Apple TV (1. sukupolvi) - Tekniset tiedot

Pakkauksen sisältö

• Apple TV

• Apple Remote -kaukosäädin

• Virtajohto

• Pikaopas

Mitat ja paino

• Vaadittava pöytätila: 19,7 x 19,7 cm

• Korkeus: 2,8 cm

• Paino: 1,09 kg1

Virta

• Sisäinen universaali 48 watin virtalähde

Vie se kierrokselle. Katso Apple TV -QTVR-näytehref="/fi/appletv/360/360.html"

Prosessori ja tallennus

• Intel-prosessori

• 40 Gt tai 160 Gt kovalevy2 sisällön säilyttämiseen paikallisesti

• Jopa 50 tuntia (40 Gt) tai 200 tuntia (160 Gt) videota3

• Jopa 9 000 (40 Gt) tai 36 000 (160 Gt) musiikkikappaletta4

• Jopa 25 000 kuvaa5

Järjestelmävaatimukset

• Mac tai PC

• iTunes 7.6 tai uudempi

• Mac: Mac OS X 10.3.9 tai 10.4.9 tai uudempi

• PC: Windows XP Home tai Professional (SP2) tai Windows Vista

• Langaton AirPort Extreme-, Wi-Fi 802.11b-, 802.11g- tai 802.11n -verkko6 (langattomaan videon lähetykseen tarvitaan 802.11g tai 802.11n) tai 10/100Base-T Ethernet -verkko

Portit ja yhteydet

• HDMI (video ja ääni)7

• Komponenttivideo

• Optinen ääni

• Analoginen RCA-stereoääni

• 10/100BASE-T Ethernet

• USB 2.0

• Langaton 802.11n-verkkotoiminto6

• Sisäinen infrapunavastaanotin (toimii mukana tulevan Apple Remote -kaukosäätimen kanssa)

Ympäristövaatimukset

• Käyttölämpötila: 0° ... 40° C

• Varastointilämpötila: -40° ... 85° C

• Ilman suhteellinen kosteus: 5 % - 95 %, ei-kondensoituva

• Käyttökorkeus enintään: 3 000 m

Tuetut videomuodot:

• H.264 ja Protected H.264 (iTunes Storesta): jopa 5 Mb/s, Progressive Main -profiili (CAVLC) AAC-LC-äänellä jopa 160 kb/s (suurin tarkkuus: 1280 x 720 pikseliä nopeudella 24 fps, 960 x 540 pikseliä nopeudella 30 fps) .m4v-, .mp4- ja .mov-tiedostomuodoilla

• iTunes Storesta ostetut videot: 320 x 240 pikseliä, 640 x 480 pikseliä, 720 x 480 pikseliä (anamorfinen) tai teräväpiirto 720p

• MPEG-4-video: jopa 3 Mb/s, Simple-profiili AAC-LC-äänellä jopa 160 kb/s (suurin tarkkuus: 720 x 432 pikseliä nopeudella 30 fps) .m4v-, .mp4- ja .mov-tiedostomuodoilla

Tuetut äänimuodot

• AAC (16 - 320 kb/s), Protected AAC (iTunes Store), MP3 (16 - 320 kb/s), MP3 VBR, Apple Lossless, AIFF, WAV, Dolby Digital 5.1 surround-ääni

Tuetut valokuvamuodot

• JPEG, BMP, GIF, TIFF, PNG

TV-yhteensopivuus

• Yhteensopiva 1080p/1080i 60/50 Hz, 720p 60/50 Hz, 576p 50 Hz (PAL-muoto) tai 480p 60 Hz ED- ja HD-laajakuvatelevisioiden kanssa. Suosittuja yhteensopivia malleja tarjoavat muun muassa seuraavat valmistajat: HP, Hitachi, JVC, LG, Mitsubishi, NEC, Olevia, Panasonic, Philips, Pioneer, Polaroid, Samsung, Sony, Sharp, Toshiba, Vizio, Westinghouse

Lisävarusteet

• XtremeMacin HDMI-HDMI-kaapeli TL951B/A

• XtremeMacin HDMI-DVI-kaapeli TL952B/A

• XtremeMacin komponenttivideokaapeli TL953B/A

• XtremeMacin analoginen äänikaapeli TL954B/A

• XtremeMacin optinen TOSLINK-kaapeli TL955B/A

• AirPort Extreme -tukiasema MA073B/A

• AppleCare Protection Plan MA937B/A

Helppo käyttöönotto

Liitä televisioon.

Liitä Apple TV laajakuvatelevisioon HDMI-kaapelilla (myydään erikseen). Yksi kaapeli välittää sekä äänen että kuvan. Jos HDMI-portti on jo käytössä tai televisiossasi ei ole HDMI-porttia, liitä Apple TV komponenttivideokaapeleilla ja analogisilla äänikaapeleilla tai optisella äänikaapelilla (myydään erikseen). Katso ylempää tietoja televisioiden yhteensopivuudesta.

Yhdistä verkkoon.

Sisällön hakemiseksi internetistä Apple TV muodostaa yhteyden langattomaan verkkoosi sisäistä Wi-Fi-tekniikkaa käyttäen. Sinun tarvitsee siis liittää Apple TV vain televisioon, ei ADSL- tai kaapelimodeemiin. Liity vain olemassa olevaan langattomaan verkkoon Apple TV:n käyttöönottonäytössä ja parissa minuutissa pääset ostamaan musiikkia sohvaltasi.

1. Paino vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan.

2. 1 Gt = miljardi tavua; todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

3. Videokapasiteetti on laskettu 1,5 Mb/s H.264-videolle 640 x 480 pikselin tarkkuudella 128 Kb/s ääneen yhdistettynä. Todellinen kapasiteetti vaihtelee sisällön mukaan.

4. Musiikkikapasiteetti perustuu 4 minuutin kappalekestoon ja 128 Kb/s AAC-koodaukseen. Todellinen kapasiteetti vaihtelee sisällön mukaan.

5. Valokuvakapasiteetti perustuu Apple TV:n tukemiin kuviin, jotka on siirretty iTunesista.

6. Perustuu IEEE 802.11n-standardiehdotukseen. Lisätietoja 802.11n-standardiehdotuksesta.

7. Edellyttää HDMI:ä HDCP:llä tai komponenttivideota.

Edellyttää laajakaistayhteyttä.