iCloud: Wat is iCloud Agenda?

Wat is iCloud Agenda?

Je kunt agenda's aanmaken en beheren voor al je verschillende bezigheden door Agenda op iCloud te gebruiken. Wijzigingen die je aanbrengt, worden automatisch overal weergegeven waar je iCloud instelt voor Agenda. Je hoeft met je apparaat geen verbinding te maken met je computer om je agenda's up-to-date te houden.

• Op iPhone, iPad, iPod touch of Mac: wijzigingen worden in de Agenda-app weergegeven.

• In Windows: wijzigingen worden in Microsoft Outlook weergegeven.

Je kunt ook je agenda's delen en anderen voor activiteiten uitnodigen. Zie Agenda's delen in iCloud en Mensen uitnodigen voor een activiteit in iCloud Agenda.

Agenda-meldingen verschijnen ook in het Berichtencentrum op je iOS-apparaten en Mac-computers.

Als je iCloud Agenda wilt gebruiken, ga je naar icloud.com/calendar en log je in met je Apple ID (als je nog niet bent ingelogd).

Als je Agenda niet op iCloud.com ziet, heeft je account alleen toegang tot de online functies van iCloud. Om toegang te krijgen tot iCloud Agenda en andere iCloud-functies, stel je iCloud in op je iOS-apparaat of Mac.

Als je al een andere iCloud-functie gebruikt, klik je op de naam van de functie boven in het iCloud.com-venster en klik je vervolgens op 'Agenda'.

Als je met iCloud Agenda werkt, gebruik dan een browser die wordt aanbevolen in het Apple Support-artikel Systeemvereisten voor iCloud.

Published Date: 12-aug-2019
Helpful?