iPhoto for iOS (iPad): Opret et lysbilledshow

Opret et lysbilledshow

Opret og vis et lysbilledshow

1. Tryk på et eller flere fotografier, et album, en begivenhed eller en dagbog, og tryk på Knappen Del.

2. Tryk på Lysbilledshow.

3. Bekræft eller vælg, hvilke fotografier der skal inkluderes i lysbilledshowet, ved at vælge en mulighed.

• Fortsætte med de fotografier, du har valgt: Tryk på Valgt.

• Oprette et lysbilledshow med fotografier med flag: Tryk på Med flag.

• Oprette et lysbilledshow med fotografier i miniaturenettet: Tryk på Alle.

• Vælge et andet fotografi eller flere fotografier: Tryk på Vælg, tryk på hvert fotografi, og tryk på Næste.

• Vælge et andet udsnit af fotografier: Klik på Vælg, tryk på Udsnit, tryk på det første og sidste fotografi i udsnittet, og tryk på Næste.

4. Du skifter format til lysbilledshowet ved at trykke på Format og vælge en mulighed.

5. Hvis der skal være musik, mens lysbilledshowet afspilles, skal du trykke på Afspil musik.

iPhoto indeholder en samling temamusik; du vælger en af disse sange ved at trykke på Temamusik. Du vælger en sang på enheden ved at trykke på Musik. Hvis du vælger flere sange, afspilles de i den rækkefølge, du trykker på dem.

Tryk på Musik for at bruge en sang, som ikke er en del af den temamusik, der følger med iPhoto
  6. Tryk på Start lysbilledshow.

Tryk på skærmen, mens lysbilledshowet afspilles, for at vise betjeningspanelet til lysbilledshow.

Hvis du vil stoppe lysbilledshowet, skal du trykke for at vise betjeningspanelet og trykke på X.

Note:   Hvis du inkluderer filmklip i et lysbilledshow, springes de over under afspilning.
Published Date: 8. okt. 2012
Helpful?