OS X Yosemite - Tekniske specifikationer

Generelle krav

• OS X v10.6.8 eller en nyere version

• 2 GB hukommelse

• 8 GB lagringsplads

Nogle funktioner kræver et Apple-id; i henhold til gældende betingelser.

Nogle funktioner kræver en internetudbyder med kompatibelt udstyr (evt. mod betaling).

Krav til funktioner

Handoff og Instant Hotspot Understøttes af følgende Mac-modeller:

• MacBook Air (2012 og nyere modeller)

• MacBook Pro (2012 og nyere modeller)

• iMac (2012 og nyere modeller)

• Mac mini (2012 og nyere modeller)

• Mac Pro (ultimo 2013)

Handoff kræver en iPhone, iPad eller iPod touch med et Lightning-stik og iOS 8.

Instant Hotspot kræver en iPhone eller iPad med mobilnetværk med et Lightning-stik og iOS 8.1. Kræver internetdelingstjeneste fra din udbyder.

Telefonopkald

Telefonopkald kræver en iPhone med iOS 8. Kræver et aktiveret abonnement fra udbyder.

SMS

SMS kræver en iPhone med iOS 8.1. Kræver et aktiveret abonnement fra udbyder.

AirDrop

AirDrop mellem Mac-computere og iOS-enheder understøttes af følgende Mac-modeller:

• MacBook Air (2012 og nyere modeller)

• MacBook Pro (2012 og nyere modeller)

• iMac (2012 og nyere modeller)

• Mac mini (2012 og nyere modeller)

• Mac Pro (ultimo 2013)

AirDrop til iOS-enheder kræver en iPhone, iPad eller iPod touch med et Lightning-stik og iOS 7 eller senere version.

AirDrop mellem to Mac-computere understøttes af følgende Mac-modeller:

• MacBook Pro (ultimo 2008 eller nyere)*

• MacBook Air (ultimo 2010 og nyere modeller)

• MacBook (ultimo 2008 og nyere modeller)*

• iMac (primo 2009 og nyere modeller)

• Mac mini (medio 2010 og nyere modeller)

• Mac Pro (primo 2009 med AirPort Extreme-kort eller medio 2010 og nyere modeller)

Time Machine

Kræver en ekstra harddisk eller AirPort Time Capsule (sælges separat).

Photo Booth

Kræver et FaceTime- eller iSight-kamera (indbygget eller eksternt), USB-videokamera (UVC) eller et FireWire DV-videokamera. Baggrundseffekter ved brug af et DV-kamera kræver fast fokus, eksponering og hvidbalance.

FaceTime

Videoopkald kræver et indbygget FaceTime-kamera, et iSight-kamera (indbygget eller eksternt), et USB-videokamera (UVC) eller et FireWire DV-videokamera og en 128 Kbps internetforbindelse (op/ned). Til HD-videoopkald kræves et indbygget FaceTime HD-kamera og en 1 Mbps internetforbindelse (op/ned). Modtagelse af HD-videoopkald kræver en kompatibel, Intel-baseret Mac. Læs mere

Boot Camp

Understøtter eksisterende Boot Camp-installeringer med Windows XP Service Pack 2, Windows Vista eller Windows 7. Nye Boot Camp-installeringer kræver Windows 7 eller Windows 8 (sælges separat).

Spotlight-søgeforslag

Kræver internetforbindelse via bredbånd.

Understøttelse af Exchange

Kræver Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 1 Update Rollup 4, Exchange Server 2010 eller Exchange Server 2013. Automatisk indstilling kræver, at Autodiscovery-funktionen i Microsoft Exchange Server er slået til.

AirPlay-skærmdublering

Kræver et Apple TV (2. generation eller nyere). Understøttes af følgende Mac-modeller:

• MacBook Pro (primo 2011 og nyere modeller)

• MacBook Air (medio 2011 og nyere modeller)

• iMac (medio 2011 og nyere modeller)

• Mac mini (medio 2011 og nyere modeller)

• Mac Pro (ultimo 2013)

Peer-to-Peer AirPlay

Kræver en Mac (2012 eller nyere model) med OS X Yosemite og et Apple TV (3. generation rev A, model A1469 eller nyere version) med Apple TV-software 7.0 eller nyere version.

Power Nap

Understøttes af følgende Mac-modeller:

• MacBook Pro med Retina-skærm (medio 2012 og nyere modeller)

• MacBook Air (ultimo 2010 og nyere modeller)

• iMac (ultimo 2012 og nyere modeller)

• Mac mini (ultimo 2012 og nyere modeller)

• Mac Pro (ultimo 2013)

Bevægelser

Kræver et Multi Touch-pegefelt, et Magic Trackpad eller en Magic Mouse.

VoiceOver-bevægelser

Kræver et Multi Touch-pegefelt eller Magic Trackpad.

Diktering

Kræver en mikrofon (indbygget eller ekstern).

Mac App Store

Kan bruges af personer over 13 år i USA og mange andre lande. Kræver kompatibel hardware og software og internetadgang (bredbåndsforbindelse anbefales; evt. mod betaling). I henhold til gældende betingelser.

Hvad er inkluderet?

Programmer

• Automator

• Lommeregner

• Kalender

• Skak

• Kontakter

• Dashboard

• Ordbog

• Dvd-afspiller

• FaceTime

• Skriftbog

• iBooks

• Billedoverførsel

• iTunes

• Launchpad

• Mac App Store

• Mail

• Kort

• Beskeder

• Mission Control

• Noter

• Photo Booth

• Billedfremviser

• QuickTime Player

• Påmindelser

• Safari

• Huskesedler

• System­indstillinger

• TextEdit

• Time Machine

Læs mere om indbyggede programmer

Hjælpemidler

• Aktivitets­overvågning

• AirPort-værktøj

• AppleScript-redigerings­værktøj

• Indstil lyd og MIDI

• Bluetooth-arkivudveksling

• Boot Camp-assistent

• ColorSync-hjælpefunktion

• Konsol

• Digital farvemåler

• Diskværktøj

• Skærmbillede

• Grapher

• Hovednøglering

• Overførsels­assistent

• Oplysninger om system

• Terminal

• Hjælpe­programmet VoiceOver

Sprog

• Arabisk

• Catalansk

• Kroatisk

• Forenklet kinesisk

• Kinesisk (traditionelt)

• Tjekkisk

• Dansk

• Hollandsk

• Engelsk

• Finsk

• Fransk

• Tysk

• Græsk

• Hebraisk

• Ungarsk

• Indonesisk

• Italiensk

• Japansk

• Koreansk

• Malajisk

• Norsk

• Polsk

• Portugisisk (Brasilien)

• Portugisisk

• Rumænsk

• Russisk

• Slovakisk

• Spansk

• Svensk

• Thai

• Tyrkisk

• Ukrainsk

• Vietnamesisk

1. *MacBook Pro (17" ultimo 2008) og den hvide MacBook (ultimo 2008) understøtter ikke AirDrop.

2. iCloud kræver iOS 5 eller en nyere version på iPhone 3Gs eller en nyere model, iPod touch (3. generation eller en nyere model), iPad eller iPad mini; en Mac-computer med OS X Lion v10.7.5 eller en nyere version eller en PC med Windows 7 eller Windows 8 (Outlook 2007 eller en nyere version eller en opdateret browser kræves for at få adgang til mail, kontakter og kalendere). Nogle funktioner kræver iOS 8 og OS X Yosemite. Nogle funktioner kræver en Wi‑Fi-forbindelse. Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Brug af visse tjenester er begrænset til 10 enheder.