No alt supplied for Image

iPad mini - Technische specificaties

Kleur

• Zwart/antraciet

• Wit/zilver

Modellen

• Wi-Fi

• Wi-Fi + Cellular

Afmetingen en gewicht1

Wi-Fi

• Hoogte: 200 mm

• Breedte: 134,7 mm

• Diepte: 7,2 mm

• Gewicht: 308 g

Wi-Fi + Cellular

• Hoogte: 200 mm

• Breedte: 134,7 mm

• Diepte: 7,2 mm

• Gewicht: 312 g

Opslagcapaciteit2

• 16 GB

• 32 GB

• 64 GB

Draadloze voorzieningen en 4G

Wi-Fi

• Wi-Fi 802.11a/b/g/n (802.11n 2,4 GHz en 5 GHz)

• Draadloze Bluetooth 4.0-technologie

Wi-Fi + Cellular

• Model A1454*

• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz)

• LTE (band 4 en 17)**

• Model A1455*

• CDMA EV-DO Rev. A en Rev. B (800, 1900, 2100 MHz)

• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz)

• LTE (band 1, 3, 5, 13, 25)**

• Alleen data3

• Wi-Fi 802.11a/b/g/n (802.11n 2,4 GHz en 5 GHz)

• Draadloze Bluetooth 4.0-technologie

Display

• 7,9-inch (diagonaal) Multi-Touch-display met led-achtergrondverlichting en IPS-technologie

• Resolutie van 1024 x 768 pixels bij 163 ppi (pixels per inch)

• Vetafstotende deklaag

Chip

• Dual-core A5

Camera's, foto's en video-opnamen

FaceTime HD-camera

• 1,2-megapixel foto's

• 720p HD-video

• FaceTime-videobellen via Wi-Fi of een mobiel netwerk4

• Gezichtsherkenning

• Verlichtingssensor aan achterzijde

• Tikken om belichting voor video of foto's te regelen

• Geotagging voor foto's en video's

iSight-camera

• 5-megapixel foto's

• Autofocus

• Gezichtsherkenning

• Verlichtingssensor aan achterzijde

• Lens bestaande uit vijf elementen

• Hybride IR-filter

• Diafragma ƒ/2.4

• Tikken om video of foto's scherp te stellen

• Tikken om belichting voor video of foto's te regelen

• Geotagging voor foto's en video's

Video-opnamefunctie

• 1080p HD-video-opnamefunctie

• Beeldstabilisatie

• Gezichtsherkenning

• Tikken om scherp te stellen tijdens het filmen

• Verlichtingssensor aan achterzijde

Externe knoppen en connectors

No alt supplied for Image

Externe knoppen en regelaars

Connectors en in- en uitgangen

Voeding en batterij5

Wi-Fi

• Ingebouwde, oplaadbare lithium-polymeerbatterij van 16,3 wattuur

• Tot 10 uur internetten via Wi-Fi, video's bekijken of muziek beluisteren

• Opladen via lichtnetadapter of USB naar computersysteem

Wi-Fi + Cellular

• Ingebouwde, oplaadbare lithium-polymeerbatterij van 16,3 wattuur

• Tot 10 uur internetten via Wi-Fi, video's bekijken of muziek beluisteren

• Tot 9 uur internetten via een mobiel datanetwerk

• Opladen via lichtnetadapter of USB naar computersysteem

Invoer/uitvoer

Wi-Fi

• Lightning-connector

• 3,5-mm mini-stereoaansluiting voor koptelefoon

• Ingebouwde luidsprekers

• Microfoon

Wi-Fi + Cellular

• Lightning-connector

• 3,5-mm mini-stereoaansluiting voor koptelefoon

• Ingebouwde luidsprekers

• Microfoon

• Sleuf voor nanosimkaart

Sensoren

• Gyroscoop met 3 assen

• Versnellingsmeter

• Omgevingslichtsensor

Locatie

Wi-Fi

• Wi-Fi

• Digitaal kompas

Wi-Fi + Cellular

• Wi-Fi

• Digitaal kompas

• Assisted GPS en GLONASS

• Mobiele data

Geluid afspelen

• Frequentiebereik: 20-20.000 Hz

• Ondersteunde geluidsstructuren: AAC (8 tot 320 Kbps), Protected AAC (van iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 tot 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX en AAX+), Apple Lossless, AIFF en WAV

