iBooks Author: granskare

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.
granskare

Granskarfönstret innehåller verktyg för formatering av text, objekt, widgetar, länkar och mycket annat. De här verktygen är ordnade i enskilda granskare som du kan visa genom att klicka på knapparna högst upp i fönstret.

Från vänster till höger finns granskarknappar för: dokument, layout, radbrytning, text, grafik, mått, tabeller, diagram, länkar och widgetar.

Knappen Granskare i verktygsfältet och granskarfönstret med knappar upptill som öppnar olika granskare
  • Så här öppnar du en granskare: Klicka på Granskare i verktygsfältet och klicka sedan på knappen för den granskare du vill använda.

Publiceringsdatum: 2016-dec-12