iPhoto for iOS (iPad): Opprett en lysbildeserie

Opprett en lysbildeserie

Opprett og vis en lysbildeserie

1. Trykk på ett eller flere bilder, et album, en hendelse eller en dagbok, og trykk på Del-knapp.

2. Trykk på Lysbildeserie.

3. Bekreft eller endre bildene du vil ha med i lysbildeserien, ved å markere et valg.

• Fortsett med bildene du har markert. Trykk på Markert.

• Opprett en lysbildeserie med bildene du har flagget. Trykk på Flagget.

• Opprett en lysbildeserie med alle bildene i miniatyrbilderutenettet. Trykk på Alle.

• Marker et annet bilde eller flere bilder: Trykk på Velg, trykk på hvert bilde, og trykk på Neste.

• Marker et annet bildeområde: Trykk på Velg, trykk på Område, trykk på det første og siste bildet i området, og trykk på Neste.

4. Hvis du vil endre stilen på lysbildeserien, trykker du på Stil og deretter på et valg.

5. Hvis du vil spille av musikk mens lysbildeserien spilles, trykker du for å slå på Spill musikk.

iPhoto leveres med en samling av temamusikk. Hvis du vil velge en av sangene derfra, trykker du på Temamusikk. Hvis du vil velge en sang fra enheten, trykker du på Musikk. Hvis du velger mer enn én sang, spilles de av i samme rekkefølge som du trykker på dem.

Trykk på Musikk hvis du vil bruke en annen sang enn temamusikken som følger med i iPhoto
  6. Trykk på Start lysbildeserie.

Hvis du vil vise kontrollene for lysbildeserien, trykker du på skjermen mens lysbildeserien spilles av.

Hvis du vil stoppe lysbildeserien, trykker du for å vise kontrollene og trykker på X.

Note:   Hvis du har med filmklipp i en lysbildeserie, blir de utelatt under avspillingen.
Published Date: 8. okt. 2012
Helpful?