iPhone 3G - Tekniske specifikationer

Størrelse og vægt1

• Højde: 115,5 mm

• Bredde: 62,1 mm

• Dybde: 12,3 mm

• Vægt: 133 gram

Farve

• 8 GB model: Sort

• 16 GB model: Sort eller hvid

Kapacitet2

• 8 GB eller 16 GB flashdrev

Mobil- og trådløse netværk

• UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100 MHz)

• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• Wi-Fi (802.11b/g)

• Bluetooth 2.0 + EDR

GPS

• Assisted GPS

I kassen

• iPhone 3G

• Stereohovedsæt med mikrofon

• Dock-stik til USB-kabel

• USB-strømforsyning

• Dokumentation

• Pudseklud

• Værktøj til at skubbe SIM-kort ud med

Skærm

• 3,5" (diagonalt) bred Multi-Touch-skærm

• Opløsning på 480 x 320 pixels med 163 ppi

• Understøttelse af flere sprog og tegnsæt samtidig

Lyd

• Frekvensområde: 20 Hz til 20.000 Hz

• Lydformater, der understøttes: AAC, Protected AAC, MP3, MP3 VBR, Audible (format 2, 3 og 4), Apple Lossless, AIFF og WAV

• Maks. lydstyrke kan indstilles af bruger

Hovedtelefoner

• Stereohovedtelefoner med indbygget mikrofon

• Frekvensområde: 20 Hz til 20.000 Hz

• Impedans: 32 ohm

Video

• Videoformater, der understøttes: H.264-video, op til 1,5 Mbps, 640 x 480 pixels, 30 billeder pr. sekund, Low-Complexity-version af H.264 Baseline Profile med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i .m4v-, .mp4- og .mov-format; H.264-video, op til 2,5 Mbps, 640 x 480 pixels, 30 billeder pr. sekund, Baseline Profile op til Level 3.0 med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i .m4v-, .mp4- og .mov-format; MPEG-4-video, op til 2,5 Mbps, 640 x 480 pixels, 30 billeder pr. sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i .m4v-, .mp4- og .mov-format

Kamera

• 2,0 megapixel

• Mærkning af fotografier med geografiske data

• Integration med iPhone og programmer fra tredjeparter

Sprogunderstøttelse

• Sprogunderstøttelse af engelsk, fransk, tysk, japansk, hollandsk, italiensk, spansk, portugisisk, dansk, finsk, norsk, svensk, koreansk, forenklet kinesisk, traditionelt kinesisk, russisk og polsk

• Tastatur- og ordbogsunderstøttelse af engelsk (USA), engelsk (Storbritannien), fransk (Frankrig), fransk (Canada), tysk, japansk, hollandsk, italiensk, spansk, portugisisk (Portugal), portugisisk (Brasilien), dansk, finsk, norsk, svensk, koreansk (ingen ordbog), forenklet kinesisk, traditionelt kinesisk, russisk og polsk

Understøttelse af bilag i Mail

• Understøttede dokumenttyper: .jpg, .tiff, .gif, .doc og .docx (Microsoft Word), .htm og .html (webside), .key (Keynote), .numbers (Numbers), .pages (Pages), .pdf (Billedfremviser og Adobe Acrobat), .ppt og .pptx (Microsoft PowerPoint), .txt (text), .vcf (kontaktoplysninger), .xls og .xlsx (Microsoft Excel).

Stik og ind-/udgange

• Dock-stik med 30 ben

• 3,5 mm stereominijackstik til hovedtelefoner

• Indbygget højttaler

• Mikrofon

• Bakke til SIM-kort

Ydre knapper og betjeningsmuligheder

• Vågeblus til/fra

• Ring/lydløs

• Skru op/ned

• Hjem

Sensorer

• Accelerometer

• Afstandsmåler

• Sensor til omgivende lys

Strømforsyning og batteri

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri3

• Opladning via USB-forbindelse til computer eller strømforsyning

• Taletid:4

Op til 5 timer med 3G

Op til 10 timer med 2G

• Standbytid: Op til 300 timer5

• Internetbrug:

Op til 5 timer med 3G6

Op til 6 timer med Wi-Fi7

• Videoafspilning: Op til 7 timer8

• Lydafspilning: Op til 24 timer

Systemkrav til Mac

• Mac-computer med USB 2.0-port

• Mac OS X v10.4.10 eller en nyere version

• iTunes 7.7 eller en nyere version

Systemkrav til Windows

• Pc med USB 2.0-port

• Windows Vista eller Windows XP Home eller Professional med Service Pack 2 eller en nyere version

• iTunes 7.7 eller en nyere version

Krav til omgivelser

• Driftstemperatur: 0° til 35° C

• Opbevaringstemperatur: -20° til 45° C

• Relativ luftfugtighed: 5% til 95% (ikke kondenserende)

• Maks. højde ved drift: 3000 m

iPhone-tilbehør

iPhone Bluetooth Headset

Besvar opkald på iPhone trådløst med dette kompakte og lette Bluetooth-hovedsæt. Med en enkelt knap kan du nemt besvare og afbryde opkald. Og litiumionbatteriet sikrer op til 5,5 timers taletid og op til 72 timers standbytid.10

MobileMe-abonnement

Med et MobileMe-abonnement får du alt, hvad du har brug for, uanset hvor du er. Dine e-postkonti, din kalender og dine kontakter bliver altid opdateret på iPhone og din computer. Automatisk.

iPhone 3G Dock

Hurtig opladning via USB-forbindelse samt synkronisering og lydudgang via iPhone 3G Dock. Du kan endda bruge medhør til telefonsamtaler, når iPhone er anbragt i docken.

