iBooks Author: verktygsfält

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.
verktygsfält

Det räcker med en klickning i verktygsfältet för att få tillgång till mängder av verktyg och reglage du använder när du skapar en bok. När du upptäckt vilka åtgärder du använder oftast kan du lägga till, ta bort och ändra ordningen på objekten i verktygsfältet så att det passar ditt sätt att arbeta.

Objekten i verktygsfältet varierar beroende på typ av mall. Om du använder en liggande eller stående mall visas objekten i den här bilden:

Verktygsfältet för en liggande mall

Obs! Rullningsknappen är inte tillgänglig i en stående mall.

Om du använder en ePub-mall visas objekten nedan:

Verktygsfältet för en ePub-mall
  • Så här anpassar du verktygsfältet: Välj Innehåll > Anpassa verktygsfältet.

Publiceringsdatum: 2016-dec-12