OS X Mavericks - Tekniset tiedot

Yleiset vaatimukset

• OS X 10.6.8 tai uudempi

• 2 Gt muistia

• 8 Gt vapaata tilaa

• Jotkin ominaisuudet vaativat Apple ID:n; ehtojen alainen.

• Jotkin ominaisuudet vaativat internet-yhteyden sopivalta palveluntarjoajalta; saattaa olla maksullinen.

Tuetut mallit

• iMac (vuoden 2007 puoliväli tai uudempi)

• MacBook (loppuvuosi 2008 alumiini, alkuvuosi 2009 tai uudempi)

• MacBook Pro (vuoden 2007 puoliväli/loppuvuosi tai uudempi)

• Xserve (alkuvuosi 2009)

• MacBook Air (loppuvuosi 2008 tai uudempi)

• Mac mini (alkuvuosi 2009 tai uudempi)

• Mac Pro (alkuvuosi 2008 tai uudempi)

Sisältö

Ohjelmat

• Automator

• Laskin

• Kalenteri

• Shakki

• Yhteystiedot

• Dashboard

• Sanakirja

• DVD-soitin

• FaceTime

• Kirjasinkirja

• iBooks

• Kuvansiirtäjä

• iTunes

• Launchpad

• Mac App Store

• Kartat

• Mail

• Viestit

• Mission Control

• Muistiinpanot

• Photo Booth

• Esikatselu

• QuickTime Player

• Muistutukset

• Safari

• Tarralaput

• Järjestelmäasetukset

• TeXturi

• Time Machine

Lisäohjelmat

• Järjestelmän valvonta

• AirPort-työkalu

• AppleScript-editori

• Ääni- ja MIDI-asetukset

• Bluetooth-tiedostojako

• Boot Camp -apuri

• ColorSync-työkalu

• Konsoli

• Digitaalinen värimittari

• Levytyökalu

• Kaappari

• Grapher

• Avainnipun käyttö

• Siirtymisapuri

• Järjestelmän tiedot

• Pääte

• VoiceOver-työkalu

Kielet

• Englanti

• Japani

• Ranska

• Saksa

• Espanja

• Italia

• Hollanti

• Ruotsi

• Tanska

• Norja

• Suomi

• Kiina (perinteinen)

• Kiina (yksinkertaistettu)

• Korea

• Portugali (Brasilia)

• Portugali

• Venäjä

• Puola

• Tšekki

• Turkki

• Unkari

• Arabia

• Katalaani

• Kroatia

• Kreikka

• Heprea

• Romania

• Slovakki

• Thai

• Ukraina

• Malaiji

• Indonesia

• Vietnam

Vaaditut ominaisuudet

Time Machine

Vaatii ylimääräisen kovalevyn tai AirPort Time Capsulen (myydään erikseen).

Photo Booth

Vaatii FaceTime- tai iSight-kameran (sisäinen tai ulkoinen), UVC-kameran tai FireWire-digivideokameran. Taustatehosteiden käyttö digivideokameran kanssa vaatii kiinteän kohdennuksen, valotuksen ja valkotasapainon.

FaceTime

Videopuhelut vaativat sisäisen FaceTime-kameran, iSight-kameran (sisäinen tai ulkoinen), UVC-kameran tai FireWire-digivideokameran ja 128 kb/s internet-yhteyden molempiin suuntiin. HD-videopuheluiden soittaminen vaatii sisäisen FaceTime HD -kameran ja 1 Mb/s internet-yhteyden molempiin suuntiin. HD-videopuheluiden vastaanottaminen vaatii niitä tukevan Intel-pohjaisen Macin.

AirDrop

Tukee seuraavia Mac-malleja:

• MacBook Pro (loppuvuosi 2008 tai uudempi)*

• MacBook Air (loppuvuosi 2010 tai uudempi)

• MacBook (loppuvuosi 2008 tai uudempi)*

• iMac (alkuvuosi 2009 tai uudempi)

• Mac mini (2010 puoliväli tai uudempi)

• Mac Pro (alkuvuosi 2009, jossa AirPort Extreme -kortti, tai 2010 puoliväli tai uudempi)

Boot Camp

Tukee nykyisiä Boot Camp -asennuksia, joissa on Windows XP Service Pack 2, Windows Vista tai Windows 7. Uudet Boot Camp -asennukset vaativat Windows 7:n tai Windows 8:n (myydään erikseen).

Exchange-tuki

Vaatii Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 1 Update Rollup 4:n tai Exchange Server 2010:n. Automaattinen käyttöönotto edellyttää Autodiscovery-ominaisuuden käyttöönottoa Microsoft Exchange Serverissä.

AirPlay-peilaus

Edellyttää toisen sukupolven Apple TV:tä tai uudempaa. Tukee seuraavia Mac-malleja:

• iMac (vuoden 2011 puoliväli tai uudempi)

• Mac mini (2011 puoliväli tai uudempi)

• MacBook Air (vuoden 2011 puoliväli tai uudempi)

• MacBook Pro (alkuvuosi 2011 tai uudempi)

• Mac Pro (loppuvuosi 2013)

Power Nap

Tukee seuraavia Mac-malleja:

• MacBook Air (loppuvuosi 2010 tai uudempi)

• MacBook Pro Retina-näytöllä

• iMac (loppuvuosi 2012 tai uudempi)

• Mac Pro (loppuvuosi 2013)

• Mac mini (loppuvuosi 2012)

Eleet

Vaativat Multi‑Touch-ohjauslevyn, Magic Trackpadin tai Magic Mousen.

VoiceOver-eleet

Vaativat Multi‑Touch-ohjauslevyn tai Magic Trackpadin.

Sanelu

Vaatii mikrofonin (sisäänrakennetun tai ulkoisen).

Mac App Store

Vähintään 13-vuotiaiden henkilöiden käytettävissä Yhdysvalloissa ja monissa muissa maissa. Vaatii yhteensopivan laitteiston ja ohjelmiston sekä internet-yhteyden; laajakaistaa suositellaan (saattaa olla maksullinen). Ehtojen alainen.

*MacBook Pro (17-tuumainen, loppuvuosi 2008) ja valkoinen MacBook (loppuvuosi 2008) eivät tue AirDropia.