OS X Lion: Time Machinen kanssa käytettävät levyt

Time Machinen kanssa käytettävät levyt

Voit käyttää Time Machinea Time Capsulen ja USB-, FireWire- ja Thunderbolt-levyjen kanssa. Varmuuskopiolevy voi olla liitetty suoraan tietokoneeseen tai se voi olla verkossa. Jos varmuuskopiolevy on osioitu, voit käyttää yhtä osioista.

Time Machine ei voi varmuuskopioida ulkoiselle levylle, joka on liitetty AirPort Extremeen, eikä iPodiin, iDiskille tai Windowsia varten alustetulle levylle.

Tavallisin Time Machinen varmuuskopiolevyn muoto on Mac OS laajennettu -muoto, mutta Time Machine tukee myös muotoja Mac OS laajennettu (isot ja pienet kirjaimet erotteleva) ja Mac OS laajennettu (kirjaava) sekä XSan-muotoa.

Jos levy on osioitu käyttäen Master Boot Record (MBR) -osiotyyppiä, joitakin osioita ei ehkä voida käyttää Time Machinen kanssa. GPT (GUID Partition Table) -osiotyyppiä suositellaan.

Jos varmuuskopiolevy on verkossa, verkon palvelimen tulee käyttää AFP-tiedostonjakoa ja sekä tietokoneessa että verkossa olevassa varmuuskopiolevyssä tulee olla Mac OS X 10.5.6 tai uudempi. AFP-levy on tuotava näkyviin (oltava tietokoneen käytettävissä).

Huomautus: Kaikki muiden valmistajien AFP-levyt eivät tue Time Machinea. Jos verkossa käytetään AFP-levyä, mutta levy ei näy Time Machinen käytettävissä olevien laitteiden luettelossa, ota yhteyttä levyn valmistajaan.
Published Date: 26.4.2012
Helpful?