Apple Thunderbolt Display - Tekniske spesifikasjoner

Skjerm

27 tommers skjermområde i høy oppløsning.

27-tommers (synlig visningsområde målt diagonalt) TFT-skjerm (thin film transistor) med aktiv matrise-LCD og IPS-teknologi (in-plane switching).

• Oppløsning: 2560 x 1440 bildepunkter
  • Farger (maksimum): 16,7 millioner
  • Bildeforhold: 16:9
  • Visningsvinkel: 178° horisontalt; 178° vertikalt
  • Lysstyrke: 375 cd/m2
  • Kontrastforhold: 1000:1
  • Responstid: 12 ms

Størrelse og vekt

Stor skjerm. Liten størrelse.

Høyde: 49,1 cm

Bredde: 65 cm

Dybde (med fot): 20,7 cm

Vekt: 10,8 kg1

Kabler og tilkobling

En kraftig dokkingstasjon som fjerner rotet.

Kabler
  • Innebygd Thunderbolt-kabel
  • Innebygd Universal MagSafe-kabel (opptil 85 W)
Tilkobling av ekstrautstyr
  • Tre USB 2.0-porter (med strøm)
  • FireWire 800-port
  • Gigabit Ethernet-port
  • Thunderbolt-port
  • Kensington-sikkerhetsfeste

Lyd og video

Alt du trenger for å ha videosamtaler, spille musikk, se filmer og spille spill.

• Innebygd FaceTime HD-kamera med mikrofon.
  • Innebygd 2.1-høyttaleranlegg (49 watt)

Systemkrav

• Mac med Thunderbolt, for eksempel MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini og iMac
  • OS X versjon 10.6.8 eller nyere

Strøm- og driftskrav

• Volt: 100–240 V vekselstrøm; 50–60 Hz
  • Maksimal effekt: 250 W (Thunderbolt Display under lading av MacBook Pro)
  • Strømsparingsmodus: 1 W eller mindre
  • Temperatur ved bruk: 10 til 35 °C
  • Oppbevaringstemperatur: -20 til 47 °C
  • Fuktighet under bruk: 20 til 80 % ikke-kondenserende
  • Høyde under bruk: 3048 meter (10 000 fot)

Supporttjenester og begrenset garanti

Apple Thunderbolt Display leveres med 90 dagers gratis telefonsupport og ett års begrenset garanti. Kjøp AppleCare Protection Plan for å utvide service- og supportavtalen til å gjelde i tre år fra skjermens kjøpsdato. Det er kun AppleCare Protection Plan som gir deg direkte telefonsupport fra Apples tekniske eksperter og sikrer at alle reparasjoner utføres av Apple-autoriserte teknikere med originale Apple-deler. Hvis du vil ha mer informasjon, besøker du Apple support eller ringer 815 00 158.

I esken

• Apple Thunderbolt Display
  • Strømkabel
  • Trykt dokumentasjon

Flere alternativer

Apple Thunderbolt Display og miljøet

Apple bruker en komplett livssyklustilnærming for å bestemme den miljømessige påvirkningen. Mer informasjon på Apples nettsted for miljøet

Apple Thunderbolt Display har følgende miljøvennlige egenskaper:

• Inneholder ikke bly
  • Ingen bromerte flammehemmere
  • Ingen PVC-stoffer2
  • Uten kvikksølv
  • Glass som ikke inneholder arsen
  • Oppfyller ENERGY STAR 5.1-kravene
  • EPEAT Gold-vurdering3

Apple og miljøet

Mer informasjon om Apples målsetning om å redusere påvirkningen produkter og produksjonsprosesser har på miljøet. Eller les Miljørapportene for produkter for detaljert miljøinformasjon for hvert enkelt Apple-produkt.

Resirkulering

Apple har et helhetlig perspektiv på resirkulering og reduksjon av avfall. Mer informasjon om hvordan du resirkulerer Apple-skjermen.

Thunderbolt-kompatible Mac-er

1. Vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.
  2. Strømkabel uten PVC er tilgjengelig i Canada, Colombia, El Salvador, Guatemala, Jomfruøyene, Mexico, Panama, Peru, Puerto Rico, USA og Venezuela.
  3. Apple Thunderbolt Display oppnådde Gold-vurderingen fra EPEAT i USA og Canada.
Publiseringsdato: 21.sep.2011