Numbers for iPhone: object

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
object

Objecten kunnen alle onderdelen zijn die je op een werkblad plaatst, zoals afbeeldingen (foto's), tekstvakken, vormen, tabellen en diagrammen. Om een object aan een werkblad toe te voegen, tik je op de knop voor het toevoegen van objecten in de knoppenbalk en tik je op een van de objectknoppen.

Nadat je een object hebt toegevoegd, kun je het naar de gewenste positie op het werkblad slepen, er inhoud aan toevoegen en de vormgeving van het object wijzigen.

Published Date: 2-mei-2019
Helpful?