Mac mini (midten av 2010) - Tekniske spesifikasjoner

Størrelse og vekt

Høyde:
3,6 cm
Bredde:
19,7 cm
Dybde:
19,7 cm
Vekt:
1,37 kg1

Prosessor og hukommelse

• Intel Core 2 Duo-prosessor på 2,4 GHz eller 2,66 GHz
  • 3 MB delt nivå 2-buffer på prosessoren
  • Ekstern buss (FSB) på 1066 MHz
  • 2 GB (to SO-DIMMer på 1 GB) DDR3 SDRAM på 1066 MHz, to SO-DIMM-plasser støtter opptil 8 GB

Miljøstatusrapport

Mac mini har følgende miljøvennlige egenskaper:

• Uten bromerte flammehemmende stoffer
  • Inneholder ikke PVC2
  • Utførelse i aluminium som er lett å gjenvinne
  • Oppfyller ENERGY STAR 5.0-kravene
  • EPEAT Gold-vurdering3

Akkustisk ytelse

FASTSATT STØYUTSENDELSE i henhold til ISO 9296

Lydstyrkenivå
LWAd (B)
1 B = 10 dB
Lydtrykksnivå
Operatørplassering
LpAm (dB)
2,4 GHz 2,66 GHz 2,4 GHz 2,66 GHz
Uvirksom 2,7 2,9 13 15
Harddisktilgang 2,7 2,9 14 15
CD-stasjontilgang 3,0 - 20 -
  1. LWAd er den statistiske øvre grensen for A-vektet lydstyrkenivå (avrundet til nærmeste 0,1 B).
  2. LpAm er gjennomsnittslig A-vektet lydtrykksnivå som er målt ved operatørplasseringen (avrundet til nærmeste dB).
  3. 1 B (bel) = 10 dB (desibel).

Tilkobling av ekstrautstyr

• Én FireWire 800-port (opptil 800 Mbps)
  • Fire USB 2.0-porter (opptil 480 Mbps)
  • SD-kortplass

Grafikk- og videostøtte

• NVIDIA GeForce 320M-grafikkprosessor med 256 MB DDR3 SDRAM som deles med hovedhukommelsen4
  • Mini DisplayPort med støtte for oppløsning på opptil 2560 x 1600
  • HDMI-port med støtte for oppløsning på opptil 1920 x 1200
  • DVI-tilkobling med HDMI-til-DVI-adapter (følger med)
  • VGA-tilkobling med Mini DisplayPort-til-VGA-adapter (selges separat)
  • Støtte for utvidet skrivebord- og like skjermer-modus på begge porter

Kommunikasjon

• AirPort Extreme 802.11n Wi-Fi-teknologi for tilkobling til trådløst nettverk5kompatibel med IEEE 802.11a/b/g
  • Bluetooth 2.1 + trådløs EDR-teknologi (Enhanced Data Rate)
  • 10/100/1000BASE-T Ethernet (RJ-45)-grensesnitt med støtte for jumbo-rammer

Lyd

• Linjeinngang / optisk digital lydinngang (minijacktilkobling)
  • Linjeutgang / minijacktilkobling (digital/analog)
  • HDMI-porten støtter flerkanalslyd ut
  • Støtter Apples iPhone-headsett med mikrofon

Lagring

• Serial ATA-harddisk på 320 GB eller 500 GB6
  • 8x SuperDrive-stasjon
    (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW) med direktemating
    • Maksimal lesehastighet: 8x for DVD-R, DVD+R, DVD-ROM, DVD-ROM (to-lags DVD-9), DVD-R DL (to-lags), DVD+R DL (to-lags), DVD-RW og DVD+RW, 24x for CD
    • Maksimal skrivehastighet: 8x for DVD-R og DVD+R, 6x for DVD-R DL (to-lags), DVD+R DL (to-lags) og DVD-RW, 8x for DVD+RW, 24x for CD-R, 24x for CD-RW

Konfigurasjonsalternativer

Valgfri prosessor
Kun Apple Online Store
Valgfri harddisk
Kun Apple Online Store
Standard- hukommelse Alternativ hukommelse
Kun Apple Online Store
Mac mini
2,4 GHz: 320 GB
2,66 GHz 500 GB 2 GB 4 GB
8 GB

Strøm- og driftskrav

• Nettspenning: 100 til 240 V vekselstrøm
  • Frekvens: 50 til 60 Hz, enkeltfaset
  • Maksimal kontinuerlig effekt: 85 W
  • Temperatur ved bruk: 10 til 35 °C
  • Temperatur ved oppbevaring: -40 til 47 °C
  • Relativ luftfuktighet: 5 til 95 % ikke-kondenserende
  • Maksimal høyde over havet: 3000 meter
  • Normal akustisk ytelse
    • Lydtrykknivå (brukerposisjon): 18 dBA når den ikke jobber7

Inkludert

I esken:

• Mac mini
  • HDMI-til-DVI-adapter
  • Strømkabel
  • DVD-er for installering og gjenoppretting
  • Trykt og elektronisk dokumentasjon

Programvare som følger med:

Mac OS X Snow Leopard

Inneholder iTunes, Time Machine, Hurtigvisning, Spaces, Spotlight, Dashboard, Mail, iChat, Safari, Adressebok, QuickTime, iCal, DVD-spiller, Photo Booth, Front Row, Xcode-utviklerverktøy og mer. Lær mer om Mac OS X Snow Leopard

iLife

Inneholder iPhoto, iMovie, GarageBand og iWeb. Lær mer om iLife

Tilbehør

Mac-programvare

• iWork
  • Aperture
  • Logic Express
  • Final Cut Express
  • MobileMe-abonnement

Skjerm og grafikk

• Apple LED Cinema Display-skjerm
  • Apple Mini DisplayPort-til-DVI-adapter
  • Apple Mini DisplayPort-til-VGA-adapter
  • Apple Mini DisplayPort-til-«Dual-Link»-DVI-adapter

AirPort og trådløst

• AirPort Express-basestasjon
  • AirPort Extreme-basestasjon
  • Time Capsule
  • Apple Wireless Keyboard
  • Apple Magic Mouse

Annet tilbehør

• Apple Remote-fjernkontroll
  • Apple Keyboard (tastatur)
  • AppleCare Protection Plan

1. Vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.
  2. Kun interne kabler.
  3. Mac mini oppnådde Gold-vurderingen fra EPEAT i USA, Canada, Frankrike, Tyskland og Storbritannia.
  4. Hukommelsen som er tilgjengelig for Mac OS X, kan variere avhengig av grafikkbehovene. Minimumsforbruk for grafikkhukommelse er 256 MB.
  5. Trådløs Internett-tilgang krever en basestasjon eller et annet trådløst tilgangspunkt og konto hos en Internett-leverandør (kostnader kan påløpe). Enkelte Internett-leverandører er ikke kompatible med AirPort.
  6. 1 GB = 1 milliard byte. Kapasiteten er mindre når harddisken er formatert.
  7. Akustikk målt utfra brukerposisjonen for et typisk Mac mini-oppsett. Akustikk kan variere etter konfigurasjon.
Publiseringsdato: 07.des.2010