• Stereohovedsæt til iPhone

• Apple Dock-stik til USB-kabel

• iPhone Bluetooth Travel Cable

• Pakke med 3 stk. iPhone 3G Universal Dock Adapter

• iPhone TTY-mellemstik

• Apple Universal Dock

• Apple Component AV-kabel

• Apple Composite AV-kabel

• AirPort Extreme-base

Se mere tilbehør i Apple Online Store

1. Faktisk størrelse og vægt afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

2. 1 GB = 1 mia. byte; faktisk formateret kapacitet er mindre.

3. Genopladelige batterier kan oplades et begrænset antal gange og skal i sidste ende måske udskiftes. Se www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.

4. Taletid: Test udført af Apple i maj og juni med testversioner af iPhone 3G-enheder og software. iPhone 3G-enhederne brugte et 1900 MHz eller 2100 MHz netværk. Alle indstillinger var standardindstillinger med følgende undtagelser: Viderestilling af opkald var slået til; Wi-Fi-funktionen Spørg før tilslutning var slået fra. Wi-Fi var slået til, men ikke forbundet med et netværk. Batteritid afhænger af mobilnetværk, placering, signalstyrke, konfiguration af funktioner, brug og mange andre faktorer. Batteritest udføres med bestemte iPhone-enheder; faktiske resultater kan variere.

5. Standbytid: Test udført af Apple i maj og juni med testversioner af iPhone 3G-enheder og software. Alle indstillinger var standardindstillinger med følgende undtagelser: Viderestilling af opkald var slået til; Wi-Fi-funktionen Spørg før tilslutning var slået fra. Wi-Fi var slået til, men ikke forbundet med et netværk. Batteritid afhænger af mobilnetværk, placering, signalstyrke, konfiguration af funktioner, brug og mange andre faktorer. Batteritest udføres med bestemte iPhone-enheder; faktiske resultater kan variere.

6. Internet med 3G: Test udført af Apple i maj og juni med testversioner af iPhone 3G-enheder og software. Test af Internet med 3G blev udført via et 1900 MHz 3G-netværk med dedikerede web- og postservere, tidligere indlæste versioner af 20 populære websider og modtagelse af post en gang i timen. Alle indstillinger var standardindstillinger med følgende undtagelser: Viderestilling af opkald var slået til; Wi-Fi-funktionen Spørg før tilslutning var slået fra. Wi-Fi var slået til, men ikke forbundet med et netværk. Batteritid afhænger af mobilnetværk, placering, signalstyrke, 3G-forbindelse, konfiguration af funktioner, brug og mange andre faktorer. Batteritest udføres med bestemte iPhone-enheder; faktiske resultater kan variere.

7. Internet med Wi-Fi: Test udført af Apple i maj og juni med testversioner af iPhone 3G-enheder og software. Test af Internet med Wi-Fi blev udført via et lukket netværk med dedikerede web- og postservere, tidligere indlæste versioner af 20 populære websider og modtagelse af post en gang i timen. Alle indstillinger var standardindstillinger med følgende undtagelser: Viderestilling af opkald var slået til; Wi-Fi-funktionen Spørg før tilslutning var slået fra; WPA2-kryptering var slået til. Batteritid afhænger af mobilnetværk, placering, signalstyrke, Wi-Fi-forbindelse, konfiguration af funktioner, brug og mange andre faktorer. Batteritest udføres med bestemte iPhone-enheder; faktiske resultater kan variere.

8. Videoafspilning: Test udført af Apple i maj og juni med testversioner af iPhone 3G-enheder og software. Videoindhold var en film, der blev gentaget, på 2 timer og 23 minutter købt fra iTunes Store. Alle indstillinger var standardindstillinger med følgende undtagelser: Viderestilling af opkald var slået til; Wi-Fi-funktionen Spørg før tilslutning og Automatisk lysstyrke var slået fra. Wi-Fi var slået til, men ikke forbundet med et netværk. Batteritid afhænger af mobilnetværk, placering, signalstyrke, konfiguration af funktioner, brug og mange andre faktorer. Batteritest udføres med bestemte iPhone-enheder; faktiske resultater kan variere.

9. Lydafspilning: Test udført af Apple i maj og juni med testversioner af iPhone 3G-enheder og software. Spillelisten indeholdt 358 forskellige sange, hvoraf nogle var importeret fra cd vha. iTunes (128 Kbps AAC-kodning), og nogle var købt fra iTunes Store (128 Kbps AAC-kodning). Alle indstillinger var standardindstillinger med følgende undtagelser: Viderestilling af opkald var slået til; Wi-Fi-funktionen Spørg før tilslutning og Automatisk lysstyrke var slået fra. Wi-Fi var slået til, men ikke forbundet med et netværk. Batteritid afhænger af mobilnetværk, placering, signalstyrke, konfiguration af funktioner, brug og mange andre faktorer. Batteritest udføres med bestemte iPhone-enheder; faktiske resultater kan variere.

10. Tale- og standbytider: Test udført af Apple i juni 2007 med testversioner af iPhone Bluetooth Headset-enheder, iPhone-enheder og software. Alle indstillinger til iPhone Bluetooth Headset var standardindstillinger. Alle iPhone-indstillinger var standardindstillinger med følgende undtagelser: Viderestilling af opkald var slået til; Wi-Fi-funktionen Spørg før tilslutning var slået fra. Batteritid afhænger af signalstyrke, brug og mange andre faktorer. Batteritest udføres med bestemte iPhone Bluetooth Headset- og iPhone-enheder; faktiske resultater kan variere.