sp665_imac_21-5inch_late2012_display

iMac (21,5-inch, eind 2012) - Technische specificaties

Beeldscherm

• 21,5-inch (diagonaal) beeldscherm met led-achtergrondverlichting en IPS-technologie, resolutie van 1920 x 1080 met ondersteuning voor miljoenen kleuren

Processor

• 2,7 GHz

• 2,7-GHz quad-core Intel Core i5-processor (Turbo Boost tot 3,2 GHz) met 6 MB L3-cache

• 2,9 GHz

• 2,9-GHz quad-core Intel Core i5-processor (Turbo Boost tot 3,6 GHz) met 6 MB L3-cache

• Uitbreidbaar tot 3,1-GHz quad-core Intel Core i7 (Turbo Boost tot 3,9 GHz).

Geheugen

• 8 GB (2x 4 GB) 1600-MHz DDR3-geheugen

• Uitbreidbaar tot 16 GB.

Opslagcapaciteit1

• 2,7 GHz

• 5400-rpm harde schijf van 1 TB

• Uitbreidbaar tot Fusion Drive van 1 TB.

• 2,9 GHz

• 5400-rpm harde schijf van 1 TB

• Uitbreidbaar tot Fusion Drive van 1 TB.

Grafische voorzieningen

• 2,7 GHz

• NVIDIA GeForce GT 640M grafische processor met 512 MB GDDR5-geheugen

• 2,9 GHz

• NVIDIA GeForce GT 650M grafische processor met 512 MB GDDR5-geheugen

Video-ondersteuning en camera

• FaceTime HD-camera

• Gelijktijdige ondersteuning voor volledige "native" resolutie op het ingebouwde beeldscherm en tot 2560 x 1600 pixels op een extern beeldscherm (tot 30 inch)

• Ondersteuning voor een uitgebreid bureaublad en synchrone weergave

• Ondersteuning voor de doelschermmodus via de Thunderbolt-poort met behulp van een Thunderbolt-naar-Thunderbolt-kabel (afzonderlijk verkrijgbaar)

Audio

• Stereoluidsprekers

• Dubbele microfoon

• Koptelefoonaansluiting

• Koptelefoon/optische digitale geluidsuitvoer (mini-aansluiting)

• Ondersteuning voor Apple iPhone-headset met microfoon

Aansluitingen en uitbreidingen

imac_late2012_ports-nl
  • Sleuf voor SDXC-kaart

• Vier USB 3-poorten

• Twee Thunderbolt-poorten

• Mini DisplayPort-uitgang met ondersteuning voor DVI, VGA en dual-link DVI (via afzonderlijk verkrijgbare adapters)

• 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ-45-connector)

• Sleuf voor Kensington-slot

Invoer

• Apple Wireless Keyboard

• Toetsenbord van volledig formaat met 78 (VS) of 79 (ISO) toetsen, waaronder 12 functietoetsen en 4 pijltoetsen (omgekeerde 'T')

• Magic Mouse

• Glad, naadloos Multi-Touch-oppervlak met ondersteuning voor eenvoudige bewegingen (scrollen en vegen). Je kunt overal klikken of dubbel klikken. Geschikt voor zowel links- als rechtshandigen.

• Magic Trackpad

• Multi-Touch-trackpad van glas voor zeer nauwkeurige aanwijzerverplaatsing; ondersteunt vertraagd scrollen, openschuiven en dichtknijpen, vegen, vegen met drie en vier vingers, tikken, dubbel tikken, draaien, schermzoomen, scrollen, klikken-slepen, klikken-slepen-vergrendelen en secundair klikken A en B.

