iBooks Author: infovenster

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.
infovenster

Het infovenster bevat hulpmiddelen voor het opmaken van tekst, objecten, widgets, koppelingen en andere elementen. Voor elk type element is er een afzonderlijk infovenster, dat u kunt openen door op een van de knoppen boven in het venster te klikken.

Van links naar rechts zijn dit de knoppen voor de infovensters: Document, Lay-out, Omloop, Tekst, Afbeelding, Formaat, Tabel, Diagram, Koppeling en Widget.

Knop 'Info' in de knoppenbalk en infovenster met knoppen bovenin voor het openen van de infopanelen
  • Een infovenster openen: Klik op 'Info' in de knoppenbalk en klik vervolgens op de knop voor het infovenster dat u wilt openen.

Publicatiedatum: 7-dec-2016