Mac mini (vuoden 2010 puoliväli) - Tekniset tiedot

Mitat ja paino

Korkeus:
3,6 cm
Leveys:
19,7 cm
Syvyys:
19,7 cm
Paino:
1,37 kg1

Prosessori ja muisti

• 2,4 GHz tai 2,66 GHz Intel Core 2 Duo -prosessori
  • 3 Mt sisäistä jaettua L2-välimuistia
  • 1066 MHz prosessoriväylä
  • 2 Gt (kaksi 1 Gt SO-DIMMiä) 1066 MHz DDR3 SDRAM -muistia; kaksi SO-DIMM-muistipaikkaa tukevat jopa 8 Gt muistia

Ympäristöraportti

Mac minissä on seuraavat ympäristövaikutuksia vähentävät ominaisuudet:

• Ei bromia sisältäviä palonestoaineita
  • Ei PVC:tä2
  • Helposti kierrätettävä alumiinikotelo
  • Täyttää ENERGY STAR 5.0 -vaatimukset
  • EPEAT Gold -luokitus3

Akustinen suorituskyky

ILMOITETUT MELUPÄÄSTÖT ISO 9296:n mukaisesti

Äänitehon taso
LWAd (B)
1 B = 10 dB
Äänenpaineen taso
Käyttäjän asema
LpAm (dB)
2,4 GHz 2,66 GHz 2,4 GHz 2,66 GHz
Vapaa 2,7 2,9 13 15
Kovalevyn käyttö 2,7 2,9 14 15
CD-aseman käyttö 3,0 - 20 -
  1. LWAd on tilastollinen A-painotettu äänitehon tason yläraja (pyöristettynä lähimpään 0,1 B:iin).
  2. LpAm on A-painotettu keskimääräinen äänenpaineen taso mitattuna käyttäjän asemasta (pyöristettynä lähimpään dB:iin).
  3. 1 B (beli) = 10 dB (desibeli).

Lisälaiteliitännät

• Yksi FireWire 800 -portti (jopa 800 Mb/s)
  • Neljä USB 2.0 -porttia (jopa 480 Mb/s)
  • SD-korttipaikka

Grafiikka- ja videotuki

• NVIDIA GeForce 320M -näytönohjain, jossa on 256 Mt päämuistin kanssa jaettua DDR3 SDRAM -muistia4
  • Mini-DisplayPort, joka tukee 2560 x 1600 tarkkuutta
  • HDMI-portti, joka tukee 1920 x 1200 tarkkuutta
  • DVI-ulostulo HDMI–DVI-sovittimen kautta (mukana)
  • VGA-ulostulo Mini-DisplayPort–VGA-sovittimen kautta (myydään erikseen)
  • Tuki kahden näytön tilalle ja näytönkahdennustilalle molempien porttien kautta

Yhteydet

• Langaton AirPort Extreme 802.11n -verkkotoiminto5; IEEE 802.11a/b/g -yhteensopiva
  • Langaton Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate) -tekniikka
  • Suuria kehyksiä tukeva 10/100/1000BASE-T ethernet -liitäntä (RJ-45)

Ääni

• Äänen linjasisäänmenon miniliitäntä (digitaalinen/analoginen)
  • Äänen linjaulostulon/kuulokkeiden miniliitäntä (digitaalinen/analoginen)
  • Monikanavaisen äänen ulostuloa tukeva HDMI-portti
  • Tukee Applen iPhone-kuulokemikrofonia

Tallennustila

• 320 Gt tai 500 Gt Serial ATA -kovalevy6
  • 8x kelkaton SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
    • Enimmäis­luku­nopeus: 8x DVD-R, DVD+R, DVD-ROM, DVD-ROM (2-kerroksinen DVD-9), DVD-R DL (2-kerroksinen), DVD+R DL (2-kerroksinen), DVD-RW ja DVD+RW; 24x CD
    • Enimmäis­kirjoitus­nopeus: 8x DVD-R, DVD+R; 6x DVD-R DL (2-kerroksinen), DVD+R DL (2-kerroksinen), DVD-RW; 8x DVD+RW; 24x CD-R; 24x CD-RW

Kokoonpanovaihtoehdot

Valinnaiset prosessorit
Vain Apple Online Storessa
Valinnainen levy
Vain Apple Online Storessa
Vakiomallin muisti Valinnainen muisti
Vain Apple Online Storessa
Mac mini
2,4 GHz: 320 Gt
2,66 GHz 500 Gt 2 Gt 4 Gt
8 Gt

Sähkötekniset ja käyttöympäristövaatimukset

• Verkkojännite: 100 - 240 V vaihtovirta
  • Taajuus: 50 - 60 Hz, yksivaiheinen
  • Suurin yhtäjaksoinen tehonkulutus: 85 W
  • Käyttölämpötila: 10° ... 35° C
  • Varastointilämpötila: -40 ° ... 47 °C
  • Suhteellinen ilmankosteus: 5–95 % ei-kondensoituva
  • Maksimikorkeus: 3 000 m
  • Tyypillinen akustinen suorituskyky
    • Äänenpaine (käyttäjän paikalla): 18 dBA toimettomana7

Sisältö

Pakkauksessa:

• Mac mini
  • HDMI–DVI-sovitin
  • Virtajohto
  • Asennus-/palautus-DVD:t
  • Painettu ja sähköinen dokumentaatio

Mukana tulevat ohjelmat:

Mac OS X Snow Leopard

Sisältää iTunesin,
Time Machinen, Pikakatselun, Spacesin, Spotlightin, Dashboardin, Mailin, iChatin, Safarin, Osoitekirjan, QuickTimen, iCalin, DVD-soittimen, Photo Boothin, Front Row’n, Xcode-kehitystyökalut ja paljon muuta. Lisätietoja Mac OS X Snow Leopardista

iLife

Sisältää iPhoton, iMovien, GarageBandin ja iWebin. Lisätietoja iLifesta

Lisävarusteet

Mac-ohjelmat

• iWork
  • Aperture
  • Logic Express
  • Final Cut Express
  • MobileMe-jäsenyys

Grafiikka ja näytöt

• Apple LED Cinema Display -näyttö
  • Applen mini-DisplayPort–DVI-sovitin
  • Applen mini-DisplayPort–VGA-sovitin
  • Applen mini-DisplayPort–Dual-Link DVI -sovitin

AirPort ja langattomuus

• AirPort Express -tukiasema
  • AirPort Extreme -tukiasema
  • Time Capsule
  • Applen langaton näppäimistö
  • Applen Magic Mouse

Muut lisävarusteet

• Apple Remote -kaukosäädin
  • Applen näppäimistö
  • AppleCare Protection Plan

1. Paino vaihtelee kokoonpanosta ja valmistusprosessista riippuen.
  2. Vain sisäiset kaapelit.
  3. Mac minille myönnettiin EPEAT Gold -luokitus Yhdysvalloissa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa.
  4. Mac OS X:n käytettävissä oleva muisti riippuu näytönohjaimen tarpeesta. Näytönohjaimen muistitarve on vähintään 256 Mt.
  5. Langattomaan internet-yhteyteen tarvitaan tukiasema tai muu langaton yhteyspiste ja internet-yhteys; saattaa olla maksullinen. Kaikki internet-palveluntarjoajat eivät vielä tue AirPortia.
  6. 1 Gt = miljardi tavua; todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.
  7. Akustiikan mittaus on suoritettu tavallisen Mac mini -järjestelmän edessä istuvan tyypillisen käyttäjän paikalla. Akustiikka voi vaihdella kokoonpanosta riippuen.
Julkaisupäivämäärä: 7.12.2010