iPhone 6s - Tekniske specifikationer

Finish

• Rosaguld

• Guld

• Sølv

• Space grey

Kapacitet1

• 16 GB

• 32 GB

• 64 GB

• 128 GB

Størrelse og vægt2

• Højde: 138,3 mm

• Bredde: 67,1 mm

• Dybde: 7,1 mm

• Vægt: 143 gram

Skærm

• Retina HD-skærm med 3D Touch

• 4,7" (diagonalt) LCD Multi-Touch-skærm med IPS-teknologi

• Opløsning på 1334 x 750 pixels ved 326 ppi

• Kontrastforhold: 1400:1 (typisk)

• Maks. lysstyrke 500 cd/m2 (typisk)

• Komplet sRGB-standard

• Dual-domain pixels til stor synsvinkel

• Fingeraftryks- og fedtafvisende belægning på forsiden

• Kan vise flere sprog og tegn samtidig

• Zoom på skærmen

• Inden for rækkevidde

Chip

• A9-chip med 64-bit-arkitektur

• Integreret M9-bevægelses­hjælpeprocessor

Kamera

• 12-megapixels kamera

• Live Photos med stabilisering

• Autofokus med Focus Pixels

• Optisk billedstabilisering (kun iPhone 6s Plus)

• True Tone Flash

• Panorama (op til 63 megapixels)

• Auto HDR-billeder

• Eksponeringsjustering

• Serieoptagelse

• Selvudløser

• Blændeåbning på ƒ/2,2

• Optik med fem linser

• 5 x digitalt zoom

• Infrarødt hybridfilter

• Belysningssensor på bagsiden

• Safirkrystal over objektivet

• Automatisk billedstabilisering

• Lokal “tone mapping”

• Støjreduktion

• Ansigtsgenkendelse

• Geotagging af billeder

Videooptagelse

• 4K-videooptagelse med 30 billeder pr. sek.

• 1080p HD-videooptagelse med 30 eller 60 billeder pr. sek.

• 720p HD-videooptagelse med 30 billeder pr. sek.

• Optisk billedstabilisering til video (kun iPhone 6s Plus)

• True Tone Flash

• Understøtter slowmotion-video i 1080p med 120 billeder pr. sek. og 720p med 240 billeder pr. sek.

• Tidsforløbsvideo med stabilisering

• Filmisk videostabilisering (1080p og 720p)

• Konstant autofokus på video

• Støjreduktion

• Tag 8 MP stillbilleder under optagelse af 4K-video

• Zoom under afspilning

• 3 x zoom

• Ansigtsgenkendelse

• Geotagging af video

FaceTime HD-kamera

• 5 MP billeder

• 720p HD-videooptagelse

• Retina Flash

• Blændeåbning på ƒ/2,2

• Automatisk HDR til billeder og videoer

• Belysningssensor på bagsiden

• Eksponeringsjustering

• Serieoptagelse

• Timer-funktion

• Ansigtsgenkendelse

Touch ID

• Indbygget fingeraftrykssensor i Hjem-knappen

Apple Pay

• Betal med din iPhone i butikker, i apps og på nettet vha. Touch ID

• Gennemfør køb med Apple Pay på din Mac

Læs mere om Apple Pay

Mobilnetværk og trådløs teknologi

• Model A1633*

• LTE (bånd 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 27, 28, 29, 30)

• TD-LTE (bånd 38, 39, 40, 41)

• TD-SCDMA 1900 (F), 2000 (A)

• UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• Model A1688*

• LTE (bånd 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 27, 28, 29)

• TD-LTE (bånd 38, 39, 40, 41)

• TD-SCDMA 1900 (F), 2000 (A)

• CDMA EV-DO Rev. A (800, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• Alle modeller

• 802.11ac Wi‑Fi med MIMO

• Trådløs Bluetooth 4.2-teknologi

• NFC

Lokalitet

• Assisted GPS, GLONASS, Galileo og QZSS

• Digitalt kompas

• Wi‑Fi

• Mobilnetværk

• iBeacon-mikrolokalitet

Videoopkald3

• FaceTime-videoopkald via Wi‑Fi eller mobilnetværk

Lydopkald3

• FaceTime-lyd

• Voice over LTE (VoLTE)4

• Wi‑Fi-opkald4

Lydafspilning

• Understøttede lydformater: AAC (8 til 320 Kbps), beskyttet AAC (fra iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 til 320 Kbps), MP3 VBR, Dolby Digital (AC-3), Dolby Digital Plus (E-AC-3), Audible (formaterne 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX og AAX+), Apple Lossless, AIFF og WAV