• Door gebruiker in te stellen maximumvolume

Tv en video

• Synchrone AirPlay-weergave via Apple TV (tweede en derde generatie) in 720p

• Via AirPlay video's tot 1080p streamen naar Apple TV (derde generatie) en tot 720p naar Apple TV (tweede generatie)

• Synchrone weergave en ondersteuning van video-uitvoer: tot 720p via Lightning-naar-digitale-AV-adapter en Lightning-naar-VGA-adapter (beide afzonderlijk verkrijgbaar), afspelen van video tot 1080p

• Ondersteunde videostructuren: H.264 video tot 1080p, 30 beelden per seconde, High Profile level 4.1 met AAC-LC audio tot 160 Kbps, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestandsstructuren, MPEG-4-video tot 2,5 Mbps, 640 x 480 pixels, 30 beelden per seconde, Simple Profile met AAC-LC audio tot 160 Kbps per kanaal, 48 kHz, stereogeluid in .m4v-, .mp4- en .mov-bestandsstructuren, Motion JPEG (M-JPEG) tot 35 Mbps, 1280 x 720 pixels, 30 beelden per seconde, audio in μ-law, PCM-stereogeluid in .avi-bestandsstructuur

Ondersteunde e-mailbijlagen

Ondersteunde documenttypen: .jpg, .tiff, .gif (afbeeldingen), .doc en .docx (Microsoft Word), .htm en .html (webpagina's), .key (Keynote), .numbers (Numbers), .pages (Pages), .pdf (Voorvertoning en Adobe Acrobat), .ppt en .pptx (Microsoft PowerPoint), .txt (tekst), .rtf (rich text-structuur), .vcf (contactgegevens), .xls en .xlsx (Microsoft Excel)

Talen

• Taalondersteuning voor Engels (VS), Engels (VK), Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Spaans, Arabisch, Catalaans, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Fins, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Indonesisch, Maleis, Noors, Pools, Portugees, Portugees (Brazilië), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïens, Vietnamees

• Toetsenbordondersteuning voor Nederlands, Arabisch, Bulgaars, Catalaans, Cherokee, Traditioneel Chinees (handschrift, Pinyin, Zhuyin, Kanji, streken), Vereenvoudigd Chinees (handschrift, Pinyin, streken), Deens, Duits (Duitsland), Duits (Zwitserland), Emoji, Engels (Australië), Engels (Canada), Engels (VK), Engels (VS), Ests, Fins, Frans, Frans (Canada), Frans (Zwitserland), Grieks, Hawaïaans, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans (Romaji, Kana), Koreaans, Kroatisch, Lets, Litouws, Macedonisch, Maleisisch, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees (Brazilië), Portugees (Portugal), Roemeens, Russisch, Servisch (Cyrillisch/Latijn), Slowaaks, Spaans, Thai, Tibetaans, Tsjechisch, Turks, Vietnamees, Vlaams, IJslands, Zweeds

• Woordenboekondersteuning (voor tekstvoorspelling en automatische correctie) voor Nederlands, Arabisch, Bulgaars, Catalaans, Cherokee, Traditioneel Chinees (handschrift, Pinyin, Zhuyin, Kanji, streken), Vereenvoudigd Chinees (handschrift, Pinyin, streken), Deens, Duits (Duitsland), Duits (Zwitserland), Engels (Australië), Engels (Canada), Engels (VK), Engels (VS), Ests, Fins, Frans, Frans (Canada), Frans (Zwitserland), Grieks, Hawaïaans, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans (Romaji, Kana), Koreaans, Kroatisch, Lets, Litouws, Macedonisch, Maleisisch, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees (Brazilië), Portugees (Portugal), Roemeens, Russisch, Servisch (Cyrillisch/Latijn), Slowaaks, Spaans, Thai, Tsjechisch, Turks, Vietnamees, Vlaams, IJslands, Zweeds

• Siri-taalondersteuning voor Engels (VS, VK, Canada, Australië), Duits (Duitsland, Zwitserland), Frans (Frankrijk, Canada, Zwitserland), Italiaans (Italië, Zwitserland), Japans, Koreaans, Mandarijn (China - vasteland, Taiwan), Kantonees (Hongkong), Spaans (VS, Mexico, Spanje).

