iPod shuffle (2. sukupolvi) - Tekniset tiedot

Mitat ja paino

• Korkeus: 27,3 mm

• Leveys: 41,2 mm

• Syvyys: 10,5 mm klipsin kanssa

• Paino: 15,6 g

Pakkauksen sisältö

• iPod shuffle

• Nappikuulokkeet

• Telakka

• Pikaopas

Kapasiteetti

• 1 Gt tai 2 Gt USB-flash-muisti1

• Jopa 240 tai 500 kappaletta 128 kb/s AAC-muodossa 2

• Tietojen tallennus USB-flash-muistiin

Ääni

• Katkoton toisto

• Taajuusvaste: 20 Hz - 20 000 Hz

• Tuetut äänimuodot: AAC (8 - 320 kb/s), Protected AAC (iTunes Store), MP3 (8 - 320 kb/s), MP3 VBR, Audible (muodot 2, 3 ja 4), WAV ja AIFF

Kuulokkeet

• Nappikuulokkeet

• Taajuusvaste: 20 Hz - 20 000 Hz

• Impedanssi: 32 ohmia

Mac-järjestelmävaatimukset

• Macintosh-tietokone, jossa on USB 2.0 -portti

• Mac OS X 10.4.8 tai uudempi

• iTunes 7.4 tai uudempi3

Windows-järjestelmävaatimukset

• PC, jossa on USB 2.0 -portti

• Windows Vista tai Windows XP Home tai Professional ja Service Pack 2 tai uudempi

• iTunes 7.4 tai uudempi3

Ympäristövaatimukset

• Käyttölämpötila: 0 °C ... 35 °C

• Varastointilämpötila: -20 °C ... 45 °C

• Ilman suhteellinen kosteus: 5 % - 95 %, ei-kondensoituva

• Käyttökorkeus enintään: 3 000 m

Liitännät

• 3,5 mm stereokuulokeliitäntä

Virta ja akku4

• Sisäinen ladattava litiumpolymeeriakku

• Toistoaika: jopa 12 tuntia, kun akku on täyteen ladattu

• Akun lataus mukana tulevassa USB-telakassa

• Täyslataus: noin 4 tuntia

• Design for the Environment (englanniksi)

Vertailukaavio

iPod shuffle

iPod nano

iPod classic

iPod touch

Tallennustila

1 Gt

(240 kappaletta)

2 Gt

(500 kappaletta)

4 Gt

(1 000 kappaletta)

8 Gt

(2 000 kappaletta)

80 Gt

(20 000 kappaletta)

160 Gt

(40 000 kappaletta)

8 Gt

(1 750 kappaletta)

16 Gt

(3 500 kappaletta)

32 Gt

(7 000 kappaletta)

Väri

Akun käyttöaika

Jopa 12 tuntia musiikin toistoa

Jopa 24 tuntia musiikin toistoa; jopa 5 tuntia videon toistoa

Jopa 30 tuntia musiikin toistoa; jopa 5 tuntia videon toistoa

Jopa 40 tuntia musiikin toistoa; jopa 7 tuntia videon toistoa

Jopa 22 tuntia musiikin toistoa; jopa 5 tuntia videon toistoa

Näyttö

2 tuuman (kuva-alan lävistäjä) väri-LCD, jossa on LED-taustavalo

2,5 tuuman (kuva-alan lävistäjä) väri-LCD, jossa on LED-taustavalo

3,5 tuuman (kuva-alan lävistäjä) Multi-Touch-laajakuvanäyttö

Portit

Stereominiliitäntä

Telakkaliitäntä, stereominiliitäntä

Telakkaliitäntä, stereominiliitäntä

Telakkaliitäntä, stereominiliitäntä

Liitettävyys

USB mukana tulevan telakan kautta

USB telakkaliitännän kautta, komponentti- ja komposiittivideo telakkaliitännän kautta (erikseen myytävän AV-kaapelipaketin kanssa), ääni kuulokeliitännän kautta

USB telakkaliitännän kautta, komponentti- ja komposiittivideo telakkaliitännän kautta (erikseen myytävän AV-kaapelipaketin kanssa), ääni kuulokeliitännän kautta

USB telakkaliitännän kautta, komponentti- ja komposiittivideo telakkaliitännän kautta (erikseen myytävän AV-kaapelipaketin kanssa), ääni kuulokeliitännän kautta

Langaton tiedonsiirto

Wi-Fi (802.11b/g)

Latausaika

Noin 4 tuntia (2 tunnin pikalatauksella 80 % kapasiteetti)

Noin 3 tuntia (1,5 tunnin pikalatauksella 80 % kapasiteetti)

Noin 4 tuntia (2 tunnin pikalatauksella 80 % kapasiteetti)

Noin 3 tuntia (1,5 tunnin pikalatauksella 80 % kapasiteetti)

Tuetut äänimuodot

AAC (8 - 320 kb/s), Protected AAC (iTunes Store), MP3 (8 - 320 kb/s), MP3 VBR, Audible (muodot 2, 3 ja 4), WAV ja AIFF

AAC (16 - 320 kb/s), Protected AAC (iTunes Store), MP3 (16 - 320 kb/s), MP3 VBR, Audible (muodot 2, 3 ja 4), Apple Lossless, WAV ja AIFF

AAC (16 - 320 kb/s), Protected AAC (iTunes Store), MP3 (16 - 320 kb/s), MP3 VBR, Audible (muodot 2, 3 ja 4), Apple Lossless, WAV ja AIFF

