sp667_imac_27inch_late2012_display

iMac (27 tommers, slutten av 2012) - Tekniske spesifikasjoner

Skjerm

• 27'' (diagonalt) skjerm med LED-bakbelysning og IPS-teknologi; oppløsning på 2560 x 1440 med støtte for millioner av farger

Prosessor

• 2,9 GHz

• 2,9 GHz firekjerners Intel Core i5-prosessor (Turbo Boost opptil 3,6 GHz) med 6 MB nivå 3-buffer

• 3,2 GHz

• 3,2 GHz firekjerners Intel Core i5-prosessor (Turbo Boost opptil 3,6 GHz) med 6 MB nivå 3-buffer

• Kan konfigureres med 3,4 GHz firekjerners Intel Core i7-prosessor(Turbo Boost opptil 3,9 GHz).

Hukommelse

• 8 GB (2 x 4 GB) med 1600 MHz DDR3-hukommelse, fire SO-DIMM-plasser som er tilgjengelige for brukeren

• Kan konfigureres med 16 GB eller 32 GB.

Lagring1

• 1 TB harddisk (7200 o/min)

• Kan konfigureres med 3 TB harddisk, 1 TB eller 3 TB Fusion Drive eller 768 GB flash-lagring.

Grafikk

• 2,9 GHz

• NVIDIA GeForce GTX 660M-grafikkprosessor med 512 MB GDDR5-hukommelse

• 3,2 GHz

• NVIDIA GeForce GTX 675MX-grafikkprosessor med 1 GB GDDR5-hukommelse

Videostøtte og kamera

• FaceTime HD-kamera

• Samtidig støtte for full normal oppløsning på den innebygde skjermen og på en ekstern skjerm på opptil 30 tommer (2560 x 1600 bildepunkter)

• Støtte for utvidet skrivebord- og like skjermer-modus

• Støtte for målskjermmodus via Thunderbolt-porten ved hjelp av en Thunderbolt-til-Thunderbolt-kabel (selges separat)

Lyd

• Stereohøyttalere

• To mikrofoner

• Hodetelefonutgang

• Hodetelefonutgang/optisk digital lydutgang (minijacktilkobling)

• Støtter Apples iPhone-headsett med mikrofon

Tilkoblinger og utvidelser

sp667_imac-27inch_late2012_ports-no
  • SDXC-kortplass

• Fire USB 3-porter

• To Thunderbolt-porter

• Mini DisplayPort-utgang med støtte for DVI, VGA og «Dual-link»-DVI (adaptere selges separat)

• 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ-45-tilkobling)

• Feste for lås fra Kensington

Inndata

Apple Wireless Keyboard

Innebygd tastatur i full størrelse med 79 taster (ISO), inkludert 12 funksjonstaster og 4 piltaster (i omvendt T-form)

Magic Mouse

Jevn, sømløs Multi-Touch-styreflate med støtte for enkle bevegelser (rulle og dra). Klikk og dobbeltklikk hvor som helst. Konstruert for både venstre- og høyrehendte brukere.

Magic Trackpad

Multi-Touch-styreflaten av glass gir deg presis kontroll over markøren og støtter akselerasjonssensitiv rulling og bevegelser som å knipe, dra, dra med tre fingre, dra med fire fingre, trykk, dobbelttrykk, roter, zoom på skjerm, rull, klikk og flytt, klikk, flytt og lås, sekundærklikk A og B

Trådløst

• Wi-Fi

• 802.11n trådløst Wi-Fi-nettverk,2 kompatibelt med IEEE 802.11a/b/g

• Bluetooth

• Bluetooth 4.0-teknologi for trådløs tilkobling

Størrelse og vekt

• Høyde: 51,6 cm

• Bredde: 65,0 cm

• Stativdybde: 20,3 cm

• Vekt: 9,54 kg3

Strøm- og driftskrav

• Nettspenning: 100 til 240 V vekselstrøm

• Frekvens: 50 til 60 Hz, enkeltfaset

• Temperatur ved bruk: 10 til 35 °C

• Relativ luftfuktighet: 5 til 95 prosent ikke-kondenserende

• Høyde under bruk: 3000 meter (10 000 fot)

Supporttjenester og begrenset garanti

iMac leveres med 90 dagers gratis telefonsupport og ett års begrenset garanti. Kjøp AppleCare Protection Plan for å utvide service- og supportavtalen til å gjelde i tre år fra maskinens kjøpsdato. Det er kun AppleCare Protection Plan som gir deg direkte telefonsupport fra Apples tekniske eksperter og sikrer at alle reparasjoner utføres av Apple-autoriserte teknikere med originale Apple-deler. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Apple Support eller ringe 815 00 158.