Draadloze voorzieningen

• Wi-Fi

• Draadloos 802.11n-Wi-Fi-netwerk2; compatibel met IEEE 802.11a/b/g

• Bluetooth

• Draadloze Bluetooth 4.0-technologie

Afmetingen en gewicht

• Hoogte: 45,0 cm

• Breedte: 52,8 cm

• Diepte incl. standaard: 17,5 cm

• Gewicht: 5,68 kg3

Voedings- en omgevingsvereisten

• Netspanning: 100 tot 240 V wisselstroom

• Frequentie: 50-60 Hz, enkelfasig

• Temperatuur bij gebruik: 10 tot 35 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5-95%, niet-condenserend

• Hoogte bij gebruik: max. 3000 meter

Garantie en service

iMac wordt geleverd met 90 dagen gratis telefonische ondersteuning en een jaar beperkte garantie. Wanneer je het AppleCare Protection Plan koopt, worden de service en ondersteuning uitgebreid tot drie jaar vanaf de datum waarop je de computer hebt gekocht. Alleen met het AppleCare Protection Plan kun je gebruikmaken van telefonische ondersteuning door technische experts van Apple en ben je ervan verzekerd dat reparaties worden uitgevoerd door gediplomeerde Apple technici, die alleen originele Apple onderdelen gebruiken. Raadpleeg voor meer informatie Apple Support of bel 0900 7777 703.

Inhoud van de verpakking

• iMac

• Apple Wireless Keyboard

• Apple Magic Mouse

• Netsnoer

Meegeleverde software

• OS X Mountain Lion:

• Mac App Store

• Safari

• Mail

• Berichten

• Agenda

• Contacten

• Herinneringen

• Notities

• Time Machine

• FaceTime

• Photo Booth

• Game Center

• iTunes

• iLife: iPhoto, iMovie en GarageBand.

Maatwerkopties

Configureer je iMac met deze opties, alleen bij de Apple Online Store.

• 21,5-inch iMac (2,7 GHz)

• Magic Trackpad

• Geheugenuitbreiding tot 16 GB (2x 8 GB)

• 21,5-inch iMac (2,9 GHz)

• Magic Trackpad

• Geheugenuitbreiding tot 16 GB (2x 8 GB)

• Fusion Drive van 1 TB

• 3,1-GHz quad-core Intel Core i7 (Turbo Boost tot 3,9 GHz) met 8 MB L3-cache

iMac en het milieu

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus in beschouwing.

Bij het ontwerp is rekening gehouden met het volgende om de invloed van iMac op het milieu te beperken:

• Arseenvrij glas (beeldscherm)

• Geen broomhoudende vlamvertragers

• Pvc-vrij4

• Kwikvrij beeldscherm met led-achtergrondverlichting

• Zeer goed te recyclen behuizing van aluminium en glas

• Voldoet aan ENERGY STAR 5.2-norm

• EPEAT-beoordeling "Gold"5

Apple en het milieu

Hier vind je meer informatie over de inspanningen die we leveren om het effect van onze producten en processen op het milieu te beperken. In onze Milieurapportages voor producten vind je gedetailleerde informatie over de milieuprestaties van elk Apple product.

Recycling

Apple heeft een holistische visie op materiaalgebruik en afvalvermindering. Hier vind je meer informatie over het recyclen van je Mac.

Accessoires

• Mac-software

• iWork

• Aperture

• Logic Pro

• Final Cut Pro X

• Beeldschermen en grafische voorzieningen

• Apple Mini DisplayPort-naar-DVI-adapter

• Apple Mini DisplayPort-naar-VGA-adapter

• Apple Mini DisplayPort-naar-dual-link-DVI-adapter

• AirPort en draadloze voorzieningen

• Time Capsule

• AirPort Express-basisstation

• AirPort Extreme-basisstation

• Overige accessoires

• Magic Trackpad

• Apple USB SuperDrive

• Apple Battery Charger

• AppleCare Protection Plan

1. 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes en 1 TB is gelijk aan 1 biljoen bytes; de werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.

2. Voor draadloze internettoegang zijn een draadloos toegangspunt en een internetabonnement nodig, waaraan mogelijk kosten zijn verbonden.

3. Het gewicht kan variëren, afhankelijk van de configuratie en het fabricageproces.

4. Pvc-vrije netsnoeren zijn verkrijgbaar in alle landen, behalve Zuid-Korea.

5. iMac heeft de EPEAT-beoordeling "Gold" gekregen in de Verenigde Staten en Canada.