iBooks Author: værktøjslinje

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
værktøjslinje

Værktøjslinjen giver dig adgang med et klik til mange af de værktøjer og muligheder, du bruger, når du fremstiller en bog. Når du finder ud af, hvilke handlinger du udfører oftest, kan du tilføje, fjerne og ændre rækkefølge på emnerne på værktøjslinjen, så de passer til dine arbejdsmetoder.

Emnerne på værktøjslinjen varierer efter skabelontypen. Hvis du bruger en liggende eller stående skabelon, ser du de emner, der vises på dette billede:

Værktøjslinjen til en liggende skabelon

Bemærk: Knappen Rul er ikke tilgængelig i en stående skabelon.

Hvis du bruger en ePub-skabelon, ser du de emner, der vises nedenfor:

Værktøjslinjen til en ePub-skabelon
  • Indstil værktøjslinjen: Vælg Oversigt > Indstil værktøjslinje.

Published Date: 07-12-2016
Helpful?