• Maks. lydstyrke, som kan indstilles af brugeren

TV og video

• AirPlay-skærmdublering, billeder, lyd- og videoudgang til Apple TV (2. generation eller nyere)

• Understøtter skærmdublering og videoudgang: Op til 1080p via Lightning Digital AV-mellemstik og Lightning til VGA-mellemstik (mellemstik sælges separat)

• Understøttede videoformater: H.264-video op til 4K, 30 billeder pr. sekund, High Profile-niveau 4.2 med AAC‑LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd eller Dolby Audio op til 1008 Kbps, 48 kHz, stereolyd eller lyd med flere kanaler, i .m4v-, .mp4- og .mov-filformat; MPEG‑4-video op til 2,5 Mbps, 640 x 480 pixels, 30 billeder pr. sekund, Simple Profile med AAC‑LC-lyd op til 160 Kbps pr. kanal, 48 kHz, stereolyd eller Dolby Audio op til 1008 Kbps, 48 kHz, stereolyd eller lyd med flere kanaler, i .m4v‑, .mp4- og .mov-filformat; Motion JPEG (M-JPEG) op til 35 Mbps, 1280 x 720 pixels, 30 billeder pr. sekund, lyd i ulaw-format, PCM-stereolyd i .avi-filformat

Siri5

• Brug din stemme til at sende beskeder, indstille påmindelser o.m.m.

• Aktivér Siri ved bare at sige “Hej Siri”

• Lyt til og identificer sange

Læs mere om Siri

Eksterne knapper og stik

• Touch ID-sensor

• Skru op/ned

• Ring/lydløs

• Tænd/sluk - Vågeblus til/fra

• 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner

• Lightning-stik

• Mikrofoner

• Indbygget højttaler

Strøm og batteri6

• Taletid: Op til 14 timer på 3G

• Internetbrug: Op til 10 timer på 3G, Op til 10 timer på 4G LTE, Op til 11 timer på Wi‑Fi

• HD-videoafspilning: Op til 11 timer

• Lydafspilning: Op til 50 timer

• Standbytid: Op til 10 dage

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri

• Opladning via USB til computer eller strømforsyning

Sensorer

• Touch ID-fingeraftrykssensor

• Barometer

• Gyroskop med 3 akser

• Accelerometer

• Afstandssensor

• Sensor til omgivende lys

Styresystem

iOS 11

De nye funktioner og muligheder i iOS 11 gør, at du kan langt mere, både hurtigere og nemmere, så du får en endnu mere personlig og intelligent iPhone-oplevelse med masser af power.

Se nyhederne i iOS

Tilgængelighed

Tilgængelighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye iPhone 6s. Takket være de indbyggede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn og hørelse, fysiske og motoriske færdigheder, indlæring eller læsefærdigheder, kan alle få den fulde oplevelse af verdens mest personlige enhed. Læs mere om Tilgængelighed

Inkluderede funktioner:

• VoiceOver

• Zoom

• Forstørrelsesglas

• Software-TTY

• Siri og Diktering

• Skriv til Siri

• Tekstning for hørehæmmede

• AssistiveTouch

• Læs skærm op

Indbyggede apps

• Kamera

• Fotos

• Sundhed

• Beskeder

• Telefon

• FaceTime

• Mail

• Musik

• Wallet

• Safari

• Kort

• Siri

• Kalender

• iTunes Store

• App Store

• Noter

• Kontakter

• iBooks

• Hjem

• Vejr

• Påmindelser

• Ur

• Værdipapirer

• Lommeregner

• Memoer

• Kompas

• Podcasts

• Watch

• Tips

• Arkiver

• Find min iPhone

• Find mine venner

• Indstillinger

Gratis apps fra Apple

Pages, Numbers, Keynote, iMovie, GarageBand, iTunes U, Clips og Apple Store-appen er præinstalleret.

