iPod shuffle (2. generasjon) - Tekniske spesifikasjoner

Størrelse og vekt

• Høyde: 2,73 cm

• Bredde: 4,12 cm

• Dybde: 1,05 cm inkludert klips

• Vekt: 15,6 gram

I esken finner du

• iPod shuffle

• Øretelefoner

• Dock

• Hurtigstartguide

Kapasitet

• USB-flashdisk på 1 GB eller 2 GB1

• Plass til opptil 240 eller 500 sanger ved koding i AAC-format med 128 kbps2

• Oppbevarer data på USB-flashdisk

Lyd

• Avspilling helt uten avbrudd

• Frekvensområde: 20 til 20 000 Hz

• Lydformater som støttes: AAC (8 til 320 kbps), beskyttet AAC (fra iTunes Store), MP3 (8 til 320 kbps), MP3 VBR, Audible (format 2, 3 og 4), WAV og AIFF

Hodetelefoner

• Øretelefoner

• Frekvensområde: 20 til 20 000 Hz

• Impedans: 32 ohm

Systemkrav for Mac

• Macintosh-maskin med USB 2.0-port

• Mac OS X versjon 10.4.8 eller nyere

• iTunes 7.4 eller nyere3

Systemkrav for Windows

• PC med USB 2.0-port

• Windows Vista eller Windows XP Home eller Professional med Service Pack 2 eller nyere

• iTunes 7.4 eller nyere3

Krav til driftsmiljø

• Temperatur ved bruk: 0 til 35 °C

• Temperatur ved lagring: -20 til 45 °C

• Relativ luftfuktighet: 5 til 95 % ikke-kondenserende

• Maksimal høyde ved bruk: 3000 moh.

Inn-/utganger

• 3,5 mm-stereoutgang for hodetelefoner

Strøm og batteri4

• Innebygd oppladbart litiumpolymerbatteri

• Spilletid: opptil 12 timer med fulladet batteri

• Lades via USB-dokkingstasjonen som følger med

• Tid for fullading: omtrent 4 timer

• Design for miljøet

Sammenligning av modeller

iPod shuffle

iPod nano

iPod classic

iPod touch

Lagringskapasitet

1 GB

(240 sanger)

2 GB

(500 sanger)

4 GB

(1000 sanger)

8 GB

(2000 sanger)

80 GB

(20 000 sanger)

160 GB

(40 000 sanger)

8 GB

(1750 sanger)

16 GB

(3500 sanger)

32 GB

(7000 sanger)

Farge

Batteribrukstid

Opptil 12 timers musikkavspilling

Opptil 24 timer musikkavspilling, opptil 5 timer videoavspilling

Opptil 30 timer musikkavspilling, opptil 5 timer videoavspilling

Opptil 40 timer musikkavspilling, opptil 7 timer videoavspilling

Opptil 22 timer musikkavspilling, opptil 5 timer videoavspilling

Skjerm

2-tommers (diagonalt målt) LCD-fargeskjerm med bakgrunnsbelysning

2,5-tommers (diagonalt målt) LCD-fargeskjerm med bakgrunnsbelysning

3,5-tommers (diagonalt målt) Multi-Touch-widescreenskjerm

Utganger

Stereominijackutgang

Dock-tilkobling, stereominijackutgang

Dock-tilkobling, stereominijackutgang

Dock-tilkobling, stereominijackutgang

Tilkoblingsmuligheter

USB via Dock-stasjonen som følger med

USB via Dock-tilkobling, komponent- og komposittvideo via Dock-tilkobling (med AV-kabler eller AV-sett, selges separat), lyd via hodetelefonutgang

USB via Dock-tilkobling, komponent- og komposittvideo via Dock-tilkobling (med AV-kabler eller AV-sett, selges separat), lyd via hodetelefonutgang

USB via Dock-tilkobling, komponent- og komposittvideo via Dock-tilkobling (med AV-kabler eller AV-sett, selges separat), lyd via hodetelefonutgang

Trådløs dataoverføring

Wi-Fi (802.11b/g)

Oppladingstid

Ca. 4 timer (2 timer hurtiglading gir 80 prosent av full kapasitet)

Ca. 3 timer (1,5 timers hurtiglading gir 80 prosent av full kapasitet)

Ca. 4 timer (2 timer hurtiglading gir 80 prosent av full kapasitet)

Ca. 3 timer (1,5 timers hurtiglading gir 80 prosent av full kapasitet)

Støttede lydformater

AAC (8 til 320 kbps), beskyttet AAC (fra iTunes Store), MP3 (8 til 320 kbps), MP3 VBR, Audible (format 2, 3 og 4), WAV og AIFF

AAC (16 til 320 kbps), beskyttet AAC (fra iTunes Store), MP3 (16 til 320 kbps), MP3 VBR, Audible (format 2, 3 og 4), Apple Lossless, WAV og AIFF

AAC (16 til 320 kbps), beskyttet AAC (fra iTunes Store), MP3 (16 til 320 kbps), MP3 VBR, Audible (format 2, 3 og 4), Apple Lossless, WAV og AIFF

AAC (16 til 320 kbps), beskyttet AAC (fra iTunes Store), MP3 (16 til 320 kbps), MP3 VBR, Audible (format 2, 3 og 4), Apple Lossless, WAV og AIFF

