iBooks Author: työkalupalkki

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.
työkalupalkki

Työkalupalkki tarjoaa pääsyn moniin kirjan luomisessa käytettäviin työkaluihin ja säätimiin yhdellä klikkauksella. Sitä mukaa kun huomaat, mitä toimintoja käytät eniten, voit lisätä, poistaa ja järjestää työkalupalkin kohteita oman työskentelytapasi mukaisesti.

Työkalupalkin kohteet vaihtelevat työpohjatyypin mukaisesti. Jos käytät vaaka- tai pystytyöpohjaa, näet tässä kuvassa näkyvät kohteet:

Vaakatyöpohjan työkalupalkki

Huomaa: Vieritä-painike ei ole käytettävissä pystytyöpohjassa.

Jos käytät ePub-työpohjaa, näet alla olevassa kuvassa näkyvät kohteet:

ePub-työpohjan työkalupalkki
  • Työkalupalkin muokkaaminen: Valitse Näytä > Muokkaa työkalupalkkia.

Julkaisupäivämäärä: 7.12.2016