iPhone 5c - Tekniset tiedot

Väri

• Valkoinen

• Pinkki

• Keltainen

• Sininen

• Vihreä

Kapasiteetti11

• 16 Gt

• 32 Gt

Paino ja mitat2

• Korkeus: 124,4 mm

• Leveys: 59,2 mm

• Syvyys: 8,97 mm

• Paino: 132 grammaa

Siru

• A6-siru

Yhteystekniikat

• Malli A1532 (GSM)*: UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (kaistat 1, 2, 3, 4, 5, 8, 13, 17, 19, 20, 25)

• Malli A1532 (CDMA)*: CDMA EV-DO Rev. A ja Rev. B (800, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (kaistat 1, 2, 3, 4, 5, 8, 13, 17, 19, 20, 25)

• Malli A1456*: CDMA EV-DO Rev. A ja Rev. B (800, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (kaistat 1, 2, 3, 4, 5, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26)

• Malli A1507*: UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (kaistat 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20)

• Malli A1529*: UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); FDD-LTE (kaistat 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20); TD-LTE (kaistat 38, 39, 40)

• 802.11a/b/g/n Wi-Fi (802.11n 2,4 GHz ja 5 GHz)

• Langaton Bluetooth 4.0 -tekniikka

Sijainti

• A-GPS ja GLONASS

• Digitaalinen kompassi

• Wi-Fi

• Mobiiliverkko

Näyttö

• Retina-näyttö

• 4 tuuman (lävistäjä) Multi-Touch-laajakuvanäyttö

• 1136 x 640 pikselin resoluutio (326 ppi)

• 800:1 kontrastisuhde (tyypillinen)

• 500 cd/m2 enimmäiskirkkaus (tyypillinen)

• Rasvaisia sormenjälkiä hylkivä pinnoite etupuolella

• Tukee usean kielen ja kirjoitusmerkistön samanaikaista esittämistä

iSight-kamera

• 8 megapikseliä

• f/2.4 aukko

• LED-salama

• Taustavalokenno

• Viisielementtinen linssi

• Hybridi-infrapunasuodin

• Automaattinen tarkennus

• Tarkennus napauttamalla

• Kasvojentunnistus

• Panoraama

• Kuvien paikkatietojen merkintä

Videokuvaus

• 1080p HD-videokuvaus

• 30 fps

• LED-valo

• Videonvakautus

• Still-kuvien ottaminen videokuvauksen aikana

• Kasvojentunnistus

• 3x zoomaus

• Videon paikkatietojen merkintä

FaceTime-kamera

• 1,2 Mpix kuvat (1280 x 960)

• 720p HD-videokuvaus

• Taustavalokenno

Videopuhelut3

• FaceTime

• iPhone 5c:stä mihin tahansa FaceTime-yhteensopivaan laitteeseen Wi‑Fi- tai mobiiliverkon kautta

• Videopuheluiden aloittaminen LTE-, DC-HSDPA-, HSPA+-, 3G- ja 2G-verkon kautta

• Puhelut HVGA-tarkkuudella (480 x 368) Wi‑Fi-verkon kautta

Äänipuhelut3

• FaceTime

• iPhone 5c:stä mihin tahansa FaceTime-yhteensopivaan laitteeseen Wi‑Fi- tai mobiiliverkon kautta

Äänentoisto

• Tuetut äänimuodot: AAC (8–320 kb/s), suojattu AAC (iTunes Storesta), HE-AAC, MP3 (8‑320 kb/s), MP3 VBR, Audible (muodot 2, 3 ja 4, Audible Enhanced Audio, AAX ja AAX+), Apple Lossless, AIFF ja WAV

• Käyttäjä voi asettaa äänenvoimakkuuden ylärajan

TV ja video

• AirPlay-peilaus ja videolähtö Apple TV:hen (2. ja 3. sukupolvi)

• Näytön peilaus ja videolähdön tuki: Jopa 1080p Lightning–digitaali-AV-sovittimella tai Lightning–VGA-sovittimella (sovittimet myydään erikseen)

• Tuetut videomuodot: H.264-video jopa 1080p, 30 kehystä sekunnissa, High Profile -taso 4.1 ja AAC-LC-ääni jopa 160 kb/s, 48 kHz, stereo-ääni .m4v-, .mp4- ja .mov-tiedostomuodoissa; MPEG-4-video, jopa 2,5 Mb/s, 640x480 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, Simple Profile ja AAC-LC-ääni jopa 160 kb/s kanavaa kohden, 48 kHz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-tiedostomuodoissa; Motion JPEG (M-JPEG) jopa 35 Mb/s, 1280x720 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, ääni ulaw-muodossa, PCM-stereoääni .avi‑tiedostomuodossa

