iBooks Author: inspektorit

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.
inspektorit

Inspektori-ikkunassa on työkaluja tekstin, objektien, widgettien, linkkien ja muiden muotoiluun. Nämä työkalut on järjestetty erillisiin inspektoreihin, jotka saat näkyviin klikkaamalla ikkunan yläreunassa olevia painikkeita.

Inspektoripainikkeet ovat vasemmalta oikealle: Dokumentti, Asettelu, Tekstinrivitys, Teksti, Grafiikka, Mittayksiköt, Taulukko, Kaavio, Linkki ja Widgetti.

Työkalupalkin Inspektori-painike ja Inspektori-ikkuna, jonka yläreunassa painikkeita inspektoreiden avaamiseen
  • Inspektorin avaaminen: Klikkaa työkalupalkissa Inspektori ja klikkaa sen inspektorin painiketta, jonka haluat nähdä.

Julkaisupäivämäärä: 7.12.2016