AirPort Utility 6.x: Reserver en DHCP-adresse til klientcomputere

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
Reserver en DHCP-adresse til klientcomputere

Indstil din base eller AirPort Time Capsule, så den reserverer en DHCP-adresse til hver klientcomputer på netværket. Når en klientcomputer opretter forbindelse til netværket, giver basen eller AirPort Time Capsule den den samme DHCP-adresse.

Basen eller AirPort Time Capsule skal være indstillet, så den giver IP-adresser til klientcomputere på netværket vha. DHCP, før du kan foretage en DHCP-reservation.

1. Åbn AirPort-værktøj, der ligger i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.
  2. Vælg den enhed, du vil indstille, og klik på Rediger. Skriv om nødvendigt adgangskoden.
  3. Klik på Netværk, og vælg derefter enten DHCP og NAT eller Kun DHCP på lokalmenuen Routerfunktion, afhængigt af hvordan du vil bruge DHCP-serveren.
  4. Klik på Tilføj (+) under DHCP-reservationer.
  5. Vælg DHCP klient-id eller MAC-adresse på lokalmenuen Reserver adresse vha. afhængigt af, hvordan du vil identificere klienten til reservationen. Indtast derefter klient-id eller MAC-adresse.
  6. Skriv den IPv4-adresse, du vil reservere til klienten, fra det udsnit af IP-adresser, som den trådløse enhed distribuerer.
Published Date: 03-09-2015
Helpful?