Numbers for iPhone: objekt

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
objekt

Objekter er elementer du plasserer på et ark, som bilder (fotografier), tekstruter, figurer, tabeller og diagrammer. Hvis du vil legge til et objekt i et ark, trykker du på Legg til objekter-knappen i verktøylinjen og trykker på en av objektknappene.

Etter at du har lagt til et objekt, kan du flytte objektet til ønsket plassering på arket, legge til innhold og endre objektets utseende.

Published Date: 06.mai.2019
Helpful?