Ulkoiset painikkeet ja liitännät

• Päälle/pois - Nukkumispainike

• Soitto/äänetön

• Äänenvoimakkuus

• Koti

• 3,5 mm stereokuulokeliitäntä

• Mikrofoni

• Lightning-liitin

• Sisäinen kaiutin

Virta ja akku4

• Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku

• Lataaminen tietokoneen USB-liitännän tai virtasovittimen avulla

• Puheaikaa: jopa 10 tuntia 3G-verkossa

• Valmiusaikaa: jopa 250 tuntia

• Internet-käyttöä: Jopa 8 tuntia 3G-verkossa, jopa 10 tuntia LTE-verkossa, jopa 10 tuntia Wi-Fi-verkossa

• Videon toistoa: jopa 10 tuntia

• Äänen toistoa: jopa 40 tuntia

Anturit

• Kolmiakselinen gyroskooppi

• Kiihtyvyysanturi

• Etäisyyden tunnistin

• Ympäristön valoisuuden tunnistin

Vakio-ohjelmat

• Kartat

• Viestit

• Passbook

• Kamera

• Muistutukset

• Muistiot

• Puhelin

• Videot

• Sää

• FaceTime

• iTunes Store

• Pörssi

• Musiikki

• Game Center

• Laskin

• Safari

• Kalenteri

• Sanelin

• App Store

• Yhteystiedot

• Mail

• Lehtikioski

Ilmaisia ohjelmia Applelta5

• iPhoto

• iMovie

• Keynote

• Pages

• Numbers

• iBooks

• iTunes U

• iTunes Festival

• Podcastit

• Etsi iPhoneni

• Remote

• Etsi ystäväni

Kuulokkeet

• Apple EarPodit kaukosäätimellä ja mikrofonilla

• Säilytys- ja kuljetuskotelo

SIM-kortti

• Nano-SIM

• iPhone 5c ei ole yhteensopiva olemassaolevien mikro-SIM-korttien kanssa.

Liitäntä

• Lightning

Sähköpostiliitteiden tuki

• Tuetut tiedostomuodot

• .jpg, .tiff, .gif (kuvat); .doc ja .docx (Microsoft Word); .htm ja .html (verkkosivut); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Esikatselu ja Adobe Acrobat); .ppt ja .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (teksti); .rtf (rich text format); .vcf (yhteystieto); .xls ja .xlsx (Microsoft Excel); .zip; .ics

Järjestelmävaatimukset

• Apple ID (vaaditaan joidenkin ominaisuuksien käyttämiseen)

• Internet-yhteys6

• Synkronointiin Macilla tai PC:llä olevan iTunesin kanssa tarvitaan:

• Mac: OS X 10.6.8 tai uudempi

• PC: Windows 8, Windows 7, Windows Vista tai Windows XP Home tai Professional ja Service Pack 3 tai uudempi

• iTunes 11.1 tai uudempi (ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta www.itunes.com/fi/download)

Ympäristövaatimukset

• Käyttöympäristön lämpötila: 0–35 °C

• Varastointilämpötila: -20–+45° C

• Suhteellinen ilmankosteus: 5–95 %, ei-kondensoituva

• Käyttökorkeus: testattu 3000 metriin saakka

Kielet

• Kielituki

• amerikanenglanti, brittienglanti, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina, ranska, saksa, italia, japani, korea, espanja, arabia, katalaani, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, suomi, kreikka, heprea, unkari, indonesia, malaiji, norja, puola, portugali, brasilianportugali, romania, venäjä, slovakki, ruotsi, thai, turkki, ukraina, vietnam

• Näppäimistötuki

• amerikanenglanti, kanadanenglanti, brittienglanti, australianenglanti, yksinkertaistettu kiina (käsinkirjoitus, pinyin, piirrot), perinteinen kiina (käsinkirjoitus, pinyin, zhuyin, cangjie, piirrot), ranska, kanadanranska, sveitsinranska, saksa, sveitsinsaksa, italia, japani (romaji, kana), korea, espanja, arabia, bulgaria, katalaani, cherokee, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, emoji, viro, suomi, flaami, kreikka, havaiji, heprea, hindi, unkari, islanti, indonesia, latvia, liettua, makedonia, malaiji, norja, puola, portugali, brasilianportugali, romania, venäjä, serbia (kyrillinen/latinalainen), slovakki, ruotsi, thai, tiibet, turkki, ukraina, vietnam

