Apple Watch (første generasjon) - Tekniske spesifikasjoner

Apple Watch

Funksjoner

38 mm (A1553)

• Urkasse av rustfritt stål

• Urkasse av stellarsvart rustfritt stål

42 mm (A1554)

• Urkasse av rustfritt stål

• Urkasse av stellarsvart rustfritt stål

Størrelse

38 mm (A1553)

• Høyde: 38,6 mm

• Bredde: 33,3 mm

• Dybde: 10,5 mm

• Urkasse: 40 g

42 mm (A1554)

• Høyde: 42,0 mm

• Bredde: 35,9 mm

• Dybde: 10,5 mm

• Urkasse: 50 g

Funksjoner på Apple Watch

• Urkasse av rustfritt stål eller stellarsvart rustfritt stål

• Safirglass

• Retina-skjerm med Force Touch

• Keramisk bakside

• Digital Crown

• Pulsmåler, akselerasjonsmåler og gyroskop

• Sensor for omgivelseslys

• Høyttaler og mikrofon

• Wi-Fi (802.11b/g/n 2.4GHz)

• Bluetooth 4.0

• Opptil 18 timers batteritid1

• Vannavstøtende2

• watchOS 2

I esken

• Apple Watch

• Magnetisk ladekabel (2 m)

• USB-lader (5 W)

• Rem (Sport Band passer både størrelse S/M og M/L)

• Hurtigveiledning

Språk

• Språkstøtte

• Norsk, engelsk (Australia, Storbritannia, USA), fransk (Canada, Frankrike), tysk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, tradisjonell, tradisjonell Hongkong), koreansk, spansk (Latin-Amerika, Mexico, Spania), arabisk, katalansk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, gresk, hebraisk, ungarsk, indonesisk, malayisk, polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rumensk, russisk, slovakisk, svensk, thai, tyrkisk, ukrainsk, vietnamesisk

• Språk for diktering

• Norsk (Norge), engelsk (Australia, Canada, India, Irland, New Zealand, Filippinene, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), italiensk (Italia, Sveits), mandarin (Fastlands-Kina, Taiwan), spansk (Chile, Columbia, Mexico, Spania, USA), tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike), arabisk (Saudi-Arabia, De forente arabiske emirater), dansk (Danmark), finsk, gresk, hebraisk (Israel), indonesisk, japansk, kantonesisk (Hongkong), katalansk, koreansk, kroatisk, malayisk, nederlandsk (Belgia, Nederland), polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rumensk, russisk (Russland), slovakisk, svensk (Sverige), tyrkisk (Tyrkia), thai (Thailand), tsjekkisk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• Siri-språk

• Norsk (Norge), engelsk (Australia, Canada, India, New Zealand, Singapore, Storbritannia, USA), fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), italiensk (Italia, Sveits), mandarin (Fastlands-Kina, Taiwan), tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike), spansk (Mexico, Spania, USA), arabisk (Saudi-Arabia, De forente arabiske emirater), dansk (Danmark), finsk (Finland), hebraisk (Israel), japansk, kantonesisk (Hongkong), koreansk, malay (Malaysia), nederlandsk (Belgia, Nederland), portugisisk (Brasil), russisk (Russland), svensk (Sverige), thai (Thailand), tyrkisk (Tyrkia)

1. Batteritiden varierer med konfigurasjon og bruk. Faktiske resultater varierer. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries og www.apple.com/no/watch/battery.html.

2. Apple Watch er sprutsikker og vannbestandig, men ikke vanntett. Du kan for eksempel bruke Apple Watch når du trener i regnvær eller vasker hendene, men Apple Watch skal ikke senkes i vann. Apple Watch har en vannbestandighetsrangering på IPX7 i henhold til IEC-standard 60529. Skinnremmene er ikke vannavstøtende.

Funksjonene kan bli endret og er kanskje ikke tilgjengelige på alle språk eller i alle regioner. Krever iPhone 5 eller nyere.

Vil du ha mer informasjon om bruk av Apple Watch, passform, sensitiv hud og riktig rengjøring og vedlikehold, kan du klikke her.

Publiseringsdato: