iPhone 4 - Tekniset tiedot

Mitat ja paino 1

• Korkeus: 115,2 mm

• Leveys: 58,6 mm

• Syvyys: 9,3 mm

• Paino: 137 g

Yhteystekniikat

• UMTS/HSDPA/HSUPA (850, 900, 1900, 2100 MHz)

• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• Wi-Fi 802.11b/g/n (802.11n vain 2,4 GHz)

• Langaton Bluetooth 2.1 + EDR -tekniikka

Paikannus

• A-GPS

• Digitaalinen kompassi

• Wi-Fi

• Matkapuhelinverkko

Virta ja akku 2

• Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku

• Lataaminen tietokoneen USB-liitännän tai virtasovittimen avulla

• Puheaika:

jopa 7 tuntia 3G-verkossa

jopa 14 tuntia 2G-verkossa

• Valmiusaika: jopa 300 tuntia

• Internet-käyttö:

jopa 6 tuntia 3G-verkossa

jopa 10 tuntia Wi-Fi-verkossa

• Videon toisto: jopa 10 tuntia

• Äänen toisto: jopa 40 tuntia

Mac-järjestelmävaatimukset

• Mac-tietokone, jossa on USB 2.0 -portti

• Mac OS X 10.5.8 tai uudempi

• iTunes 9.2 tai uudempi (ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta www.itunes.com/fi/download)

• iTunes Store -tili

• Internet-yhteys

Windows-järjestelmävaatimukset

• PC, jossa on USB 2.0 -portti

• Windows 7, Windows Vista tai Windows XP Home tai Professional ja Service Pack 3 tai uudempi

• iTunes 9.2 tai uudempi (ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta www.itunes.com/fi/download)

• iTunes Store -tili

• Internet-yhteys

Ympäristövaatimukset

• Käyttölämpötila: 0° – 35° C

• Varastointilämpötila: -24° – 45° C

• Suhteellinen ilmankosteus: 5 % - 95 %, ei-kondensoituva

• Käyttökorkeus: testattu 3000 metriin saakka

Kapasiteetti 3

• 16 Gt tai 32 Gt flash-muisti

Väri

• Valkoinen tai musta

Näyttö

• Retina-näyttö

• 3,5 tuuman (lävistäjä) laajakuvainen Multi-Touch-näyttö

• 960x640 pikseliä tarkkuudella 326 ppi

• 800:1 kontrastisuhde (tyypillinen)

• Rasvaisia sormenjälkiä hylkivä pinnoite edessä ja takana

• Tukee usean kielen ja kirjoitusmerkistön samanaikaista esittämistä

Äänentoisto

• Taajuusvaste: 20–20 000 Hz

• Tuetut äänimuodot: AAC (8 - 320 kb/s), suojattu AAC (iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 - 320 kb/s), MP3 VBR, Audible (muodot 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX ja AAX+), Apple Lossless, AIFF ja WAV

• Käyttäjän asetettavissa oleva suurimman äänenvoimakkuuden raja

TV ja video

• Tuetut videomuodot: H.264-video jopa 720p, 30 fps, Main Profile -taso 3.1 ja AAC-LC-ääni jopa 160 kb/s, 48 kHz, stereo-ääni .m4v-, .mp4- ja .mov-tiedostomuodoissa; MPEG-4-video, jopa 2,5 Mb/s, 640x480 pikseliä, 30 fps, Simple Profile ja AAC-LC-ääni jopa 160 kb/s, 48 kHz, stereo-ääni .m4v-, .mp4- ja .mov-tiedostomuodoissa; Motion JPEG (M-JPEG) jopa 35 Mb/s, 1280x720 pikseliä, 30 fps, audio ulaw-muodossa, PCM-stereo-ääni .avi-tiedostomuodossa

• Tukee 1024x768 pikseliä telakkaliitäntä–VGA-sovittimella; 576p ja 480p Applen komponentti-AV-kaapelilla ja 576i ja 480i Applen komposiitti-AV-kaapelilla

Kielet

• Kielituki seuraaville kielille: amerikan- ja brittienglanti, ranska, saksa, perinteinen kiina, yksinkertaistettu kiina, hollanti, italia, espanja, brasilianportugali, portugali, tanska, ruotsi, suomi, norja, korea, japani, venäjä, puola, turkki, ukraina, unkari, arabia, thai, tšekki, kreikka, heprea, indonesia, malaiji, romania, slovakki, kroatia, katalaani ja vietnam

• Näppäimistötuki seuraaville kielille: amerikan- ja brittienglanti, ranska, kanadanranska, sveitsinranska, saksa, perinteinen kiina (käsinkirjoitus, pinyin, zhuyin, cangjie, wubihua), yksinkertaistettu kiina (käsinkirjoitus, pinyin), hollanti, italia, espanja, brasilianportugali, portugali, tanska, ruotsi, suomi, norja, korea, japani (romaji), japani (kana), venäjä, puola, turkki, ukraina, viro, unkari, islanti, liettua, latvia, flaami, arabia, thai, tšekki, kreikka, heprea, indonesia, malaiji, romania, slovakki, kroatia, bulgaria, serbia (kyrillinen/latinalainen), katalaani, vietnam