I esken

• iMac

• Apple Wireless Keyboard

• Apple Magic Mouse

• Strømledning

Programvare som følger med

• OS X Mountain Lion:

• Mac App Store

• Safari

• Mail

• Meldinger

• Kalender

• Kontakter

• Påminnelser

• Notater

• Time Machine

• FaceTime

• Photo Booth

• Game Center

• iTunes

• iLife: iPhoto, iMovie og GarageBand.

Spesialkonfigurasjoner

Konfigurer iMac med alternativene nedenfor, kun på Apple Online Store.

• 27'' iMac 2,9 GHz

• Magic Trackpad

• 16 GB Hukommelses- oppgradering (2 x 8 GB)

• 32 GB Hukommelses- oppgradering (4 x 8 GB)

• 3 TB harddisk

• 1 TB eller 3 TB Fusion Drive

• 768 GB flash-lagring

• 27'' iMac 3,2 GHz

• Magic Trackpad

• 16 GB Hukommelses- oppgradering (2 x 8 GB)

• 32 GB Hukommelses- oppgradering (4 x 8 GB)

• 3 TB harddisk

• 1 TB eller 3 TB Fusion Drive

• 768 GB flash-lagring

• 3,4 GHz firekjerners Intel Core i7 (Turbo Boost opptil 3,9 GHz) med 8 MB delt nivå 3-buffer

• NVIDIA GeForce GTX 680MX-grafikkprosessor med 2 GB GDDR5-hukommelse

iMac og miljøet

Apple tenker på hele livssyklusen til produktet når de vurderer påkjenningen på miljøet.

iMac har følgende miljøvennlige egenskaper:

• Skjermglass uten arsen

• Ingen BFR-stoffer

• Ingen PVC-stoffer4

• Kvikksølvfri skjerm med LED-belysning

• Utførelse i aluminium og glass som er lett å gjenvinne

• Oppfyller kravene til ENERGY STAR, versjon 5.2

• EPEAT Gold-vurdering5

Apple og miljøet

Mer informasjon om Apples målsetning om å redusere påvirkningen produkter og produksjonsprosesser har på miljøet. Eller les Miljørapportene for produkter for detaljert miljøinformasjon om hvert enkelt Apple-produkt.

Resirkulering

Apple har et helhetlig perspektiv på resirkulering og reduksjon av avfall. Mer informasjon om hvordan du resirkulerer Mac-en.

Akkustisk ytelse

FASTSATT STØYUTSENDELSE i henhold til ISO 9296

Lydstyrkenivå

LWAd (B)

1 B = 10 dB

Lydtrykksnivå

Operatørplassering

LpAm (dB)

2,9 GHz

3,2 GHz

2,9 GHz

3,2 GHz

Uvirksom

3,0

3,0

15

14

Harddisktilgang

3,1

3,0

15

15

CD-stasjontilgang

N/A

N/A

N/A

N/A

1. LWAd er den statistiske øvre grensen for A-vektet lydstyrkenivå (avrundet til nærmeste 0,1 B).

2. LpAm er gjennomsnittslig A-vektet lydtrykksnivå som er målt ved operatørplasseringen (avrundet til nærmeste dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (desibel).

Tilbehør

Mac-programvare

• iWork

• Aperture

• Logic Pro

• Final Cut Pro X

Skjermer og grafikk

• Apple Mini DisplayPort-til-DVI-adapter

• Apple Mini DisplayPort-til-VGA-adapter

• Apple Mini DisplayPort-til-«Dual-Link» DVI-adapter

AirPort og trådløs kommunikasjon

• Time Capsule

• AirPort Express-basestasjon

• AirPort Extreme-basestasjon

Annet tilbehør

• Magic Trackpad

• Apple USB SuperDrive

• Apple-batterilader

• AppleCare Protection Plan

1. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Kapasiteten er lavere når disken er formatert.

2. Trådløs internettilgang krever et trådløst tilgangspunkt og internettilgang. Kostnader kan påløpe.

3. Vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.

4. PVC-fri strømkabel tilgjengelig i alle regioner bortsett fra Sør-Korea.

5. iMac oppnådde Gold-vurderingen fra EPEAT i USA og Canada.