Mac OS X 10.6: Levyn osioiminen

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
Levyn osioiminen

Levytyökalun avulla voit jakaa levyn osioihin, joista jokainen toimii omana, erillisenä levynään. Levy voidaan osioida, jotta tietokoneessa voidaan käyttää eri Mac OS -versioita tai jotta tiedot voidaan järjestää loogisesti.

Huomaa:Jos haluat luoda osion, jolla on Windows, käytä Boot Camp -apuria.

Jos levy alustetaan, kaikki sillä olevat tiedostot häviävät. Jos levyllä on tiedostoja, jotka haluat säästää, tee niistä kopio toiselle levylle ennen levyn osioimista.

Levyn osioiminen:

1. Avaa Ohjelmat-kansion Lisäohjelmat-kansiossa oleva Levytyökalu.

2. Valitse luettelosta vasemmalta levy, jonka haluat alustaa. Osoita sitten Osioi.

Saat lisätietoja osioimisesta osoittamalla ohjepainiketta (kysymysmerkki).

Published Date: 16.5.2013
Helpful?