No alt supplied for Image

iPhone 6s Plus - Technische specificaties

Uitvoering

• Roségoud

• Goud

• Zilver

• Spacegrijs

Capaciteit1

• 16 GB

• 32 GB

• 64 GB

• 128 GB

Afmetingen en gewicht2

• Hoogte: 158,2 mm

• Breedte: 77,9 mm

• Diepte: 7,3 mm

• Gewicht: 192 gram

Display

• Retina HD-display met 3D Touch

• 5,5‑inch (diagonaal) lcd-breedbeeld­display met Multi‑Touch en IPS‑technologie

• Resolutie van 1920 x 1080 pixels bij 401 ppi

• Contrast­verhouding 1300:1 (standaard)

• Max. helderheid 500 cd/m2 (standaard)

• Volledige sRGB-standaard

• Dual-domain-pixels voor brede kijkhoek

• Vingerafdrukbestendige, vetafstotende deklaag aan voorzijde

• Ondersteuning voor gelijktijdige weergave van meerdere talen en tekensets

• Weergavezoom

• Bereikbaarheid

Chip

• A9-chip met 64-bits architectuur

• Geïntegreerde M9-bewegingscoprocessor

Camera

• 12‑MP camera

• Live Photos met stabilisatie

• Autofocus met Focus Pixels

• Optische beeldstabilisatie (alleen iPhone 6s Plus)

• True Tone Flash

• Panorama (tot 63 megapixels)

• Automatische HDR voor foto’s

• Belichtingsregeling

• Burst-modus

• Timer-modus

• Diafragma ƒ/2.2

• Lens met vijf elementen

• 5x digitale zoom

• Hybride IR‑filter

• Verlichtingssensor aan achterzijde

• Lensoppervlak van saffierkristal

• Automatische beeldstabilisatie

• Lokale tonemapping

• Ruisonderdrukking

• Gezichtsherkenning

• Geotagging voor foto’s

Video-opnamen

• 4K‑video met 30 bps

• 1080p HD-video met 30 bps of 60 bps

• 720p HD-video met 30 bps

• Optische beeldstabilisatie voor video’s (alleen iPhone 6s Plus)

• True Tone Flash

• Slo-mo-video in 1080p met 120 bps of 720p met 240 bps

• Timelapse-video met stabilisatie

• Videobeeldstabilisatie (1080p en 720p)

• Continue autofocus voor video’s

• Ruisonderdrukking

• 8-MP foto’s nemen tijdens 4K-video-opnamen

• Zoomen tijdens afspelen

• 3x digitale zoom

• Gezichtsherkenning

• Geotagging voor video’s

FaceTime HD-camera

• 5-MP foto’s

• 720p HD-video-opnamefunctie

• Retina Flash

• Diafragma ƒ/2.2

• Automatische HDR voor foto’s en video’s

• Verlichtingssensor aan achterzijde

• Belichtingsregeling

• Burst-modus

• Timer-modus

• Gezichtsherkenning

Touch ID

• Vingerafdruksensor geïntegreerd in thuisknop

Mobiel en draadloos

• Model A1634*

• LTE (band 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 27, 28, 29, 30)

• TD-LTE (band 38, 39, 40, 41)

• TD-SCDMA 1900 (F), 2000 (A)

• UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• CDMA EV-DO Rev. A (800, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• Model A1687*

• LTE (band 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 27, 28, 29)

• TD-LTE (band 38, 39, 40, 41)

• TD-SCDMA 1900 (F), 2000 (A)

• CDMA EV-DO Rev. A (800, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• Alle modellen

• 802.11ac wifi met MIMO

• Draadloze Bluetooth 4.2-technologie

• NFC

Locatiebepaling

• Assisted GPS, GLONASS, Galileo en QZSS

• Digitaal kompas

• Wifi

• Mobiel netwerk

• iBeacon voor microlocatie-toepassingen

Videogesprekken3

• FaceTime-videobellen via wifi of een mobiel netwerk

Audiogesprekken3

• FaceTime-audio

• Voice over LTE (VoLTE)4

• Bellen via wifi4

Audioweergave

• Ondersteunde geluidsstructuren: AAC (8 tot 320 Kbps), Protected AAC (van iTunes Store), HE‑AAC, MP3 (8 tot 320 Kbps), MP3 VBR, Dolby Digital (AC‑3), Dolby Digital Plus (E‑AC‑3), Audible (2, 3 en 4, Audible Enhanced Audio, AAX en AAX+), Apple Lossless, AIFF en WAV

• Door gebruiker in te stellen maximumvolume

Tv en video

• Synchrone AirPlay-weergave, foto’s, audio- en video-uitvoer naar Apple TV (2e generatie of nieuwer)