Støttede bildeformater

Synkroniserer iPod-kompatible bilder i JPEG-, BMP-, GIF-, TIFF-, PSD- (kun Mac) og PNG-format

Synkroniserer iPod-kompatible bilder i JPEG-, BMP-, GIF-, TIFF-, PSD- (kun Mac) og PNG-format

Synkroniserer iPod-kompatible bilder i JPEG-, BMP-, GIF-, TIFF-, PSD- (kun Mac) og PNG-format

Støttede videoformater

H.264-video: opptil 1,5 Mbps, 640 x 480 bildepunkter, 30 bilder per sekund, Low-Complexity-versjon av H.264 Baselin Profile med AAC-LC-lyd opptil 160 kbps, 48 kHz, stereolyd i filformatene .m4v, .mp4 og .mov. H.264 video: opptil 2,5 kbps, 640 x 480 bildepunkter, 30 bilder per sekund, Baseline Profile opptil nivå 3.0 med AAC-LC-lyd opptil 160 kbps, 48 kHz, stereolyd i filformatene .m4v, .mp4 og .mov. MPEG-4 video: opptil 2,5 Mbps, 640 x 480 bildepunkter, 30 bilder per sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd opptil 160 kbps, 48 kHz, stereolyd i filformatene .m4v, .mp4 og .mov

H.264-video: opptil 1,5 Mbps, 640 x 480 bildepunkter, 30 bilder per sekund, Low-Complexity-versjon av H.264 Baselin Profile med AAC-LC-lyd opptil 160 kbps, 48 kHz, stereolyd i filformatene .m4v, .mp4 og .mov. H.264 video: opptil 2,5 kbps, 640 x 480 bildepunkter, 30 bilder per sekund, Baseline Profile opptil nivå 3.0 med AAC-LC-lyd opptil 160 kbps, 48 kHz, stereolyd i filformatene .m4v, .mp4 og .mov. MPEG-4 video: opptil 2,5 Mbps, 640 x 480 bildepunkter, 30 bilder per sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd opptil 160 kbps, 48 kHz, stereolyd i filformatene .m4v, .mp4 og .mov

H.264-video: opptil 1,5 Mbps, 640 x 480 bildepunkter, 30 bilder per sekund, Low-Complexity-versjon av H.264 Baselin Profile med AAC-LC-lyd opptil 160 kbps, 48 kHz, stereolyd i filformatene .m4v, .mp4 og .mov. H.264 video: opptil 2,5 kbps, 640 x 480 bildepunkter, 30 bilder per sekund, Baseline Profile opptil nivå 3.0 med AAC-LC-lyd opptil 160 kbps, 48 kHz, stereolyd i filformatene .m4v, .mp4 og .mov. MPEG-4 video: opptil 2,5 Mbps, 640 x 480 bildepunkter, 30 bilder per sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd opptil 160 kbps, 48 kHz, stereolyd i filformatene .m4v, .mp4 og .mov

Størrelse

41,2 x 27,3 x 10,5 mm inkludert klips

69,8 x 52,3 x 6,5 mm

103,5 x 61,8 x 10,5 mm

103,5 x 61,8 x 13,5 mm

110 x 61,8 x 8 mm

Vekt:

15,6 gram

49,2 gram

140 gram

162 gram

120 gram

Tilbehør som følger med

Hodetelefoner, Dock-stasjon

Hodetelefoner, USB-kabel, Dock-adapter

Hodetelefoner, USB-kabel, Dock-adapter

Hodetelefoner, USB-kabel, Dock-adapter, poleringsklut, stativ

Supporttjenester og begrenset garanti

iPod leveres med gratis telefonsupport for én supportsak innen 90 dager etter kjøpsdatoen og ett års begrenset garanti. Kjøp en Protection Plan for iPod for å utvide service- og supportdekningen til to år. Kun AppleCare Protection Plan gir deg direkte telefonsupport fra Apples tekniske eksperter og sikrer at alle reparasjoner utføres av Apple-sertifiserte teknikere med originale Apple-deler. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Apples supportwebsted eller ringe 815 00 158.

Ekstrautstyr og tilbehør

Tilgjengelig fra Apple Online Store og Apple-autoriserte forhandlere.

Strømforsyningsenhet og kabler

• Apple USB Power Adapter MB051*/A

• World Travel Adapter Kit M8794*/B

Dock

• Ekstra iPod shuffle Dock MA694*/A

Hodetelefoner

• Hodetelefoner (i-øret-typen) M9394*/B

Tjenester

• AppleCare Protection Plan MA964*/A

1. 1 GB = 1 milliard byte. Kapasiteten er lavere når disken er formatert.

2. Sangkapasiteten er basert på fire minutter per sang og koding ved 128 kbps i AAC-format. Kapasiteten varierer avhengig av innhold.

3. iPod og iTunes skal kun brukes til å kopiere musikk du selv eier, eller på annen måte har lovlig tilgang til å kopiere. Ikke stjel musikk.

4. Oppladbare batterier kan lades kun et begrenset antall ganger, og det kan hende at de til slutt må byttes ut (les www.apple.com/no/support/ipod/service/battery). Batteribrukstid og antall ladesykluser varierer avhengig av bruk og innstillinger. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries .