Numbers for iPhone: objekt

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
objekt

Allt det du placerar på ett blad, till exempel bilder (foton), textrutor, former, tabeller och diagram, kallas objekt. Om du vill lägga till ett objekt på ett blad trycker du på knappen för att lägga till objekt i verktygsfältet och sedan på en av objektknapparna.

När du har lagt till ett objekt kan du dra det dit du vill på bladet, lägga till innehåll i det och ändra utseendet på det.

Published Date: 2019-maj-06
Helpful?