Pages for iOS (iPhone, iPod touch): Brug iCloud med Pages

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
Brug iCloud med Pages

iCloud arkiverer dine dokumenter og holder dem ajour på dine computere og iOS-enheder, der bruger samme iCloud-konto. Du ser altid den nyeste version af dit dokument, uanset hvor du foretog de seneste ændringer.

Hvis du vil dele og synkronisere dokumenter uden problemer, skal du bruge iCloud Drive, iOS 8.4 eller en nyere version på dine enheder og OS X v10.10.4 eller en nyere version på dine computere.

Du kan også bruge Pages til iCloud på internettet til at oprette og redigere Pages-dokumenter vha. en understøttet webbrowser på en Mac eller Windows-computer.

Indstil Pages til at bruge iCloud

Før du kan bruge iCloud, skal du logge ind med dit Apple-id i Indstillinger og sørge for, at iCloud er slået til for Pages.

1. Tryk på Indstillinger på hjemmeskærmen, og tryk derefter på iCloud.

2. Log ind på din konto med dit Apple-id, eller anmod om et nyt Apple-id, og log derefter ind.

3. Tryk på iCloud Drive, og slå det til.

4. Slå Pages til.

Denne indstilling tillader Pages at opbevare dokumenter i iCloud.

5. Tryk på pil tilbage for at vende tilbage til den første indstillingsskærm, og rul derefter ned til programmerne nederst.

6. Tryk på Pages, og slå derefter Brug iCloud til.

Når iCloud er slået fra for Pages på denne enhed, bliver dine ændringer eller nye dokumenter, som du opretter, ikke arkiveret til iCloud, og dokumenter, som er oprettet eller ændret for nylig på andre enheder eller på din computer, er ikke tilgængelige i Pages på denne enhed.

Få adgang til webprogrammet Pages til iCloud

Dokumenter, som du opretter på nettet vha. Pages til iCloud, er automatisk tilgængelige i Pages på din Mac eller dine iOS-enheder, der er indstillet til at bruge iCloud – og omvendt: Hvis du opretter et dokument vha. Pages på en iOS-enhed eller en Mac, vises det automatisk på internettet i Pages til iCloud.

1. Sørg for, at din iCloud-konto er opdateret til at bruge iCloud Drive, og du er logget ind med dit Apple-id.

2. Gå til www.icloud.com på din Mac, og log ind med samme Apple-id.

3. Klik på Pages.

Se hjælpen til Pages til iCloud for at få flere oplysninger om brugen af Pages til iCloud.

Tips til administration af dokumenter på flere computere og enheder

Du skal være opmærksom på nogle få ting i forbindelse med, hvordan du bruger iCloud til at administrere dine dokumenter på enheder:

Hvis du redigerer og derefter lukker et dokument, når der ikke er forbindelse til internettet, vises en statuslinje forneden på dokumentets miniature. Næste gang du opretter forbindelse til internettet, arkiveres det redigerede dokument til iCloud.

Hvis du redigerer et dokument på mere end en computer eller enhed på samme tid, vil der opstå konflikter. Sørg for, at programmet har haft tid til at arkivere dine ændringer på iCloud, før du redigerer det samme dokument på en anden enhed. Hvis der opstår en konflikt, kan du vælge at bevare en af eller alle dokumentversionerne.

Hvis et dokument deles med andre og er åbent i Pages på din Mac, opdateres det regelmæssigt med de ændringer, der er foretaget på nettet. Derfor er det bedst ikke at redigere dokumentet på din Mac, mens andre redigerer det på nettet, fordi de forskellige versioner af dokumentet måske ikke vil være synkroniseret.

Hvis du sletter et dokument, slettes det fra iCloud og fra Pages på alle dine enheder.

Hvis du bruger mapper til at organisere dine dokumenter på en enhed, anvendes samme mappestruktur på alle dine enheder.

Hvis du føjer en adgangskode til et dokument på en enhed, skal adgangskoden bruges til at åbne dokumentet på alle dine enheder.

Hvis du bruger ældre versioner af Pages og OS X på andre computere, eller du ikke har opdateret din iCloud-konto til at bruge iCloud Drive, fungerer synkronisering ikke i alle tilfælde. Der er flere oplysninger i denne Apple-supportartikel.

Published Date: 01-06-2018
Helpful?