• iMovie

• Pages

• Numbers

• Keynote

• iTunes U

• GarageBand

• Apple Store

• Apple TV Remote

• iTunes Remote

• Clips

Hovedtelefoner

• EarPods med 3,5 mm hovedtelefonstik

• Opbevarings- og rejse-etui

Sim-kort

• Nano-sim

• iPhone 6s og iPhone 6s Plus er ikke kompatible med eksisterende mikro-sim-kort.

Vurderinger til høreapparater

• iPhone 6s (model A1633, A1688): M3, T4

Understøttelse af bilag i Mail

• Dokumenttyper, som kan vises

• .jpg, .tiff, .gif (billeder); .doc og .docx (Microsoft Word); .htm og .html (websites); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Billedfremviser og Adobe Acrobat); .ppt og .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (tekst); .rtf (rtf-format); .vcf (kontaktoplysninger); .xls og .xlsx (Microsoft Excel); .zip; .ics

Systemkrav

• Apple‑id (kræves til nogle funktioner)

• Internetadgang7

Synkronisering med iTunes på en Mac eller PC kræver:

Krav til omgivelser

• Driftstemperatur: 0 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -20 til 45 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 95 % (ikke kondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 3000 m

Sprog

• Sprogunderstøttelse

• Dansk, arabisk, catalansk, engelsk (Australien, Storbritannien, USA), finsk, fransk (Canada, Frankrig), græsk, hebraisk, hindi, hollandsk, indonesisk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, traditionelt, traditionelt Hongkong), koreansk, kroatisk, malajisk, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, slovakisk, spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), svensk, thai, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• QuickType-tastatur understøtter

• Dansk, arabisk (moderne standard, najdi), armensk, aserbajdsjansk, bengalsk, bulgarsk, catalansk, cherokee, emoji, engelsk (Australien, Canada, Indien, Singapore, Storbritannien, USA), estisk, filippinsk, finsk, flamsk, fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), georgisk, græsk, gujarati, hawaiiansk, hebraisk, hindi (devanagari, translitteration), hinglish, hollandsk, hviderussisk, indonesisk, irsk, islandsk, italiensk, japansk (kana, romaji), kannada, kinesisk – forenklet (håndskrift, pinyin, streg), kinesisk – traditionelt (cangjie, håndskrift, pinyin, streg, sucheng, zhuyin), koreansk, kroatisk, lettisk, litauisk, makedonsk, malajisk, malayālam, maori, marathi, norsk, odia, persisk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), punjabisk, rumænsk, russisk, serbisk (kyrillisk, latinsk), slovakisk, slovensk, spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), svensk, swahili, tamilsk (skrifttegn, translitteration), telugu, thai, tibetansk, tjekkisk, tyrkisk, tysk (Schweiz, Tyskland, Østrig), ukrainsk, ungarsk, urdu, vietnamesisk, walisisk

• QuickType-tastatur understøtter tekstforudsigelse

• Engelsk (Australien, Canada, Indien, Singapore, Storbritannien, USA), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, traditionelt), koreansk, portugisisk (Brasilien, Portugal), russisk, spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), thai, tyrkisk, tysk (Schweiz, Tyskland, Østrig)

• Siri-sprog

• Dansk (Danmark), arabisk (Saudi-Arabien, Forenede Arabiske Emirater), engelsk (Australien, Canada, Indien, Irland, New Zealand, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finsk (Finland), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), hebraisk (Israel), hollandsk (Belgien, Holland), italiensk (Italien, Schweiz), japansk, kantonesisk (Kina – fastlandet, Hongkong, Macao), koreansk, malajisk (Malaysia), mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), norsk (Norge), portugisisk (Brasilien), russisk (Rusland), spansk (Chile, Mexico, Spanien, USA), svensk (Sverige), thai (Thailand), tyrkisk (Tyrkiet), tysk (Schweiz, Tyskland, Østrig)

