iPhoto for iOS (iPhone): Kuvien näyttäminen ulkoisessa näytössä

Kuvien näyttäminen ulkoisessa näytössä

Voit näyttää iPhoton kuvia ulkoisessa näytössä kytkemällä iOS-laitteen näyttöön HDMI-kaapelisovittimella tai käyttämällä AirPlayta ja Apple TV:tä. Katso käyttöönotto-ohjeet näytön mukana tulleista ohjeista tai laitteen käyttöoppaasta.

Voit näyttää ulkoisessa näytössä vain kuvat tai näyttää kuvat ja iPhoton koko käyttöliittymän, samalla tavalla kuin ne näkyvät laitteen näytössä.

Laitteen käyttöliittymän peilaaminen ulkoiseen näyttöön

Napauta iPhoton päänäytössä Toiminto-painike (hammaspyörä) ja laita ”Peilaus TV:hen” päälle napauttamalla.

Jos haluat näyttää näytössä vain kuvat ja videoleikkeet, laita tämä valinta pois päältä.

Published Date: 8.10.2012
Helpful?