• Ondersteuning van synchrone weergave en video-uitvoer: tot 1080p via de Lightning-naar-digitale-AV-adapter of Lightning-naar-VGA-adapter (adapters afzonderlijk verkrijgbaar)

• Ondersteunde videostructuren: H.264-video tot 4K, 30 beelden per seconde, High Profile level 4.2 met AAC‑LC-audio tot 160 Kbps, 48 kHz, stereogeluid of Dolby Audio tot 1008 Kbps, 48 kHz, stereo- of meerkanaalsgeluid, in .m4v-, .mp4- en .mov-bestandsstructuur, MPEG‑4-video tot 2,5 Mbps, 640 x 480 pixels, 30 beelden per seconde, Simple Profile met AAC‑LC-audio tot 160 Kbps per kanaal, 48 kHz, stereogeluid of Dolby Audio tot 1008 Kbps, 48 kHz, stereo- of meerkanaalsgeluid, in .m4v-, .mp4- en .mov-bestandsstructuur, Motion JPEG (M‑JPEG) tot 35 Mbps, 1280 x 720 pixels, 30 beelden per seconde, audio in ulaw, PCM-stereogeluid in .avi-bestandsstructuur

Siri5

• Met je stem berichten versturen, herinneringen instellen en meer

• Activeren met je stem: zeg “Hé Siri’’

• Nummers beluisteren en herkennen

Lees meer over Siri

Externe knoppen en connectors

• Touch ID-sensor

• Volume harder/zachter

• Geluid aan/uit

• Aan/uit - Sluimerstand aan/uit

• Mini-jack-aansluiting

• Lightning‑connector

• Microfoons

• Ingebouwde speaker

Voeding en batterij6

• Gesprekstijd: tot 24 uur via 3G

• Internetgebruik: tot 12 uur via 3G, tot 12 uur via 4G LTE, tot 12 uur via wifi

• HD-video afspelen: tot 14 uur

• Geluid afspelen: tot 80 uur

• Stand-bytijd: tot 16 dagen

• Ingebouwde, oplaadbare lithium-ionbatterij

• Opladen via USB naar computersysteem of lichtnetadapter

Sensoren

• Touch ID-vingerafdruksensor

• Barometer

• Gyroscoop met 3 assen

• Versnellingsmeter

• Nabijheidssensor

• Omgevingslichtsensor

Besturings­systeem

iOS 11

Dankzij de nieuwe features en mogelijk­heden in iOS 11 krijg je makkelijker meer voor elkaar. Alles werkt prettiger, persoonlijker en slimmer.

Bekijk de nieuwe features in iOS 11

Toegankelijkheid

Dankzij de toegankelijkheidsfeatures halen mensen met een beperking het meeste uit hun nieuwe iPhone 6s. Er zijn features die je helpen met zien, horen, lezen, schrijven en leren, en die motorische vaardigheden ondersteunen. Zo kan iedereen het meest persoonlijke device ter wereld optimaal benutten. Meer informatie - Toegankelijkheid

Features zijn onder meer:

• VoiceOver

• Zoomen

• Vergrootglas

• Schakelbediening

• Teksttelefoon­software

• Siri en dicteerfunctie

• Typ vragen aan Siri

• Bijschriften voor spraak en geluiden

• AssistiveTouch

• Spreek scherm uit

Ingebouwde apps

• Camera

• Foto’s

• Gezondheid

• Berichten

• Telefoon

• FaceTime

• Mail

• Muziek

• Wallet

• Safari

• Kaarten

• Siri

• Agenda

• iTunes Store

• App Store

• Notities

• Contacten

• iBooks

• Woning

• Weer

• Herinneringen

• Klok

• Aandelen

• Calculator

• Dictafoon

• Kompas

• Podcasts

• Watch

• Tips

• Bestanden

• Zoek mijn iPhone

• Zoek mijn vrienden

• Instellingen

Gratis apps van Apple

Pages, Numbers, Keynote, iMovie, GarageBand, iTunes U, Clips en de Apple Store‑app zijn al geïnstalleerd.

• iMovie

• Pages

• Numbers

• Keynote

• iTunes U

• GarageBand

• Apple Store

• Apple TV Remote

• iTunes Remote

• Muziekmemo's

• Clips

Oortjes

• EarPods met mini-jack-aansluiting

• Opberg- en reishoesje

Simkaart

• Nanosim

• iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn niet compatibel met bestaande microsimkaarten.