• Sanakirjatuki (mahdollistaa ennakoivan tekstinsyötön ja automaattisen korjauksen)

• amerikanenglanti, kanadanenglanti, brittienglanti, australianenglanti, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina, ranska, kanadanranska, sveitsinranska, saksa, italia, japani (romaji, kana), korea, espanja, arabia, katalaani, cherokee, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, viro, suomi, flaami, kreikka, havaiji, heprea, hindi, unkari, indonesia, latvia, liettua, malaiji, norja, puola, portugali, brasilianportugali, romania, venäjä, slovakki, ruotsi, thai, turkki, ukraina, vietnam

• Siri-kielet

• amerikanenglanti, brittienglanti, kanadanenglanti, australianenglanti, amerikanespanja, meksikonespanja, espanja, ranska, kanadanranska, sveitsinranska, saksa, sveitsinsaksa, italia, sveitsinitalia, japani, korea, mandariinikiina (Manner‑Kiina, Taiwan), kantoninkiina (Hongkong)

Pakkauksessa

• iPhone 5c, jossa iOS 7

• Apple EarPodit kaukosäätimellä ja mikrofonilla

• Lightning–USB-kaapeli

• USB-virtalähde

• Dokumentaatio

iPhone ja ympäristö

Apple ottaa tuotteen koko elinkaaren huomioon ympäristökuormitustaan määrittäessään. Lisätietoja

iPhone 5c edustaa Applen jatkuvaa kehitystä ympäristöasioissa. Siinä on seuraavat ympäristövaikutuksia vähentävät ominaisuudet:

• Elohopeaton LED-taustavalaistu näyttö

• Arseeniton näytön lasi

• Ei bromia sisältäviä palonestoaineita

• Ei PVC:tä

• Virtalähde ylittää ankarimmat kansainväliset energiatehokkuusvaatimukset

Apple ja ympäristö

Katso lisätietoja Applen pyrkimyksistä vähentää tuotteidensa ja prosessiensa aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Applen tuotteiden ympäristöraportit sisältävät Applen tuotteiden tarkat ympäristötiedot.

Kierrätys

Apple tarkastelee materiaalien hallintaa ja jätteen määrän minimointia kokonaisvaltaisesti. Lisätietoja iPhonen kierrättämisestä.

*Jos tarvitset apua iPhone-puhelimesi mallinumeron selvittämiseen, katso http://support.apple.com/kb/HT3939?viewlocale=fi_FI. Jos tarvitset lisätietoja LTE-tuesta, ota yhteyttä operaattoriisi ja katso http://www.apple.com/iphone/LTE.

1. 1 Gt = miljardi tavua; todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

2. Todellinen koko ja paino vaihtelevat kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

3. FaceTime-puhelut edellyttävät soittajalta ja vastaanottajalta FaceTimea tukevaa laitetta sekä Wi-Fi-yhteyttä. Saatavuus mobiiliverkossa riippuu operaattorista; datasiirto saattaa olla maksullista.

4. Kaikki akkua koskevat väitteet riippuvat verkon kokoonpanosta ja monista muista tekijöistä; todelliset tulokset vaihtelevat. Akun latauskertojen määrä on rajallinen ja akku on ehkä ennen pitkää vaihdettava uuteen Apple-palveluntarjoajan toimesta. Akun käyttöaika ja latauskertojen määrä riippuvat käyttötavasta ja asetuksista. Lisätietoja löytyy osoitteista www.apple.com/fi/batteries ja www.apple.com/fi/iphone/battery.html.

5. iPhoto, iMovie, Keynote, Pages ja Numbers ovat saatavilla ilmaiseksi App Storesta tähän oikeuttaville iOS 7 -yhteensopiville laitteille, jotka on aktivoitu 1. syyskuuta 2013 tai sen jälkeen. Katso iOS 7 -yhteensopivat laitteet osoitteesta www.apple.com/fi/ios/whats-new/. Ohjelmien lataaminen edellyttää Apple ID:tä.

6. Langatonta laajakaistayhteyttä suositellaan; saattaa olla maksullinen.

Kaikki ominaisuudet eivät ehkä ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Tästä näet koko luettelon.

Ohjelmien ja palvelujen saatavuus ja hinnat voivat muuttua.