AirPort Time Capsule 802.11ac - Teknisk information

Mått och vikt

• Mått: 98 mm x 98 mm x 168 mm

• Vikt: 1,48 kg1

Lagring2

• 2 TB hårddisk

• 3 TB hårddisk

Trådlöst

• IEEE 802.11a/b/g/n/ac

• Antennsystem med strålformning och sex antenner

• Dubbla samtidiga frekvensband på 2,4 GHz och 5 GHz

• Radioeffekt: maximalt 32,5 dBm (varierar mellan olika länder)

• Kanalerna 1–11, 36–48 och 149–165 är godkända för användning i USA och Kanada

• Kanalerna 1–13, 36–64 och 100–140 är godkända för användning i Europa och Japan

• Kanalerna 1–13, 36–64 och 149–165 är godkända för användning i Australien, Hongkong och Nya Zeeland

Kompatibilitet

• Kompatibel med Mac-datorer, iOS-enheter, Apple TV, Windows-baserade PC-datorer och andra Wi-Fi-enheter med stöd för 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n eller 802.11ac.

• NAT, DHCP, PPPoE, VPN Passthrough (IPSec, PPTP och L2TP), DNS Proxy, IPv6 (6to4 och manuella tunnlar)

Säkerhet

• Wi‑Fi Protected Access (WPA/WPA2)3

• WPA/WPA4 Enterprise3

• MAC-adressfiltrering

• NAT-brandvägg

• 802.1X, PEAP, LEAP, TTLS, TLS, FAST

• Tidsbaserad åtkomstkontroll

Gränssnitt

• Trådlöst 802.11ac med dubbla samtidiga frekvensband

• Gigabit Ethernet WAN-port för anslutning till ett DSL-modem, kabelmodem eller Ethernetnätverk

• USB 2-port för anslutning till en USB-skrivare eller -hårddisk4

• Tre Gigabit Ethernet LAN-portar för anslutning till en dator, Ethernethubb eller nätverksskrivare

• Inbyggt strömaggregat

Antal användare

• 50

Strömförsörjning och omgivning

• 100–240V AC, 50–60 Hz, ingångsström: 1,5 A

• Temperatur vid användning: 0 till 35 °C

• Temperatur vid förvaring: –25 till 60 °C

• Relativ luftfuktighet (användning): 20 till 80 % (icke-kondenserande)

• Höjd över havet vid användning: högst 3 000 m

• Höjd över havet vid förvaring: högst 4 500 m

Godkännande

• FCC Part 15 Class B, Canada RSS-210, EN 300-328, EN 301-489, EN 301 893, ARIB STD-T66, RCR STD-T33, AS/NZS 4268: 2003, UL 60950, CSA-C22.2 No. 60950, GB 4943.1-2011

Systemkrav

• Inställning och hantering

• iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 5 eller senare och AirPort-verktyg 1.3

• En Mac med OS X Lion 10.7.5 eller senare och AirPort-verktyg 6.3

• Åtkomst för trådlösa enheter

• Alla Wi-Fi-enheter som använder 802.11a/b/g/n/ac-specifikationen

• Delad USB-skrivare

• USB-skrivare

• En Mac med OS X 10.2.7 eller senare

• En PC med Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) eller Windows 8

• Delad USB-hårddisk

• En Mac med OS X 10.4.8 eller senare

• En PC med Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) eller Windows 8

• Backup med Time Machine

• En Mac med OS X 10.5.7 eller senare

AirPort Time Capsule och miljön

På Apple väger vi in produkternas hela livscykel när vi beräknar vår miljöpåverkan. Läs mer

För att minska effekterna på miljön har AirPort Time Capsule utformats enligt följande principer:

• Fri från bromerade flamskyddsmedel

• PVC-fri5

• Uppfyller kraven i ENERGY STAR 1.0 för mindre nätverksutrustning

Apple och miljön

Läs mer om Apples insatser för att minska miljöpåverkan från våra produkter och processer. Apples miljöspecifikation för produkter beskriver miljöegenskaperna hos våra produkter.

Återvinning

Apple har en helhetssyn på materialhantering och avfallsminimering. Läs mer om hur du återvinner din Mac.

1. Vikten kan variera beroende på konfiguration och tillverkningsprocess.

2. 1 TB = 1 biljon byte. Formaterad kapacitet är lägre.

3. Stöd för Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA2) kräver OS X 10.3 eller senare eller Windows XP med SP2 eller senare.

4. En del USB-lagringsenheter stöder USB 2.0-tekniken och kan dra ström från AirPort Time Capsule. Andra kräver separat strömförsörjning.

5. PVC-fri strömsladd finns i alla länder utom Indien och Sydkorea.

Trådlös internetanslutning kräver en dator eller enhet med trådlös anslutning, en basstation eller annan anslutningspunkt och ett internetabonnemang (kan vara avgiftsbelagt).