Classificatie voor gehoor­apparaten

• iPhone 6s Plus (Model A1634, A1687): M3, T4

Ondersteunde e‑mailbijlagen

• Ondersteunde documenttypen

• .jpg, .tiff, .gif (afbeeldingen), .doc en .docx (Microsoft Word), .htm en .html (webpagina’s), .key (Keynote), .numbers (Numbers), .pages (Pages), .pdf (Voorvertoning en Adobe Acrobat), .ppt en .pptx (Microsoft PowerPoint), .txt (tekst), .rtf (rich text-structuur), .vcf (contactgegevens), .xls en .xlsx (Microsoft Excel), .zip, .ics

Systeem­vereisten

• Apple ID (vereist voor sommige functies)

• Internettoegang7

Voor synchronisatie met iTunes op een Mac of pc is het volgende vereist:

Omgevings­vereisten

• Temperatuur bij gebruik: 0 tot 35 °C

• Temperatuur bij opslag: -20 tot 45 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5-95%, niet-condenserend

• Hoogte bij gebruik: getest tot 3000 meter

Talen

• Taalondersteuning

• Nederlands, Arabisch, Catalaans, Chinees (traditioneel, traditioneel Hongkong, vereenvoudigd), Deens, Duits, Engels (Australië, VK, VS), Fins, Frans (Canada, Frankrijk), Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Kroatisch, Maleis, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees (Brazilië, Portugal), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans (Latijns-Amerika, Mexico, Spanje), Thai, Tsjechisch, Turks, Vietnamees, Zweeds

• QuickType-toetsenbordondersteuning

• Nederlands, Vlaams, Arabisch (modern, Najdi), Armeens, Azerbeidzjaans, Bengaals, Bulgaars, Catalaans, Cherokee, Chinees - traditioneel (Cangjie, handschrift, Pinyin, streken, Sucheng, Zhuyin), Chinees - vereenvoudigd (handschrift, Pinyin, streken), Deens, Duits (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland), Emoji, Engels (Australië, Canada, India, Singapore, VK, VS), Ests, Filipijns, Fins, Frans (België, Canada, Frankrijk, Zwitserland), Georgisch, Grieks, Gujarati, Hawaïaans, Hebreeuws, Hindi (Devanagari, transliteratie), Hinglish, Hongaars, Iers, IJslands, Indonesisch, Italiaans, Japans (Kana, Romaji), Kannada, Koreaans, Kroatisch, Lets, Litouws, Macedonisch, Malayalam, Maleis, Maori, Marathi, Noors, Odia, Oekraïens, Perzisch, Pools, Portugees (Brazilië, Portugal), Punjabi, Roemeens, Russisch, Servisch (cyrillisch, Latijn), Sloveens, Slowaaks, Spaans (Latijns-Amerika, Mexico, Spanje), Swahili, Tamil (schrift, transliteratie), Telugu, Thai, Tibetaans, Tsjechisch, Turks, Urdu, Vietnamees, Welsh, Wit-Russisch, Zweeds

• QuickType-toetsenbordondersteuning met voorspellende invoermethode

• Chinees (traditioneel, vereenvoudigd), Duits (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland), Engels (Australië, Canada, India, Singapore, VK, VS), Frans (België, Canada, Frankrijk, Zwitserland), Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees (Brazilië, Portugal), Russisch, Spaans (Latijns-Amerika, Mexico, Spanje), Thai, Turks

• Siri-talen

• Nederlands (België, Nederland), Arabisch (Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten), Deens (Denemarken), Duits (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland), Engels (Australië, Canada, Ierland, India, Nieuw-Zeeland, Singapore, VK, VS, Zuid-Afrika), Fins (Finland), Frans (België, Canada, Frankrijk, Zwitserland), Hebreeuws (Israël), Italiaans (Italië, Zwitserland), Japans, Kantonees (China - vasteland, Hongkong, Macau), Koreaans, Maleis (Maleisië), Mandarijn (China - vasteland, Taiwan), Noors (Noorwegen), Portugees (Brazilië), Russisch (Rusland), Spaans (Chili, Mexico, Spanje, VS), Thai (Thailand), Turks (Turkije), Zweeds (Zweden)

