iPhoto for iOS (iPhone): Vis bilder på en ekstern skjerm

Vis bilder på en ekstern skjerm

Du kan vise bilder i iPhoto på en ekstern skjerm ved å koble iOS-enheten til skjermen med en HDMI-kabeladapter, eller ved hjelp av AirPlay og en Apple TV-enhet. Du finner oppsettinstruksjoner i informasjonen som fulgte med skjermen, eller i brukerhåndboken for enheten.

Du kan vise kun bildene på den eksterne skjermen eller vise bildene og resten av iPhoto-grensesnittet, akkurat slik det vises på skjermen til enheten.

Vis enhetens grensesnitt på en ekstern skjerm

På hovedskjermen i iPhoto trykker du på Tannhjulknapp (handling) og trykker for å slå på Lik skjerm på TV.

Hvis du vil vise kun bilder og videoklipp på skjermen, slår du av dette valget.

Published Date: 8. okt. 2012
Helpful?