Toegankelijkheid

• VoiceOver-schermlezer

• Begeleide toegang

• Ondersteuning voor het afspelen van ondertiteling

• AssistiveTouch-interface voor aanpasbare accessoires

• Schermvergroting

• Grote tekst

• Optie om kleuren om te keren

• Volume links/rechts aanpassen

Omgeving

• Omgevingstemperatuur bij gebruik: 0 tot 35 °C

• Temperatuur bij opslag: -20 tot 45 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5-95%, niet-condenserend

• Hoogte bij gebruik: max. 3000 meter

Systeemvereisten

• Apple ID (vereist voor sommige functies)

• Internettoegang6

• Voor synchronisatie met iTunes op een Mac of pc is het volgende vereist:

• Mac: OS X versie 10.6.8 of hoger

• Pc: Windows 7, Windows Vista of Windows XP Home of Professional met Service Pack 2 of hoger

• Download iTunes van www.itunes.com/nl/download

Inhoud van de verpakking

• iPad mini

• Lightning-naar-USB-kabel

• USB-lichtnetadapter

Ingebouwde apps

• Safari

• Foto's

• App Store

• Kaarten

• Photo Booth

• Herinneringen

• Camera

• Mail

• FaceTime

• iTunes

• Muziek

• Klok

• Agenda

• Berichten

• Kiosk

• Video's

• Game Center

• Contacten

• Notities

iPad mini en het milieu

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus in beschouwing. Meer informatie over iPad mini en het milieu

iPad mini is een goed voorbeeld van de aanhoudende vooruitgang die Apple boekt op milieugebied. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het volgende om de invloed op het milieu te beperken:

• Kwikvrij lcd-display

• Arseenvrij glas (display)

• Geen broomhoudende vlamvertragers

• Pvc-vrij

• Recyclebare aluminium behuizing

Apple en het milieu

Meer informatie over de inspanningen die we leveren om het effect van onze producten en processen op het milieu te beperken. De rapporten met milieuaspecten van Apple producten geven een overzicht van de milieubelasting van onze producten.

Recycling

Apple heeft een holistische visie op materiaalgebruik en afvalvermindering. Hier vind je meer informatie over het recyclen van je iPad mini.

* Ga naar https://support.apple.com/kb/HT201471 om het modelnummer van je iPad te bepalen.

** Neem voor meer informatie over LTE-ondersteuning contact op met je netwerkaanbieder en kijk op www.apple.com/ipad/LTE.

1. Werkelijke afmetingen en gewicht kunnen variëren, afhankelijk van de configuratie en het fabricageproces.

2. 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes; de werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.

3. Mobiel data-abonnement afzonderlijk verkrijgbaar. Het model dat je aanschaft werkt alleen met een specifieke mobiele-netwerktechnologie. Neem contact op met je netwerkaanbieder voor informatie over de compatibiliteit en de beschikbaarheid van data-abonnementen.

4. Voor FaceTime-video is een voor FaceTime geschikt apparaat vereist voor zowel degene die belt als voor degene die gebeld wordt, en een Wi-Fi-verbinding. Beschikbaarheid via een mobiel netwerk is afhankelijk van het beleid van de netwerkaanbieder; hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht.

5. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2012 met prototypen van iPad mini en de software. Bij de tests werden de volgende taken uitgevoerd totdat de batterij helemaal leeg was: video afspelen, audio afspelen en internetten via Wi-Fi of een mobiel datanetwerk. Het gebruikte videomateriaal was een herhaalde film van 2 uur en 23 minuten die was aangeschaft bij de iTunes Store. De gebruikte muziek was een afspeellijst van 358 unieke nummers, deels via iTunes geïmporteerd van cd's (128-Kbps AAC) en deels afkomstig uit de iTunes Store (256-Kbps AAC). De tests voor internetten via Wi-Fi en een mobiel datanetwerk werden uitgevoerd met een speciale web- en mailserver. Hierbij werden twintig populaire webpagina's bezocht en werd eenmaal per uur mail opgehaald. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van Wi-Fi (gekoppeld aan een netwerk, behalve bij internetten via een mobiel datanetwerk) en de Wi-Fi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld) en de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld). De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, het gebruik en vele andere factoren. Voor de batterijtests werden specifieke iPads gebruikt; de feitelijke resultaten kunnen afwijken.

6. Draadloze breedbandverbinding aanbevolen; hieraan zijn mogelijk kosten verbonden.