iPhoto for iOS (iPad): Een foto roteren

Een foto roteren

U kunt een foto roteren wanneer een staande foto om wat voor reden dan ook liggend wordt weergegeven, of omgekeerd.

Een foto roteren

Selecteer een foto en voer vervolgens een van de volgende handelingen uit:

• De foto 90 graden rechtsom roteren: Houd Knop voor roteren ingedrukt en kies 'Roteer rechtsom'.

Als u de gewenste bewerkingsfunctie niet ziet, tikt u op 'Wijzig'.

• De foto linksom roteren: Houd Knop voor roteren ingedrukt en kies 'Roteer linksom'.

Published Date: 8 okt. 2012
Helpful?