• Talen dicteerfunctie

• Nederlands (België, Nederland), Arabisch (Koeweit, Qatar, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten), Catalaans, Deens, Duits (Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland), Engels (Australië, Canada, Filipijnen, Ierland, India, Indonesië, Maleisië, Nieuw-Zeeland, Saoedi-Arabië, Singapore, Verenigde Arabische Emiraten, VK, VS, Zuid-Afrika), Fins, Frans (België, Canada, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland), Grieks, Hebreeuws, Hindi (India), Hongaars, Indonesisch, Italiaans (Italië, Zwitserland), Japans, Kantonees (China - vasteland, Hongkong, Macau), Koreaans, Kroatisch, Maleis, Mandarijn (China - vasteland, Taiwan), Noors, Oekraïens, Pools, Portugees (Brazilië, Portugal), Roemeens, Russisch, Shanghainees (China - vasteland), Slowaaks, Spaans (Argentinië, Chili, Colombia, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Panama, Paraguay, Peru, Spanje, Uruguay, VS), Thai, Tsjechisch, Turks, Vietnamees, Zweeds

• Ondersteuning verklarend woordenboek

• Nederlands, Chinees (traditioneel, vereenvoudigd), Deens, Duits, Engels, Frans, Hindi, Italiaans, Japans, Koreaans, Noors, Portugees, Russisch, Spaans, Thai, Turks, Zweeds

• Ondersteuning tweetalig woordenboek

• Nederlands, Chinees (vereenvoudigd), Duits, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Spaans

• Spellingscontrole

• Nederlands, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Koreaans, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Turks, Zweeds

Inhoud verpakking

• iPhone met iOS 11

• EarPods met mini-jack-aansluiting

• Lightning-naar-USB-kabel

• USB-lichtnetadapter

• Documentatie

iPhone en het milieu

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus in beschouwing. Meer informatie - iPhone en het milieu

iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn goede voorbeelden van de aanhoudende vooruitgang die Apple boekt op milieugebied. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het volgende om de invloed op het milieu te beperken:

• Kwikvrij display met led-achtergrond­verlichting

• Arseenvrij displayglas

• Geen broomhoudende vlamvertragers

• Pvc-vrij

• Beryllium-vrij

• Recyclebare behuizing van aluminium

• Lichtnetadapter die de zwaarste normen voor energiezuinigheid overtreft

• Luidsprekerbehuizing van 30% gerecycled plastic

Apple en het milieu

Hier vind je meer informatie over de inspanningen die we leveren om het effect van onze producten en processen op het milieu te beperken. In onze Milieurapportages voor producten vind je gedetailleerde informatie over de milieuprestaties van elk Apple product.

* Ga naar https://support.apple.com/kb/HT3939 om het modelnummer van je iPhone te bepalen. Neem contact op met je netwerkaanbieder en kijk op www.apple.com/iphone/LTE voor meer informatie over LTE‑ondersteuning.

1. Hoeveelheid vrije ruimte is kleiner en varieert vanwege een groot aantal factoren. Voor een standaardconfiguratie (inclusief iOS en meegeleverde apps) is ongeveer 8 GB tot 11 GB aan ruimte nodig, afhankelijk van model en instellingen. Voor meegeleverde apps is ongeveer 4 GB nodig. Je kunt deze apps verwijderen en weer terugzetten.

2. Afmetingen en gewicht kunnen variëren, afhankelijk van de configuratie en het fabricageproces.

3. Voor FaceTime-gesprekken zijn een device met FaceTime voor zowel degene die belt als voor degene die gebeld wordt en een wifiverbinding vereist. Beschikbaarheid via mobiele datanetwerken is afhankelijk van het beleid van de netwerkaanbieder; hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht.

4. Data-abonnement vereist. 4G LTE Advanced,4G LTE, VoLTE en bellen via wifi zijn in een beperkt aantal landen en bij een beperkt aantal netwerkaanbieders beschikbaar. Snelheden zijn gebaseerd op theoretische doorvoer en zijn afhankelijk van de omstandigheden ter plaatse en de netwerkaanbieder. Neem contact op met je netwerkaanbieder en kijk op www.apple.com/iphone/LTE voor meer informatie over 4G LTE-ondersteuning.

5. Siri is mogelijk niet overal of in alle talen beschikbaar; de beschikbaarheid van voorzieningen kan per gebied variëren. Hiervoor is internettoegang vereist. Voor mobiel gebruik kunnen kosten in rekening worden gebracht.

6. Alle informatie over batterijen is afhankelijk van de netwerkconfiguratie en vele andere factoren; de feitelijke resultaten kunnen afwijken. De batterij kan maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moet op den duur mogelijk worden vervangen door een Apple serviceaanbieder. De gebruiksduur van de batterij en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van het gebruik en de instellingen. Ga naar www.apple.com/nl/batteries en www.apple.com/nl/iphone/battery.html voor meer informatie.

7. Draadloze breedbandverbinding aanbevolen; hieraan zijn mogelijk kosten verbonden.

Sommige features zijn mogelijk niet in alle landen of regio’s beschikbaar. Klik hier voor de volledige lijst.