• Dikteringssprog

• Dansk, arabisk (Forenede Arabiske Emirater, Kuwait, Qatar, Saudi-Arabien), catalansk, engelsk (Australien, Canada, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Indien, Indonesien, Irland, Malaysia, New Zealand, Saudi-Arabien, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, USA), finsk, fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Luxembourg, Schweiz), græsk, hebraisk, hollandsk (Belgien, Holland), indonesisk, italiensk (Italien, Schweiz), japansk, kantonesisk (Kina – fastlandet, Hongkong, Macao), koreansk, kroatisk, malajisk, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, shanghaidialekt (Kina – fastlandet), slovakisk, spansk (Argentina, Chile, Colombia, Costa Rica, Den Dominikanske Republik, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Panama, Paraguay, Peru, Spanien, Uruguay, USA), svensk, thai, tjekkisk, tyrkisk, tysk (Luxembourg, Schweiz, Tyskland, Østrig), ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• Ordbogsunderstøttelse

• Dansk, engelsk, fransk, hindi, hollandsk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet, traditionelt), koreansk, norsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, thai, tyrkisk, tysk

• Tosproget ordbogsunderstøttelse

• Fransk, hollandsk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet), koreansk, portugisisk, russisk, spansk, tysk

• Stavekontrol

• Dansk, engelsk, finsk, fransk, hollandsk, italiensk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, tyrkisk, tysk

I æsken

• iPhone med iOS 11

• EarPods med 3,5 mm hovedtelefonstik

• Lightning til USB-kabel

• USB-strømforsyning

• Dokumentation

iPhone og miljøet

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra produkternes samlede livscyklus. Læs mere om iPhone og miljøet

iPhone 6s og iPhone 6s Plus vidner om Apples løbende miljømæssige fremskridt. For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er de designet med følgende egenskaber:

• Kviksølvfri skærm med LED-baggrundsbelysning

• Glas uden arsen

• Uden bromerede flammehæmmere

• PVC-fri

• Uden beryllium

• Aluminiumskabinet, der kan genbruges

• Strømforsyningen opfylder de strengeste globale standarder til effektiv energiudnyttelse

• Højttalerkabinet med 30 procent genanvendt plastic

Apple og miljøet

Læs mere om Apples arbejde med at mindske produkters og processers påvirkning af miljøet. Eller læs vores miljørapporter om produkter, hvis du vil have flere oplysninger om hvert enkelt nye Apple-produkts indvirkning på miljøet.

*Besøg https://support.apple.com/kb/HT3939 for at se, hvilket modelnummer din iPhone har. Få flere oplysninger om 4G LTE‑understøttelse: Kontakt din udbyder, eller besøg www.apple.com/iphone/LTE.

1. Den reelle lagerplads er mindre og påvirkes af mange forskel­lige faktorer. Standardkonfigurationen bruger ca. 8-11 GB lagerplads (inklusive iOS og apps installeret på forhånd), afhængigt af model og indstil­linger. Apps installeret på forhånd bruger ca. 4 GB, og du kan både slette og gendanne disse apps.

2. Størrelse og vægt afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

3. FaceTime-opkald kræver en FaceTime-kompatibel enhed og en Wi‑Fi-forbindelse hos både afsender og modtager. Tilgængeligheden via mobilnet afhænger af udbyderen og kan være omfattet af mobildatatakst.

4. Kræver dataabonnement. 4G LTE Advanced, 4G LTE, VoLTE og Wi-fi-opkald er tilgængelige i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne er baseret på den teoretiske hastighed og afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om 4G LTE-understøttelse: Kontakt din udbyder, eller besøg www.apple.com/iphone/LTE.

5. Siri findes ikke på alle sprog eller i alle lande og områder, og funktionerne varierer fra land til land. Internetadgang kræves. Kræver evt. betaling af mobildatatakst.

6. Alle batteritider afhænger af netværkskonfiguration og mange andre faktorer. Faktiske resultater kan variere. Batteriet kan oplades et begrænset antal gange og skal med tiden evt. udskiftes af en Apple-tjenesteudbyder. Batteriets driftstid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Se www.apple.com/dk/batteries og www.apple.com/dk/iphone/battery.html, hvis du vil have flere oplysninger.

7. Trådløs bredbåndsforbindelse anbefales – evt. mod betaling.

Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Klik her for at se en komplet liste.