Mac OS X 10.6: Polttaminen tallennuskelpoiselle CD-levylle useamman kerran

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
Polttaminen tallennuskelpoiselle CD-levylle useamman kerran

Voit asettaa tallennuskelpoisen CD-levyn (esim. CD-R- tai CD-RW-levyn) hyväksymään useamman levytiedoston ensimmäisen polttamisen jälkeen. Näin voit polttaa levytiedoston nyt ja lisätä levylle tietoa myöhemmin niin kauan, kunnes levy täyttyy. Tätä kutsutaan nimellä ”multisessio”-polttaminen.

Jotta voit polttaa levyn, tietokoneessa pitää olla sisäinen tai ulkoinen optinen asema. Levyä ei voi polttaa käyttäen optista etäasemaa.

Jos haluat lisätietoja multisessio-polttamisesta, avaa Levytyökalu ja valitse Ohjeet > Levytyökalu-ohjeet.

Published Date: 16.5.2013
Helpful?