No alt supplied for Image

iPod shuffle (4e generatie) - Technische specificaties

Kleuren

• Spacegrijs

• Goud

• Zilver

• Roze

• Blauw

• Rood - (PRODUCT)RED

Capaciteit1

• 2 GB

Afmetingen en gewicht

• Hoogte: 29,0 mm

• Breedte: 31,6 mm

• Diepte: 8,7 mm (inclusief clip)

• Gewicht: 12,5 gram2

• Volume: 5668 mm³ (inclusief clip)

Audioweergave

• Frequentiebereik: 20 tot 20.000 Hz

• Ondersteunde geluidsstructuren: AAC (8 tot 320 Kbps), Protected AAC (van iTunes Store), MP3 (8 tot 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (2, 3 en 4, Audible Enhanced Audio, AAX en AAX+), Apple Lossless, AIFF en WAV

Externe knoppen en connectors

No alt supplied for Image
Klikregelaar, USB-kabel voor iPod shuffle/3,5-mm koptelefoonaansluiting, Shuffle, Op volgorde afspelen, Uit­schakelen, Voice-Over-knop

Voeding en batterij3

• Ingebouwde, oplaadbare lithium-ionbatterij

• Tot 15 uur audioweergave

• Opladen via USB-poort van computersysteem of lichtnetadapter (afzonderlijk verkrijgbaar)

Talen

• VoiceOver in 29 talen:

• Nederlands, Chinees (Kantonees, Mandarijn), Deens, Duits, Engels (Australië, VK en VS), Fins, Frans (Canada, Frankrijk), Grieks, Hongaars, Italiaans, Japans, Koreaans, Noors, Pools, Portugees (Brazilië, Portugal), Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans (Mexico, Spanje), Thai, Tsjechisch, Turks, Zweeds

Koptelefoon

• Apple koptelefoon

Systeem­vereisten

• Mac: USB 2-poort, OS X versie 10.7.5 of hoger en iTunes 12.2 of hoger4

• Pc: USB 2-poort, Windows 7 of hoger en iTunes 12.2 of hoger4

• Vereist een internetabonnement; breedbandverbinding aanbevolen; hieraan zijn mogelijk kosten verbonden

Omgevings­vereisten

• Temperatuur bij gebruik: 0 tot 35 °C

• Temperatuur bij opslag: -20 tot 45 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5-95%, niet-condenserend

• Hoogte bij gebruik: getest tot 3000 meter

Inhoud verpakking

• iPod shuffle

• Apple koptelefoon

• USB-kabel voor iPod shuffle

• Beknopte handleiding

iPod shuffle en het milieu

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus in beschouwing. Meer informatie

De volgende kenmerken beperken de schadelijke gevolgen van iPod shuffle voor het milieu:

• Geen broomhoudende vlamvertragers

• Geen pvc

• Recyclebare behuizing van aluminium

Apple en het milieu

Hier vind je meer informatie over de inspanningen die we leveren om het effect van onze producten en processen op het milieu te beperken. In onze Milieu­rapportages voor producten vind je gedetailleerde informatie over de milieuprestaties van elk Apple product.

Recycling

Apple heeft een holistische visie op materiaal­gebruik en afval­vermindering. Hier vind je meer informatie over het recyclen van je iPod shuffle.

1. 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes; de werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.

2. Het gewicht kan variëren, afhankelijk van de configuratie en het fabricageproces.

3. Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2012 met prototypen van de hardware en software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers, bestaande uit materiaal geïmporteerd van cd’s met behulp van iTunes (128-Kbps AAC) en materiaal afkomstig uit de iTunes Store (256-Kbps AAC). Videomateriaal was afkomstig uit de iTunes Store. De batterijtests zijn uitgevoerd met specifieke iPods; de feitelijke resultaten kunnen variëren. Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moeten op den duur mogelijk worden vervangen (zie www.apple.com/nl/support/ipod/service/battery). De gebruiksduur van de batterij en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van het gebruik en de instellingen. Ga naar www.apple.com/nl/batteries voor meer informatie.

4. iPod en iTunes mogen alleen worden gebruikt voor de reproductie van materiaal waarvoor de gebruiker over wettelijke rechten of auteursrechten beschikt. Steel geen muziek.