AAC (16 - 320 kb/s), Protected AAC (iTunes Store), MP3 (16 - 320 kb/s), MP3 VBR, Audible (muodot 2, 3 ja 4), Apple Lossless, WAV ja AIFF

Tuetut valokuvamuodot

iPodin tukemien valokuvien synkronointi JPEG-, BMP-, GIF-, TIFF-, PSD- (vain Mac) ja PNG-muodoissa

iPodin tukemien valokuvien synkronointi JPEG-, BMP-, GIF-, TIFF-, PSD- (vain Mac) ja PNG-muodoissa

iPodin tukemien valokuvien synkronointi JPEG-, BMP-, GIF-, TIFF-, PSD- (vain Mac) ja PNG-muodoissa

Tuetut videomuodot

H.264 video, jopa 1,5 Mb/s, 640 x 480 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, Baseline Low-Complexity -versio H.264 Baseline Profilesta jossa AAC-LC audio jopa 160 kb/s, 48 Khz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-muodoissa; H.264 video, jopa 2,5 Mb/s, 640 x 480 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, Baseline Profile jopa Level 3.0 jossa AAC-LC audio jopa 160 kb/s, 48 Khz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-muodoissa; MPEG-4 video, jopa 2,5 Mb/s, 640 x 480 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, Simple Profile jossa AAC-LC audio jopa 160 kb/s, 48 Khz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-muodoissa

H.264 video, jopa 1,5 Mb/s, 640 x 480 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, Baseline Low-Complexity -versio H.264 Baseline Profilesta jossa AAC-LC audio jopa 160 kb/s, 48 Khz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-muodoissa; H.264 video, jopa 2,5 Mb/s, 640 x 480 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, Baseline Profile jopa Level 3.0 jossa AAC-LC audio jopa 160 kb/s, 48 Khz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-muodoissa; MPEG-4 video, jopa 2,5 Mb/s, 640 x 480 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, Simple Profile jossa AAC-LC audio jopa 160 kb/s, 48 Khz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-muodoissa

H.264 video, jopa 1,5 Mb/s, 640 x 480 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, Baseline Low-Complexity -versio H.264 Baseline Profilesta jossa AAC-LC audio jopa 160 kb/s, 48 Khz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-muodoissa; H.264 video, jopa 2,5 Mb/s, 640 x 480 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, Baseline Profile jopa Level 3.0 jossa AAC-LC audio jopa 160 kb/s, 48 Khz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-muodoissa; MPEG-4 video, jopa 2,5 Mb/s, 640 x 480 pikseliä, 30 kehystä sekunnissa, Simple Profile jossa AAC-LC audio jopa 160 kb/s, 48 Khz, stereoääni .m4v-, .mp4- ja .mov-muodoissa

Mitat

41,2 x 27,3 x 10,5 mm klipsin kanssa

69,8 x 52,3 x 6,5 mm

103,5 x 61,8 x 10,5 mm

103,5 x 61,8 x 13,5 mm

110 x 61,8 x 8 mm

Paino

15,6 grammaa

49,2 grammaa

140 grammaa

162 grammaa

120 grammaa

Mukana tulevat lisävarusteet

Nappikuulokkeet, telakka

Nappikuulokkeet, USB-kaapeli, telakkasovitin

Nappikuulokkeet, USB-kaapeli, telakkasovitin

Nappikuulokkeet, USB-kaapeli, telakkasovitin, kiillotusliina, teline

Rajoitettu takuu ja huolto

iPodille kuuluu yhden tapauksen kattava puhelintuki 90 ensimmäisen päivän aikana ja vuoden rajoitettu takuu. Voit pidentää huollon ja tuen kaksivuotiseksi ostamalla iPodin AppleCare Protection Plan -tukisopimuksen. Vain AppleCare Protection Plan mahdollistaa suoran puhelintuen Applen teknisiltä asiantuntijoilta ja takuun siitä, että korjaukset suorittaa Applen valtuuttama teknikko alkuperäisiä Applen varaosia käyttäen. Lisätietoja saat Applen tukisivuilta tai soittamalla numeroon 0800 96162.

Lisävaihtoehdot ja -varusteet

Myynnissä Apple Storessa tai valtuutetuilla Apple-jälleenmyyjillä.

Kaapelit ja sovittimet

• Apple USB Power Adapter -virtalähde MB051*/A

• Matkasovitinpaketti M8794*/B

Telakka

• Ylimääräinen iPod shuffle Dock MA694*/A

Kuulokkeet

• In-ear-nappikuulokkeet M9394*/B

Palvelut

• AppleCare Protection Plan MA964*/A

1. 1 Gt = miljardi tavua; todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

2. Kappalekapasiteetti perustuu neljän minuutin kappalekestoon ja 128 kb/s AAC-koodaukseen; todellinen kapasiteetti riippuu sisällöstä.

3. iPod ja iTunes on tarkoitettu vain lailliseen tai tekijänoikeuksien haltijan luvalla tapahtuvaan kopiointiin. Älä varasta musiikkia.

4. Akun latauskertojen määrä on rajallinen, ja akku on ehkä joskus vaihdettava uuteen (katso www.apple.com/fi/support/ipod/service/battery). Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä riippuvat käyttötavasta ja asetuksista. Katso osoitteesta www.apple.com/fi/batteries lisätietoja.