum: 11 apr. 2019