• Sanakirjatuki (mahdollistaa ennakoivan tekstinsyötön ja automaattisen korjauksen) seuraaville kielille: amerikan- ja brittienglanti, ranska, saksa, perinteinen kiina, yksinkertaistettu kiina, hollanti, italia, espanja, brasilianportugali, portugali, tanska, ruotsi, suomi, norja, korea, japani (romaji), japani (kana), venäjä, puola, turkki, ukraina, liettua, unkari, flaami, arabia, thai, tšekki, kreikka, heprea, indonesia, malaiji, romania, slovakki, kroatia, katalaani ja vietnam

Kamera, valokuvat ja video

• Videotallennus, HD (720p) jopa 30 kehystä sekunnissa äänellä

• 5 megapikselin still-kamera

• VGA-laatuisia valokuvia ja videota jopa 30 kehystä sekunnissa etukameralla

• Videon ja still-kuvien tarkennus napauttamalla

• LED-salama

• Valokuvien ja videon geotaggaus

Ulkoiset painikkeet ja säätimet

• Nuku/herää

• Soitto/äänetön

• Äänenvoimakkuus

• Koti

Anturit

• 3-akselinen gyroskooppi

• Kiihtyvyysmittari

• Etäisyydentunnistin

• Ympäristön valoisuuden tunnistin

Liitännät

• 30-nastainen telakkaliitäntä

• 3,5 mm stereokuulokeliitäntä

• Sisäinen kaiutin

• Mikrofoni

• Mikro-SIM-korttipaikka

Kuulokkeet

• Stereonappikuulokkeet, joissa mikrofoni

• Taajuusvaste: 20–20 000 Hz

• Impedanssi: 32 ohmia

Pakkauksen sisältö

• iPhone 4

• Stereokuulokemikrofoni

• Telakkaliitäntä–USB-kaapeli

• USB-virtalähde

• Dokumentaatio

Ympäristöraportti

iPhone 4 edustaa Applen jatkuvaa kehitystä ympäristöasioissa. Siinä on seuraavat ympäristövaikutuksia vähentävät ominaisuudet:

• PVC-vapaa puhelin

• PVC-vapaat kuulokkeet

• PVC-vapaa USB-kaapeli

• Bromittomalla lakalla käsitellyt piirikortit

• Elohopeaton LCD-näyttö

• Ei arseenia näytön lasissa

• Suurin osa pakkauksesta on tehty kierrätetystä kartongista ja biopohjaisista materiaaleista

• Virtalähde ylittää ankarimmat kansainväliset energiatehokkuusvaatimukset

Sähköpostiliitetuki

• Tuetut tiedostomuodot: .jpg, .tiff, .gif (kuvat); .doc ja .docx (Microsoft Word); .htm ja .html (verkkosivut); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Esikatselu ja Adobe Acrobat); .ppt ja .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (teksti); .rtf (rich text format); .vcf (yhteystieto); .xls ja .xlsx (Microsoft Excel)

iPhone 4:n puskurit

Pue iPhone 4:n ylle puskuri. Valitse kuudesta väristä – valkoinen, musta, sininen, vihreä, oranssi, pinkki – ja sujauta se iPhone 4:n reunan ympärille. Puskurien metalliset äänenvoimakkuus- ja virtapainikkeet sekä kaksivärinen kumin ja valetun muovin yhdistelmä lisäävät iPhone 4:ään ripauksen lisätyyliä.

Lisävarusteet

Applen In Ear -kuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla

Nämä äärimmäistä selkeyttä ja tarkkuutta tavoitellen suunnitellut kuulokkeet toistavat yksityiskohtia, joista olet jäänyt paitsi.

Applen nappikuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla

Näissä nappikuulokkeissa on käteviä painikkeita, joilla voit säätää äänenvoimakkuutta ja ohjata musiikin ja videon toistoa.

• Applen telakkaliitäntä–USB-kaapeli

• Applen telakkaliitäntä–VGA-sovitin

• Applen komponentti-AV-kaapeli

• Applen komposiitti-AV-kaapeli

• AirPort Extreme -tukiasema

• Nike + iPod -anturi

• Matkasovitinpaketti

1. Todellinen paino ja koko vaihtelevat kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

2. Kaikki akkua koskevat väitteet riippuvat verkon kokoonpanosta ja monista muista tekijöistä; todelliset tulokset vaihtelevat. Ladattavien akkujen latauskertojen määrä on rajallinen ja akku on ehkä joskus vaihdettava uuteen Applen valtuuttamassa huoltopalvelussa. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.apple.com/fi/batteries. Jos haluat lisätietoja iPhonen suorituskyvystä puhe- ja valmiustilassa, internetin käytössä 3G-verkon ja Wi-Fi:n kautta ja videon ja äänen toistossa, katso www.apple.com/fi/iphone/battery.html.

3. 1 Gt = miljardi tavua; todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.