iCloud: Hvad er iCloud-kalender?

Hvad er iCloud-kalender?

Du kan oprette og administrere kalendere for alle dele af dit liv ved hjælp af Kalender på iCloud. De ændringer, du laver, vises automatisk, når du indstiller iCloud til Kalender. Du behøver aldrig at oprette forbindelse mellem din enhed og din computer for at holde dine kalendere opdaterede.

• På iPhone, iPad, iPod touch eller Mac: Ændringer vises i appen Kalender.

• I Windows: Ændringer vises i Microsoft Outlook.

Du kan også dele dine kalendere og invitere andre til begivenheder. Se Del kalendere i iCloud og Inviter personer til en begivenhed i iCloud-kalender.

Kalenderadvarsler vises også i Meddelelsescenter på dine iOS-enheder og Mac-computere.

Hvis du vil bruge iCloud-kalender, skal du gå til icloud.com/calendar og logge ind med dit Apple-id (hvis du ikke allerede er logget ind).

Hvis du ikke får vist Kalender i iCloud.com, har din konto kun adgang til iClouds onlinefunktioner. Du kan få adgang til iCloud-kalender og andre iCloud-funktioner ved at indstille iCloud på din iOS-enhed eller Mac.

Hvis du allerede bruger en anden iCloud-funktion, skal du klikke på funktionens navn øverst i vinduet i iCloud.com og derefter klikke på Kalender.

Når du arbejder med iCloud-kalender, skal du sørge for at bruge en af de browsere, der anbefales i artiklen iCloud-systemkrav fra Apple-support.

Published Date: 09-08-2019
Helpful?